Luukku 12 – Joulukalenteri 2022

mennessä 12.12.2022joulukalenteri1 Kommentti

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Ansaitse rahaa vastaamalla kyselyihin

Vaikuta asioihin hauskalla tavalla ja saat siitä palkkion. Ansaitse rahaa tai lahjakortteja vastaamalla mielipidetutkimuksiin.

Erilaisia tutkimuspaneelit onkin siis yksi mahdollisuus hankkia lisätuloja. Osasta maksetaan ulos ihan rahaa, kun taas osassa kerätään pisteitä joilla saa lunastettua lahjakortteja. 

Itse olen kokeillut pidempään (*)Norstatpanelia ja moni Instagramini seuraajakin on tästä innostunut. Parin kuukauden aikana olen onnistunut keräämään jo yli 100 pistettä, joka vastaa yli 10 euroa. Vastaaminen sujuu helposti iltaisin samalla telkkaria katsellessa.

Mutta nyt otin testiin myös nämä muut ja vaikuttavat kaikki olevan ihan luotettavia. Hyville tuntipalkoille näistä ei pääse, mutta kivaa pientä lisätuloa saa pienellä vaivalla.

Kyselyitä ei tule kovin usein, joten voi vaikka liittyä kaikkiin ja hyvin ehtii vastailemaan.

 Kokeile ainakin näitä tutkimuspaneeleita:

(*)Norstatpanel

(*)Kuluttajapaneeli

(*)Mielipidemaailma

(*)Toluna

(*)Monosurveys

(*)AttaPoll

(*)Mielipidetutkimus

 

Onko sulla kokemusta näistä? Mikä on suosikkisi?

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko. Työskentelen erään yrityksen laskutus- ja henkilöstöasioiden parissa ja tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Lue lisää minusta ja blogistani

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

1 Kommentti

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This