haluatko oikeasti ottaa oman taloutesi hallintaan?

 

$

Vain sinä voit tehdä muutoksen, mutta onneksi apunasi on juuri julkaistu tehtäväkirjani

Oma talous hallintaan – 21 tehtävää tukemaan taloudellista hyvinvointia, Heidi Sipari

E-kirja

Hinta 14,90 €

 

Oma talous hallintaan - 21 tehtävää tukemaan taloudellista hyvinvointia, E-kirja, tehtäväkirja, kirjan kansi

Kuulostaako joku näistä tutulta:

1. Sinulla ei ole taloudellisia suunnitelmia ja tavoitteita.

2. Tiedät kyllä, että menojen pitäisi olla tuloja pienemmät, mutta käytäntö on vaikeaa.

3. Et ole tyytyväinen rahankäyttöösi. Taloustilanteesi ei ole mitenkään erityisen huono, mutta tahdot oppia käyttämään rahaa paremmin.

4. Olet opiskellut ja lukenut kirjoja sekä blogeja ja inspiroitunut kaikesta sisällöstä. Et kuitenkaan ole saanut konkreettisia askeleita otettua oman taloustilanteesi parantamiseksi.

5. Haluat ymmärtää, mitä vauraus ja taloudellinen hyvinvointi kohdallasi tarkoittavat.

6. Rahaa ei jää säästöön, ja sinulla ei ole taloudellista puskuria.

7. Et tiedä kuinka paljon sinulla on tuloja ja menoja, rahaa vain tuntuu kuluvan johonkin.

8. Yrität elää elämää, johon oma tulotaso ei riitä. Ostat rahalla tavaroita ja elämyksiä, sillä “niinhän muutkin tekevät”.

9. Haluat oppia kerryttämään varallisuutta.

10. Et tiedä miten voisit tienata lisää rahaa.

Tiedän miltä sinusta tuntuu ja haluan tarjota näihin ongelmiin ratkaisun!

Haluan kertoa sinulle, että rahankäyttö on taito jonka sinäkin voit oppia.

Tähän tarjoan sinulle avuksi juuri julkaistua kirjaani: Oma talous hallintaan – 21 tehtävää tukemaan taloudellista hyvinvointia.

MIKSI SINUN TULISI HANKKIA TÄMÄ KIRJA?

$

Lyhyt vastaus: tämä kirja voi mullistaa elämäsi

ja alla kuusi muuta syytä lisää

k

21 Tarkoin Valittua Tehtävää

Teoriaa löydät muualtakin, mutta tämä kirja tarjoaa käyttöösi toimivaksi todetut työkalut ja konkreettisia tehtäviä. Opit parhaiten tekemällä itse kuin seuraamalla muiden tarinaa. 

Positiivinen Näkökulma

Kirja ei syyllistä sinua, vaan tarjoaa rohkaisua ja tsemppiä. Kannustan ja autan sinua matkalla taloudelliseen muutokseen ja voit koska tahansa olla minuun yhteydessä. 

Helppolukuinen

Kirja on helposti ymmärrettävä tiivis paketti, joka ei sisällä mitään ylimääräistä vaikeaa teoriaa. Voit lukea kirjaa missä vain ja suorittaa tehtäviä omassa tahdissa.

Toimivat Menetelmät

Minulla on usean vuoden kokemus bloggaamisesta ja tyytyväiset lukijat. Noudatan itsekin menetelmiä, joista kirjoitan ja olen todennut ne toimiviksi. 

Taloudellinen Hyvinvointi

Kirja auttaa sinua pohtimaan ja muuttamaan omia kulutustottumuksia. Ymmärrät mitä vauraus ja taloudellinen hyvinvointi merkitsevät. 

Kilpailukykyinen Hinta

Tarjoan kirjan sinulle kilpailukykyiseen hintaan, huomattavasti halvemmalla kuin kalliit kurssit ja valmennukset. Tämä on oikeasti hyvä investointi ja sijoitus itseesi. 

ALOITA MATKASI KOHTI TALOUDELLISTA HYVINVOINTIA

Vastaavia tietoja ja teoriaa löydät muista henkilökohtaisen taloudenhallinnan kirjoista tai e-kirjoista, mutta ne eivät tarjoa sinulle konkreettisia työkaluja. Ne sisältävät pelkkää teoriaa, joka ei vie juuri sinua kohti omia tavoitteitasi.

 

Muissa lähteissä kerrotaan yleensä mitä sinun tulisi tehdä, tämä opas paljastaa kuitenkin miten.

Jos haluat löytää helpon keinon rikastua, tekemättä itse mitään sen eteen, niin tämä kirja ei ole sinua varten.

Vain sinä voit tehdä muutoksen talouteesi. Tärkeintä on että teet itse päätöksen ja otat rohkean ensimmäisen askeleen. Haluankin opettaa sinulle, että voit itse hallita rahojasi. Sinun ei tarvitse antaa rahan hallita sinua.

Luettuasi kirjan, toivon että olet oppinut käsittelemään rahaa mielessäsi. Ymmärrät mitä raha merkitsee itsellesi ja mitä haluat sillä toteuttaa. Yleensä rahaongelmat ovatkin enemmän mielen ongelmia, joista voi päästä eroon muuttamalla omia ajatustapoja.

Haluan myös muistuttaa, että historia ei määrittele tulevaisuutta. Vaikka olisit lähtöisin köyhästä perheestä tai olisit aiemmin itse sotkenut raha-asiasi, voit tehdä tähän muutoksen, eikä sinun tarvitse olla varaton loppuelämääsi. Voit itse vaikuttaa tulevaisuuteesi ja kuka vain voi rikastua.

Myös minä olen aloittanut matkan vaurauteen täysin nollasta. Minulla ei ole ollut perintöä tai säästöjä. Olen itse tehnyt kovan työn oppiakseni tasapainoisen taloudenhallinnan. Tämä vaati kovan työn. Mutta luota minuun: sinä pystyt siihen. Lopeta siis itsesi vertaaminen muihin ja ota oma taloutesi haltuun!

 

Hyvät rahataidot ovatkin ennemmin filosofiaa ja psykologiaa kuin matematiikka ja taloustiedettä. Ymmärtämällä ja hallitsemalla omia kulutustottumuksiasi pääset jo pitkälle. 

Vastaavia tietoja ja teoriaa löydät muista henkilökohtaisen taloudenhallinnan kirjoista tai e-kirjoista, mutta ne eivät tarjoa sinulle konkreettisia työkaluja. Ne sisältävät pelkkää teoriaa, joka ei vie juuri sinua kohti omia tavoitteitasi.

 

Muissa lähteissä kerrotaan yleensä mitä sinun tulisi tehdä, tämä opas paljastaa kuitenkin miten.

Tätä samaa käytännönläheistä opastusta saat toki erilaisista valmennuksista ja verkkokursseista, mutta yleensä niiden hintakin on moninkertainen kirjaan nähden. Tämä e-kirja tarjoaakin hinta-laatusuhteeltaan loistavan paketin oman talouden hallintaan. Lisäksi voit lukea tätä kirjaa ja suorittaa tehtäviä täysin omassa tahdissasi ja kirja on sinulla aina käytössä. Toisin kuin valmennuksissa, joissa materiaalin käyttöoikeus on rajattua ja sinulla on vain tietty aika käydä sitä läpi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikä on e-kirja?

Lyhyesti tiivistettynä e-kirja on sähköisessä muodossa oleva kirja, mitä voi lukea monella erilaisella laitteella, kuten kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Lukeminen on helppoa missä ja milloin vain, sillä kirja kulkee aina mukanasi. Kirja ei myöskään vie tilaa hyllyssäsi, joten se sopii mainiosti minimalisteille.

Kun ostat e-kirjani saat sen välittömästi itsellesi. Kirja on pdf-tiedosto, joka toimitetaan sähköpostiisi. Voit aloittaa sen lukemisen heti ilman turhaa odottelua. Kirja on rakennettu interaktiiviseksi pdf-tiedostoksi, jolloin voit täyttää taulukot suoraan kirjaan.

Voit myös halutessasi tulostaa e-kirjan itsellesi ja tehdä omia muistiinpanoja suoraan kirjaan.

E-kirjan saat lunastettua itsellesi huomattavasti edullisempaan hintaan kuin perinteisen kirjan, saatikka kalliit kurssit tai valmennukset.

 

OPPIMINEN TEKEMÄLLÄ

Tiesitkö, että useimmat meistä oppivat parhaiten tekemällä. Joidenkin tutkimusten mukaan ihminen oppii 10% lukemastaan, 15% kuulemastaan, mutta 80% kokemastaan. (Dryden G & J Vos. Accelerated Learning Techniques.)

Tekemällä oppiminen on useimmille meistä luontainen tapa oppia ja tällä tavalla pienet lapsetkin opettelevat uusia asioita. Konkreettinen toiminnallisuus on usein ylivertainen opetusmenetelmä, kun oppimistavoitteina ovat taitojen hankkiminen. (Vuorinen, I. 2001. Tuhat tapaa opettaa: Menetelmäopas opettajille, kouluttajille ja ryhmän ohjaajille.) 

Wikipedian mukaan “synnynnäiset ominaisuudet kuten älykkyysosamäärä ovat paljon harjoittelua vähemmän merkittäviä. Harjoittelun on todettu olevan tehokkainta silloin kun se on harkittua eli kun harjoittelija keskittyy harjoitukseen ja haastaa itsensä siirtymällä pois mukavuusalueeltaan eli yrittämällä asioita, joita hän ei vielä osaa.”

Näiden tietojen valossa, väitänkin että tämä tehtäväkirja opettaa sinulle rahataitoja huomattavasti enemmän kuin vain aiheesta lukeminen. Kun keskityt tehtävien tekemiseen, haastat itseäsi ja saatat jopa mennä oman mukavuusalueesi ulkopuolelle. Sinun tulee oikeasti pohtia asioita ja viedä oppimasi asiat käytäntöön. Mieti, tee muistiinpanoja ja sovella oppimaasi omaan tilanteeseesi. Näin opit kaikista tehokkaimmin ja saat oikeasti tuloksia aikaan.

Pohjatiedoilla, ennakko-osaamisella tai aiemmalla taloustilanteellasi ei ole niin paljon vaikutusta kuin sillä, että oikeasti teet töitä omien rahataitojen parantamiseksi.

Unohda siis vain lukeminen toisten menestyksestä ja vaurastumisesta, ja ota oikeasti oma talous hallintaan. Älä kuluta aikaasi enää vain pelkkään teoriaan vaan vaihda kohde tekemiseen.

KUKA MINÄ OLEN?

Olen Heidi Sipari ja monet saattavat tuntea minut Kukkaron rouva -blogin kirjoittajana. 

Olen miettinyt ja tutkinut ratkaisuja, joilla mahdollisimman monen talous saataisiin kuntoon. Olen jakanut tietoja, kokemuksia ja vinkkejä tuhansille lukijoille blogissani jo yli kolmen vuoden ajan. Nyt halusin koota kaiken osaamiseni ja hyödylliset neuvoni juuri sinulle yhteen pakettiin.

Koulutukseltani olen matemaatikko ja luvut ovat lähellä sydäntäni. Pyörittelen mielelläni erilaisia laskukaavoja ja taulukoita. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla matemaattisesti suuntautunut, jotta voit ymmärtää taloutta ja hallita omia rahojasi.

Et kuitenkaan tule oman talouden hallinnan mestariksi vain seuraamalla minun tai kenenkään muun tarinaa. Sinun täytyy löytää omat tapasi hallita talouttasi, mutta tähän tarjoan avuksi kirjassa olevat tehtävät. 

Toivonkin sydämeni pohjasta, että kirjani auttaa sinua kohti parempaa taloudellista tilannetta!

Heidi Sipari

BLOGINI SAAMIA KOMMENTTEJA JA PALAUTTEITA

Pidän blogistasi paljon, koska kirjoitat niin maanläheisesti tavallisen kulkijan näkökulmasta. Vaikka olet nuori omaat hyvin järkevän ja analyyttisen taisin siihen mitä teet. Jatka samaan tyyliin!

Oot Heidi tosi inspiroiva ja kirjoitat hirveen kivasti.

Kiitos blogistasi! Inspiroiva! Itse olen vasta alussa. Vuoden matkaa yksin kulkenut erosta, tyhjästä tilistä ja jäätävän kokoisesta asuntolainasta eteen päin ja nyt kun olen jaloilleni päässyt ja kiinnostunut oppimaan lisää, blogisi ja tämä facebook-sivusto ovat olleet kovassa käytössä.

Minä olen ainakin saanut paljon hyödyllisiä vinkkejä ja näkökulmia teksteistäsi. Varsinkin nämä lapsi-asiat ovat itsellenikin ajankohtaisia joten jatka samaan malliin!

Kiitos, että jaksat kirjoitella raha-asioista, blogisi lukeminen antaa itsellenikin paljon ajattelemisen aihetta ja uusia ideoita.

Blogikirjoituksissasi aiheesta on niin paljon järkeä ja ohjeita, että niitä noudattamalla elämä sujuu mallikkaasti, eikä suuria menetyksiä pääse sattumaan. Aina pitää olla tarkkana, koska mitä vaan voi sattua ja pennittömänä ei pärjää. Kannattaa säästää vaikka vähän pahan päivän varalle, eikä tuhlata mielinmäärin. Ei juurikaan heräteostoksia. Kirjoituksesi ovat todella hyviä. Kiitos niistä!

Vau tosi inspiroiva teksti! En ole juuri lukenut tästä taloudellisesta riippumattomuudesta aiemmin, mutta nyt kiinnostukseni heräsi. Kiitos, jatkan tästä opiskelua.

KIRJAN ESIKATSELU

Johdanto

Ensiksi haluan kiittää sinua, kun olet tarttunut tähän kirjaan ja osoittanut kiinnostusta tekemääni työtä kohtaan. Tämä on ensimmäinen kirjoittamani kirja, ja projekti on ollut itselleni todella mielenkiintoinen ja opettavainen. Toivon, että voin tarjota sinullekin samanlaisia onnistumisen tunteita kuin olen itse saavuttanut kirjaa kirjoittaessa.

Olen Heidi Sipari, ja monet saattavat tuntea minut Kukkaron rouva -blogin kirjoittajana. Koen olevani oman taloudenhallinnan mestari ja viisas rahankäyttäjä. Olen nähnyt ympärilläni huonoja rahankäyttäjiä, joiden tulot voivat olla suuret, mutta silti rahat eivät vain tunnu riittävän. Tämä on motivoinut minua miettimään ja tutkimaan ratkaisuja, joilla mahdollisimman monen talous saataisiin kuntoon.

Koulutukseltani olen matemaatikko, ja luvut ovat lähellä sydäntäni. Pyörittelen mielelläni erilaisia laskukaavoja ja taulukoita. Lasken säästöasteita ja analysoin sijoittamisen tunnuslukuja. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla matemaattisesti suuntautunut, jotta voit ymmärtää taloutta ja hallita omia rahojasi.

Olen jakanut tietoja, kokemuksia ja vinkkejä tuhansille lukijoille blogissani jo yli kolmen vuoden ajan. Nyt halusin koota kaiken osaamiseni ja hyödylliset neuvoni juuri sinulle yhteen pakettiin.

Haluankin onnitella sinua, sillä olet ottanut rohkean askeleen oman taloustilanteesi parantamiseksi. Muista, että muutos lähtee aina itsestäsi ja että ensimmäinen askel on se vaikein. Olen toki matkalla mukanasi ja apunasi, mutta sinun täytyy itse tehdä suurin työ, jotta voit saavuttaa tavoitteesi.

Tämä kirja on kirjoitettu, koska haluan auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja opettaa sinulle hyödyllisiä rahataitoja. Säästämisestä, sijoittamisesta, vaurastumisesta ja muista henkilökohtaisen talouden aiheista on kirjoitettu jo paljon hyviä kirjoja. Moni näistä kirjoista tarjoaa paljon tietoja ja neuvoja vaurastumisesta, mutta ne eivät välttämättä anna sinulle konkreettisia ohjeita siihen, miten saavuttaa tavoitteesi. Minä halusin kirjoittaa kirjan, joka tarjoaa sinulle 21 tarkoin valittua tehtävää, jotka suorittamalla voit saavuttaa tavoitteesi. Seuraamalla näitä ohjeita ja tehtäviä autan sinut pisteestä A pisteeseen B. Jokaisen lähtötilanne, matka sekä päätepiste on toki erilainen, mutta selkeillä tehtävillä onnistut tekemään talousmatkastasi onnistuneen.

Kirja tarjoaa sinulle konkreettisia ohjeita siihen, miten saat taloutesi tasapainoon. Tehtävien avulla opit, miten saat enemmän rahaa säästöön, miten hankit lisätuloja ja mitä tehdä säästetyille rahoille, jotta ne tuottavat sinulle tulevaisuudessa entistä enemmän. Kirjan tavoitteena on ennen kaikkea parantaa omaa taloudellista hyvinvointiasi. Kirja auttaa sinua ymmärtämään, mitä vauraus sinulle merkitsee ja auttaa sinua saavuttamaan itsellesi sopivan vaurauden tason.

Vaikka taloutesi olisi jo hyvässä tasapainossa, kirja tarjoaa sinulle silti paljon opittavaa ja uusia oivalluksia. Omaa talouttaan on aina hyvä pysähtyä pohtimaan ja mahdollisesti asettaa itselleen yhä suurempia tavoitteita.

Jos olet oikeasti pahasti velkaantunut, suosittelen sinua olemaan ensisijaisesti yhteydessä kunnan velkaneuvontaan tai Takuusäätiöön. Pahoistakin talousongelmista voi onneksi selvitä, jos apua uskaltaa hakea. Tätä varten on olemassa ammattilaisia, jotka osaavat parhaiten auttaa. Rehellisyyden nimissä en siis suosittele kirjaani sinulle avuksi tällaisissa tilanteissa. Toki tämä kirja voi olla silti mielenkiintoista luettavaa, ja se tarjoaa sinulle hyvää pohdittavaa rahaan liittyen. Vakavien talousongelmien ratkaisuopas tämä ei kuitenkaan ole.

Muille voin taata, että tämä kirja parantaa taloustilannettasi ainakin jollain tavalla. Kenties tulet saamaan jopa satoja euroja enemmän rahaa säästöön. Tällä rahalla voit kerryttää itsellesi taloudellisen puskurin, minkä jälkeen voit alkaa sijoittaa, mikä taas mahdollistaa sinulle tulevaisuudessakin entistä paremman elintason.

Kirjan luettuasi tulet todennäköisesti olemaan myös tiedostavaisempi rahankäyttäjä sekä tiedät mitä taloudellinen hyvinvointi itsellesi merkitsee ja olet mahdollisesti jopa saavuttanut sen. Ennen kaikkea kirja tarjoaa käytännön työkaluja rahankäyttöön ja taloudenhallintaan. Takuuta vinkkien ja tehtävien toiminnasta on kuitenkin mahdotonta antaa, sillä jokaisen taloustilanne on hyvin erilainen ja jokainen suorittaa tehtävät omalla tavallaan.

Muutokset edellyttävät sinulta vaivannäköä ja sitoutumista tehtävien tekemiseen. Sinusta ei tule rikasta pelkästään kirjaa lukemalla, eikä kukaan muu voi ottaa talouttasi haltuun kuin sinä itse. Teen kuitenkin parhaani sen eteen, että kirja tarjoaa rahanarvoisia neuvoja ja investointisi olisi kannattava. Haluan todella, että saat nämä vinkit ja toimintatavat toimimaan omassa arjessasi ja rahankäytössäsi.

Tsemppiä siis oman taloudellisen hyvinvointisi parantamiseen, eiköhän aloiteta matka!

Tehtävää

Sivua

KIRJAN ESIKATSELU

Kirja sisältää mm. leikkimielisen Millainen rahankäyttäjä olet -testin, oman talouden swot-analyysin, sijoitussuunnitelmapohjan, lisätulovinkkejä, vinkkejä miten pienentää ruokamenoja, listan ilmaisista tai halvoista tekemisistä, toimivia tapoja säästää ja paljon paljon muuta.

Kirja tarjoaa sinulle 21 tarkoin valittua tehtävää tukemaan taloudellista hyvinvointiasi. Tehtävät tarjoavat sinulle konkreettisia ohjeita, miten saat taloutesi tasapainoon.

Kirjan 84 sivuun on koottu tiivis tietopaketti rahataidoista, jotka sinun tulisi hallita. Se ei sisällä mitään turhaa teoriaa, vaan löydät siitä vain kaiken olennaisen mitä sinun tulee tietää ja tehdä. Kirja on jaettu neljään osaan: pohdintaa ja taustatyötä, menojen pienentäminen, lisätulot sekä säästettyjen rahojen käyttö.

Kirja on helppolukuinen ja kuka tahansa pystyy ymmärtämään ja toteuttamaan kirjassa esiteltyjä menetelmiä taustoista riippumatta. 

Sinulla on nyt kolme vaihtoehtoa

Et tee mitään

Jatkat kamppailua taloudellisten haasteiden kanssa. 

Et jaksa nähdä vaivaa muutoksen eteen ja taloudellinen tyytymättömyys jatkuu pidempään.

Ihmettelet kuinka muut ympärilläsi vaurastuvat, vaikka sinulla ei tunnu jäävän yhtään rahaa säästöön.

Laskut aiheuttavat sinulle jatkuvaa stressin tunnetta ja kamppailet muutenkin raha-asioiden kanssa. 

Lisätulot, sijoittaminen, vaurastuminen ja taloudellinen hvyinvointi tuntuvat vain kaukaisilta haaveilta.

Yrität itse selvittää nämä asiat ilmaiseksi netistä

Löydät kyllä vastaavia asioita ilmaisista lähteistä, mutta ne eivät tarjoa sinulle konkreettisia työkaluja ja tehtäviä.

Voit kahlata ilmaisia materiaaleja läpi vuositolkulla, mutta et silti välttämättä saavuta taloudellista hyvinvointia.

Yrität löytää yksittäisiä palapelin paloja, mutta et vain saa kokonaisuutta toimimaan.

Seuraat muiden menestystä, mutta omat tavoitteesi saattavat tuntua kaukaisilta haaveilta, sillä et osaa ottaa juuri niitä oikeita askelia.

Annat minun auttaa

Näytän sinulle toimivan ja tehokkaan reitin tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Kannustan sinua sijoittamaan itseesi, koska vain siten voit oikeasti saada tuloksia.

mitä tämä kaikki maksaa?

Kirjan hinta on vain 14,90 € (sis. alv). 

Kirjan avulla voit parhaimmassa tapauksessa säästää jopa satoja euroja vuodessa, joten tämä on pieni kertasijoitus.

Jätä vaikka kuukauden Netflix-jäsenyys maksamatta ja investoi rahat mieluummin itsesi kehittämiseen. Lupaan, että se tuo sinulle huomattavasti enemmän hyötyä ja sisältöä elämääsi. Kannattaa välillä tehdä päätöksiä pitkällä tähtäimellä ennemmin kuin tavoitella väliaikaista mielihyvää.

sijoita itseesi!  

Opiskelu ja itsesi kehittäminen on paras sijoitus jonka voit tehdä.

Oma talous hallintaan – 21 tehtävää tukemaan taloudellista hyvinvointia

E-kirja

Oma talous hallintaan - 21 tehtävää tukemaan taloudellista hyvinvointia, E-kirja, tehtäväkirja, kirjan kansi

* Alennuskoodin käyttö:

Muista lisätä alennuskoodi sille varattuun kenttään ja paina sen jälkeen Jatka. Tarkista, että alennus aktivoituu ja, että ostoskorin saldo muuttuu. Vasta tämän jälkeen klikkaa Vahvista tilaus painiketta.

Jos unohdat käyttää alennuskoodin, niin valitettavasti en voi palauttaa rahoja jälkikäteen.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Pin It on Pinterest