Raha

Joululahja netistä: 10 vinkkiä edullisiin verkkokauppoihin

Tänään on tilille tullut veronpalautukset. Ajattelitko sijoittaa palautukset vai käyttää ne perinteisesti joululahjoihin?

Jouluun on enää alle kolme viikkoa, mutta vielä ehtii hankkimaan joululahjat jos niitä ei vielä ole ostanut. Itse suosin verkkokauppoja, sillä niissä ostosten vertailu on helppoa. Saan rauhassa katsella tuotteita ja vertailla hintoja. En myöskään omista autoa, joten kauppakeskuksiin lähteminen on hankalaa. Verkkokaupoissa hinnat ovat edullisia ja valikoima on laajempi kuin perinteisissä kaupoissa. Netistä löydät varmasti kaikkea kaikille. Suomalaisissa verkkokaupoissa on usein nopea toimitus, joten saat paketit ajoissa perille.

Oli sitten hakusessa joululahja miehelle, vaimolle, lapselle, sisarukselle, ystävälle, äidille, isälle, appivanhemmille, mummille, papalle, tädille, sedälle, serkulle, kummille, lemmikille löydät varmasti sopivan lahjan seuraavasta listauksesta. LIstasin edulliset, kotimaiset ja kehutut verkkokaupat, joista löydät laajan valikoiman tuotteita.

Lahja lapselle

Oli kyse sitten nukesta, nallesta tai nopeasta leikkiautosta, hyllyiltämme löytyy maailman tunnetuimpia huippumerkkejä. Lelufantista löytyvät lähes kaikki leikkikalutyypit, aina kasattavista ja koottavista rakennuspalikkasarjoista suloisen pehmoisiin teddykarhuihin. Yli tuhannen tuotteen valikoimasta löydät tunnetuimmat lelumerkit kuten LEGO, Brio, Plasto, Fisher-Price, Barbie jne. Lisäämme uusia hauskoja leluja Lelufanttiin vuoden jokaisena arkipäivänä. Verkkokaupassa on paljon selattavaa, nähtävää ja koettavaa. Lelufantista voi bongata hurjia alennuksia tarjoavan Krokodiilin, asiakkaiden nallemaista persoonallisuutta testaavan Nallekoneen tai ikäryhmittäin ja merkkien mukaan tuotteet jaottelevan hakuapurin. Panostamme tuotteissamme turvallisuuteen ja eettisyyteen. Erilaiset turvallisuus- ja varoitusmerkinnät, sertifikaatit ja ikäsuositukset kertovat vastuullisuudestamme. Asiakaspalvelumme on asiantuntevaa ja toimituksemme nopeaa. Toimitukset ovat perillä 1-3 arkipäivässä tilauksesta. Lelufantille onkin myönnetty Suomalaista Palvelua –avainlippu.

Osoitteesta Lelufantti.com löydät parhaat joululahjat kaikenikäisille lapsille edullisin hinnoin.

 

Lahja eläinten ystävälle tai suoraan lemmikille

Elaintarvikekauppa.fi:stä löytyy laaja valikoima lemmikkitarvikkeita, mm. erilaiset pannat ja valjaat, lelut, hoitotuotteet, herkut, ruoat, kopit ja kopat, trimmaustarvikkeet.

Eläintarvikekaupasta löydät kaiken mitä lemmikkisi tarvitsee edullisilla hinnoilla ja nopealla toimituksella. Osta vaikka suoraan lahjaksi rakkaalle lemmikille tai ystävälle jolla on lemmikki.

 

Lahja henkilölle jolla on jo kaikkea

Verkkokauppa Mulletoi.com on suomalainen vuonna 2004 perustettu hauskoihin ja kekseliäisiin lahjatavaroihin keskittyvä verkkokauppa. Liikeidean ydin on ”Mulle toi” –reaktio, joka ajaa meitä eteenpäin etsiessämme uusia rajoja rikkovia hittituotteita ympäri maailman. Verkkokauppamme sortimentissa on melkein 2000 erilaisia vempainta, peleliä, koriste-esinettä ja keksintöä kotiin, toimistoon ja vapaa-ajalle. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laaja valikoima tuotteita joita ei saa muualta Suomesta, mahdollisimman edullisilla hinnoilla. Tuotteitamme on kertakaikkiaan pakko päästä kokeilemaan – ja me teemme sen asiakkaalle helpoksi!

Mulletoi.com verkkokaupasta löydät hauskoja tuotteita ystävälle jolla on jo kaikkea. Verkkokauppa on täynnä jos jonkinlaista hyödyllistä ja vähemmän hyödyllistä vimpainta ja sieltä löydät varmasti kaikille jotain sopivaa. Olen itsekin muutaman kerran ostanut täältä jotain hauskoja lahjoja.

 

Lahja urheilijalle

Urheilutuote.fi toimittaa urheiluravinteet, lisäravinteet, superfoodit ja treenitarvikkeet helposti ja luotettavasti verkkokaupasta.
Edulliset hinnat ja nopea toimitus postilla ja matkahuollolla, ja yli 70€ tilauksiin postimaksut 0€!

Osoitteesta urheilutuote.fi löydät kattavan valikoiman urheiluun liittyviä tuotteita lahjaksi liikunnasta pitävälle.

 

Lahja teini-ikäiselle

puhelimen kuoret

Puhelimenkuoret.fi on suomalainen verkkokauppa, joka myy laadukkaita puhelimen suojakuoria, suojakoteloita, näytön suojakalvoja ja muita tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan.
Puhelimenkuoret.fi verkkokauppa toimittaa kaikki tilaukset Suomeen 1-2 arkipäivässä.

puhelimenkuoret.fi kaupasta löydät laajan valikoiman edullisia puhelimen kuoria ja muita tarvikkeita. Lahja sopii erityisesti nuorelle, mutta myös kaikille muille.

 

Lahja lukutoukalle

Adlibris.com on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Yli 12 miljoonan kirjan valikoimaan mahtuu kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta, lasten- ja nuortenkirjoja ja kaikkea siltä väliltä. Laajan kirjavalikoiman lisäksi verkkokaupasta löytyy myös käsityö- ja askartelutarvikkeita, leluja ja toimistotarvikkeita. Kattavan valikoiman ohella Adlibris tarjoaa aina edulliset hinnat, ilmaisen toimituksen yli 9,90 euron tilauksiin sekä osaavaa ja ystävällistä asiakaspalvelua.

Adlibriksestä löydät laajan valikoiman kirjoja lukemisesta pitäville. Sieltä saat myös lahjat henkilöille, jotka lukemisen lisäksi pitävät luovista harrastuksista, kuten piirtämisestä, käsitöistä ja tuunaamisesta.

 

 

Lahja mukavuuden haluiselle

Crocs on Yhdysvalloista maailman valloittanut kenkäbrändi, joka tarjoaa useita innovatiivisia jalkinemalleja eri vuodenaikoihin naisille, miehille ja lapsille. Crocsit tunnetaan kevyistä ja mukavista kengistä, joita voi nyt ostaa myös Crocsin omasta verkkokaupasta. Crocsin mallistosta löytyy klassikkosandaalien lisäksi saappaat, tennarit, ballerinat, korkokengät, vuorelliset ja vuorettomat kengät miehille, naisille, tytöille ja pojille. Lisäksi kaupasta voi ostaa hurmaavia Jibbitz-kenkäkoruja.

Crocsin verkkokaupasta löydät mukavat kengät niin töihin kuin vapaa-aikaankin.

Huom! Nyt saat verkkokaupasta 10 euron alennuksen seuraavalla koodilla:

10€ off 40€
AFFEXCEU10

 

Lahja hyvinvoinnista huolehtivalle

Hyvinvoinnin Tavaratalo on Suomen suurin terveystuotealan verkkokauppa. Laaja, lähes 4.000 tuotteen valikoima, käsittää mm. luomutuotteita, luonnonkosmetiikkaa, luontaistuotteita ja vitamiineja, painonhallintavalmisteita, vähähiilihydraattisia karppaustuotteita, ekologisia pesuaineita sekä erilaisia hyvän olon hoitotarvikkeita.

Hyvinvoinnin tavaratalo on yksi lempi verkkokaupoistani. Tilaan täältä kaikki vitamiinit, luomukosmetiikat, superfoodit yms. Valikoima on todella laaja ja heillä on aivan mahtava kanta-asiakasjärjestelmä, jolla ostoskorin hinta halpenee entisestään.

 

 

Lahja tiedonhaluiselle

Sanoman ihanaakin ihanampi Joulukaruselli on täällä taas! Sanoma Magazines Finland on Suomen johtava aikakauslehtikustantaja ja markkinajohtaja naisten- ja perhelehdissä, lasten ja nuorten julkaisuissa sekä tietotekniikan kuluttajalehdissä. Yli neljäkymmentä aikakauslehteä tarjoavat laadukkaita lukuelämyksiä yli kolmelle miljoonalle suomalaiselle.

Sanomakaupasta löydät lehden jokaiseen mieltymykseen. Kaikki lehdet nyt edullisin hinnoin ja lisäksi saat arpoa joulupukin lahjakarusellista hienon tilaajalahjan. Itse olen hyödyntänyt näitä lehtitarjouksia useasti ostaessani lahjaa itselleni tai muille.

 

 

Lahja hyväntekijälle

Toivekauppa on Pelastakaa Lasten aineeton lahjakauppa ja yksi järjestön varainhankinnan kanavista. Hankkimalla lahjan Toivekaupasta voi ilahduttaa ystävää ja auttaa samalla lapsia valitsemassaan kohteessa kotimaassa tai maailmalla. Kiitoksena lahjoituksesta voi valita joko sähköisen tai perinteisen kortin esimerkiksi ystävälleen lahjaksi. Pelastakaa Lapset on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa.

Jos lahjan saaja ei tarvitse mitään, kannattaa ostaa aineeton lahja. Ilahdutat niin lahjan saaja kuin apua tarvitseevaakin. Toivekaupasta löydät hyvää tekevät lahjat.

 

 

 

*postaus sisältää affiliate-linkkejä

 

 

Kommentoi