MAINONTA

Rakas lukija, haluan olla sinulle mahdollisimman rehellinen, joten siksi kerron avoimesti blogini kaupallisuudesta.

Nettisivuni sisältää affiliate-linkkejä ja mainosbannereita. Postauksissani kerron myös avoimesti kuinka paljon olen mainoksilla tienannut ja annan myös vinkkejä kuinka sinäkin voit ansaita rahaa blogillasi.

Millaisia mainoksia blogissani esiintyy?

 

Koska suosittelen blogissani säästäväisyyttä, olisi tekopyhää suositella sinut tuhlaamaan tuotteisiin ja palveluihin joita et oikeasti tarvitse. Kannustan myöskin tavaran vähentämiseen, minkä takia on luonnollisempaa suositella palveluita kuin esineitä.

Tästä syystä suurin osa suosituksistani on palveluita, joista itse olen hyötynyt ja koen että sinäkin voisit hyötyä. Ostan itsekin tavaroita ja palveluita vain jos niitä todella tarvitsen ja silloinkin harkitsen ostopäätöstäni huolella.

Palveluiden suosittelu auttaa myös lukijaa, sillä kerron rehellisesti mikä toimii ja mikä ei. Valitsen yhteistyökumppanit tarkkaan ja suosittelen sinulle vain niitä tuotteita ja palveluita, jotka tiedän toimiviksi. Merkitsen postaukseen avoimesti, jos kyseessä on affiliate- tai kumppaniyhteistyö.

Blogissa esiintyy lisäksi Google AdSense -mainosbannereita, joiden sisältöön en voi kovin paljon vaikuttaa. Bannereissa näkyy Googlen sinusta keräämien ja analysoitujen tietojen perusteella kohdennetut mainokset.

Mainoslinkin tai bannerin klikkaaminen tai tuotteen/palvelun ostaminen linkkini kautta ei aiheuta sinulle lisää kuluja. Maksat saman (tai jopa alhaisemman) hinnan ja samalla se mahdollistaa minulle pienen komission, jonka avulla ylläpidetään ja kehitetään tätä blogia.

Ansaituilla tuloilla voin kehittää nettisivusta entistä paremman sekä kaiken lisäksi järjestää kilpailuja joissa jaan tuotteita lukijoille.

 

Suosittelemani palvelut:

 

Divi

Ylivoimaisesti toimivin ja helppokäyttöisin WordPress teema kaikille blogeille ja nettisivuille. Lue täältä lisää miksi Divi on paras WordPress teema.

Nordnet

Edullinen ja helppokäyttöinen osake- ja rahastovälittäjä. Kannattaa tutustua ainakin Nordnetin täysin kuluttomaan superrahastoon. Lue täältä lisää miksi valita Nordnetin arvo-osuustili.

Tiia Konttinen

Suomen menestynein blogivalmentaja, joka jakaa huippuvinkkejä niin bloggaajille kuin yrittäjillekin. Hän opettaa sinut rakentamaan menestyneen blogin ja hankkimaan tuloja blogilla.

Fiksuruoka ja Matsmart

Verkkokaupat jotka myyvät edullista hävikkiruokaa. Muuten kaatopaikalle päätyviä tuotteita ostamalla teet ekoteon ja säästät rahaa.  Itse käytän tasaisesti molempia palveluita, riippuen mitä milloinkin on niissä myynnissä. Lue täältä lisää näistä palveluista.

Offerilla

Offerillasta löydät edullisia lahjakortteja ravintoloihin, aktiviteetteihin ja palveluihin seitsemästä Suomen kaupungista. Itse ostan useinkin Offerilla-lahjakortteja itselleni tai lahjaksi, jolloin säästän huomattavasti palveluiden normaalihinnasta.

 

Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssani?

 

Blogini kautta voin tarjota perinteistä printtimainontaa tehokkaampaa ja kohdistetumpaa mainontaa. Tulokset ovat myös paremmin mitattavissa.

Blogissani vierailee noin 4000 uniikkia lukijaa kuukaudessa ja määrä on koko ajan kasvussa. Halutessanne voin toimittaa teille tarkempaa dataa blogin kävijämääristä.

Jos haluat tehdä kanssani yhteistyötä laita minulle viestiä osoitteeseen heidi(at)kukkaronrouva.fi tai yhteydeottolomakkeen kautta.

Kerro viestissäsi edustamastasi yrityksestä ja suunnitelmastasi yhteistyöstä. Millaista mainontaa haluat ja mitä olisit valmis maksamaan.

 

Ehdot:

En vastaa epämääräisiin yhteistyökyselyihin! En myöskään tee yhteistyötä uhkapelejä tai pikavippejä edustavien yritysten kanssa enkä muiden toimialojen jotka ovat ristiriidassa blogini tai arvomaailmani kanssa.

Pin It on Pinterest