Luukku 12 – Joulukalenteri 2022

mennessä 12.12.2022joulukalenteri0 Kommenttia

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Ansaitse rahaa vastaamalla kyselyihin

Vaikuta asioihin hauskalla tavalla ja saat siitä palkkion. Ansaitse rahaa tai lahjakortteja vastaamalla mielipidetutkimuksiin.

Erilaisia tutkimuspaneelit onkin siis yksi mahdollisuus hankkia lisätuloja. Osasta maksetaan ulos ihan rahaa, kun taas osassa kerätään pisteitä joilla saa lunastettua lahjakortteja. 

Itse olen kokeillut pidempään (*)Norstatpanelia ja moni Instagramini seuraajakin on tästä innostunut. Parin kuukauden aikana olen onnistunut keräämään jo yli 100 pistettä, joka vastaa yli 10 euroa. Vastaaminen sujuu helposti iltaisin samalla telkkaria katsellessa.

Mutta nyt otin testiin myös nämä muut ja vaikuttavat kaikki olevan ihan luotettavia. Hyville tuntipalkoille näistä ei pääse, mutta kivaa pientä lisätuloa saa pienellä vaivalla.

Kyselyitä ei tule kovin usein, joten voi vaikka liittyä kaikkiin ja hyvin ehtii vastailemaan.

 Kokeile ainakin näitä tutkimuspaneeleita:

(*)Norstatpanel

(*)Kuluttajapaneeli

(*)Mielipidemaailma

(*)Toluna

(*)Monosurveys

(*)AttaPoll

(*)Mielipidetutkimus

 

Onko sulla kokemusta näistä? Mikä on suosikkisi?

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This