Haussa vertaismentori

mennessä 2.08.2020Muut0 Kommenttia

Minulla on jo pitkään ollut suunnitelmissa e-kirjan kirjoittaminen. Tai oikeastaan parinkin eri kirjan. 

Olen pitänyt suurimpana esteenäni ajan puutosta. Pienen lapsen äitinä aikaa on aika vähän omille töille, mutta tosiasiassa aika ei ole suurin esteeni. Oma saamattomuuteni on. 

Mutta nyt olen päättänyt tehdä jotain asialle. 

Nimittäin aikaa kyllä saa aina jostain jotenkin järjestettyä, mutta tarvitsisin enemmänkin vähän perseelle potkimista. Jonkun kenelle olisin “vastuussa” työstäni, virallisen deadlinen, vertaistukea tai jotain vastaavaa.

Niinpä olen miettinyt että suurin apu minulle olisi mentorista. Tai tarkemmin sanottuna vertaismentorista. Eli joku bloggaajakollega joka on samassa tilanteessa ja kaipaa myös apua ja tukea oman tuotteen kehittämiseen ja myymiseen.

Tiedän että sieltä löytyy joku bloggaaja joka on jo kirjoitellut omaa e-kirjaa tai suunnittelee sellaisen kirjoittamista. Eikö olisi mahtavaa jakaa kokemuksia jonkun kanssa ja vertailla edistymistä? Sekä yhdessä selvittää miten kirja laitetaan myyntiin, miten markkinointi hoidetaan jne.? Lisäksi voitaisiin myös mainostaa toistemme tuotteita, jolloin molemmat saisivat lisää asiakkaita. 

Haenkin tässä molemminpuolista hyötyä, jossa saataisiin toisiltamme vertaistukea ja saisimme työskentelymme tehokkaammaksi kun voisimme jakaa oppimaamme tietoa. Samalla tulisi vertailtua edistymistä, joka motivoisi kirjoittamaan lisää.

Haussa vertaismentori:

Voit olla myöskin talousasioista kirjoittava tai mistä tahansa muusta aiheesta. Tavoitteesi olisi julkaista e-kirja tämän vuoden aikana. Kaipaat myös apua ja vertaistukea tähän projektiin.

Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta laita minulle sähköpostia osoitteeseen heidi(at)kukkaronrouva.fi

Jutellaan lisää ja katsotaan olisiko meistä toistemme vertaismentoreiksi 🙂

Heidi

Olen alle kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko. Työskentelen erään yrityksen laskutus- ja henkilöstöasioiden parissa ja tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Lue lisää minusta ja blogistani

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This