KAIPAATKO APUA JA VINKKEJÄ BUDJETOINTIIN?

 

$

Ota avuksesi Budjetointiopas, joka tarjoaa sinulle neuvoja rahankäytön suunnitteluun ja seurantaan.

Budjetointiopas – Näin seuraat tuloja ja menoja

Heidi Sipari

E-kirja

Hinta 9,90 €

 

Budjetointiopas - Näin seuraat tuloja ja menoja, e-kirja

Kuulostaako joku näistä tutulta:

 

1. Et tiedä mitä budjetointi tarkoittaa tai mitä hyötyä siitä on.

2. Et tiedä paljonko rahaa kuluu mihinkin ja milloin sitä lähtee tililtä.

3. Välillä rahaa tuntuu olevan paljonkin, mutta välillä rahat ei tunnu riittävän mihinkään. Kaikki isot kulut tuntuvat aina osuvan päällekkäin.

4. Et ole varautunut millään tavoin yllättäviin tai harvoin toistuviin menoihin.

5. Puskurissa ei ole rahaa tai et edes tiedä mikä puskuri on.

6. Toivoisit lisää inspiroivaa tietoa ja vinkkejä kulutuksen suunnitteluun ja seurantaan.

7. Et tiedä mikä olisi sinulle sopivin alusta tai menetelmä budjetoida.

8. Haluaisit oppia hyödyntämään budjettia säästöjen kerryttämisessä.

Tiedän miltä sinusta tuntuu ja haluan tarjota näihin ongelmiin ratkaisun!

Haluan kertoa sinulle, että rahankäytön suunnittelu ja seuranta voi olla helppoa. Haluan auttaa sinuakin ymmärtämään budjetoinnin hyödyt ja tarjota sinulle parhaat vinkit, joilla onnistut kulutuksen seurannassa.

MIKSI SINUN TULISI HANKKIA TÄMÄ KIRJA?

Opit miksi budjetoida

Opas kertoo sinulle mitä budjetointi tarkoittaa, mitä hyötyä siitä on ja mitä tavoitteita voit asettaa budjetin avulla. Saat inspiroivaa tietoa ja ymmärrät budjetoinnin tärkeyden.

Opit miten budjetoida

Kirja esittelee lyhyesti erilaisia budjetointimenetelmiä ja neuvoo sinulle yksinkertaisen tavan aloittaa budjetointi.

Opit varautumaan yllättäviin ja harvoin toistuviin menoihin

Budjetointiopas auttaa sinua hahmottamaan millaisia yllättäviä kuluja voi tulla ja miten niihin voisi varautua.

Tutustut erilaisiin budjetointivälineisiin

Kirja esittelee lyhyesti erilaisia budjetointivälineitä, joita voit kokeilla ja löytää itsellesi sopivimman.

Säästäminen puskuriin

Oppaassa kerrotaan miten säästöaste lasketaan ja mitä taloudellinen puskuri tarkoittaa. Opit hyödyntämään budjetointia, jotta saat säästettyä enemmän rahaa.

Muita vinkkejä budjetointiin

Lisäksi saat paljon muita hyviä vinkkejä, joiden avulla sinustakin voit tulla rahankäytön suunnittelun ja seurannan mestari.

RAHALIIKENTEEN SUUNNITTELU JA SEURANTA ON TÄRKEIN TALOUDEN HALLINNAN TAITO

“Tili tuli, tili meni.” Kuulostaako tutulta? Vai tiedätkö sinä mihin rahasi kuluvat?

Yksikään sentti ei lähde tililtäsi itsekseen, ellet sitä itse käytä. Jokainen ostopäätös on valinta, johon voit itse vaikuttaa.

Budjetoimalla ja seuraamalla kulutustasi tulet tietoiseksi omasta rahankäytöstä. Näet mistä, milloin ja kuinka paljon rahaa tulee sekä mihin ja paljonko sitä kuluu.

Tärkein rahansäästövinkkini on kulutuksen seuranta. Tämä on oman talouden hallinnan tärkein taito. Kun tulet tietoiseksi kulutuksestasi on rahankäytön hallinta ja muutosten tekeminen huomattavasti helpompaa. Saat mielenrauhaa kun tiedät mihin jokainen euro kuluu, eikä raha katoa tililtä itsekseen.

Budjetoinnin avulla opit ennakoimaan ja suunnittelemaan talouttasi pitkällä tähtäimellä. Vapautat aikaa muulle elämälle kun rahasta ei tarvitse enää stressata koko ajan.

Talouden suunnittelu ja seuranta tuovat paljon helpotusta arkeesi seuraavin keinoin:

  • Budjetointi mahdollistaa tasapainoisen talouden. Jos omaa rahankäyttöä on vaikea hallita, kulutuksen suunnittelu ja seuranta auttavat. Saat rahat riittämään hyvin palkkapäivästä toiseen, eikä niitä tule heti tuhlattua. Budjetti tuo selkeyttä rahankäyttöön ja tiedät täsmälleen mistä lähteistä kulutuksesi koostuu ja milloin rahat lähtevät tililtä.
  • Menojen seuranta saattaa olla yllättävä herätys itsellesi. Näet mihin rahaa todellisuudessa kuluu ja selvität taloutesi ongelmakohdat. Mitä paremmin tietää mihin ja miten käyttää rahaa, sitä paremmin omaa talouttaan pystyy hallitsemaan.
  • Kulutus on tietoisempaa, rahat eivät enää vain mystisesti katoa tililtä. Opit tekemään harkittuja ostopäätöksiä ja turhat heräteostokset jäävät pois. Opit laittamaan laskut ja menot tärkeysjärjestykseen, ja löydät toimivat laskujenmaksu rutiinit.
  • Saat asetettua itsellesi tavoitteita ja pysyttyä niissä. Opit suunnittelemaan talouttasi pitkäjänteisesti. Voit paremmin ennakoida tulevaisuuden tulot ja menot. Menot eivät pääse enää yllättämään ja kasautumaan, sillä olet varautunut niihin.
  • Yllättävät menot eivät aja sinua ongelmiin, kuten velkoihin tai laskujen maksamatta jättämiseen. Huomaat myös milloin omat keinot eivät riitä, ja saatat tarvita neuvontaa ja apua.
  • Voit alkaa saamaan enemmän rahaa säästöön ja opit priorisoimaan säästämisen. Voit alkaa kerryttämään puskuriin rahaa, jolloin olet entistä paremmin varautunut yllättäviin menoihin. Säästämisestä ja tietoisesta rahankäytöstä tulee tapa.

Yllä oleviin tuloksiin päästäksesi suosittelen lämpimästi hankkimaan tämän kattavan Budjetointioppaan.

Jos kuitenkin kaipaat myös konkreettista sovellusta ja työkalua budjetointiin, tutustu tekemääni Oman taloudenhallinnan työkalupakettiin. Tässä paketin ydin on paljon kehuja saanut Excel-pohjainen työkirja, jonka avulla seuraat ja suunnittelet talouttasi helposti. Kyseinen paketti sisältää myös tämän Budjetointioppaan. Lisäksi työkalupaketin mukana saat bonusmateriaalit, joita et muualta saa. Lue lisää tästä!

 

j

KUKA MINÄ OLEN?

Olen Heidi Sipari ja monet saattavat tuntea minut Kukkaron rouva -blogin kirjoittajana. 

Olen miettinyt ja tutkinut ratkaisuja, joilla mahdollisimman monen talous saataisiin kuntoon. Olen jakanut tietoja, kokemuksia ja vinkkejä tuhansille lukijoille blogissani jo yli kolmen vuoden ajan. Nyt halusin koota kaiken osaamiseni ja hyödylliset neuvoni juuri sinulle yhteen oppaaseen.

Koulutukseltani olen matemaatikko ja luvut ovat lähellä sydäntäni. Pyörittelen mielelläni erilaisia laskukaavoja ja taulukoita. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla matemaattisesti suuntautunut, jotta voit ymmärtää taloutta ja hallita omia rahojasi.

Budjetointi sopii kaikille ja toivon sinunkin löytävän sen hyödyt ja helppouden.

Toivonkin sydämeni pohjasta, että tästä oppaasta on sinulle konkreettista apua raha-asioiden selkiyttämisessä!

Heidi Sipari

BLOGINI SAAMIA PALAUTTEITA

{

Pidän blogistasi paljon, koska kirjoitat niin maanläheisesti tavallisen kulkijan näkökulmasta. Vaikka olet nuori omaat hyvin järkevän ja analyyttisen taisin siihen mitä teet. Jatka samaan tyyliin!

{

Blogikirjoituksissasi aiheesta on niin paljon järkeä ja ohjeita, että niitä noudattamalla elämä sujuu mallikkaasti, eikä suuria menetyksiä pääse sattumaan. Aina pitää olla tarkkana, koska mitä vaan voi sattua ja pennittömänä ei pärjää. Kannattaa säästää vaikka vähän pahan päivän varalle, eikä tuhlata mielinmäärin. Ei juurikaan heräteostoksia. Kirjoituksesi ovat todella hyviä. Kiitos niistä!

{

Kiitos blogistasi! Inspiroiva! Itse olen vasta alussa. Vuoden matkaa yksin kulkenut erosta, tyhjästä tilistä ja jäätävän kokoisesta asuntolainasta eteen päin ja nyt kun olen jaloilleni päässyt ja kiinnostunut oppimaan lisää, blogisi ja tämä facebook-sivusto ovat olleet kovassa käytössä.

{

Minä olen ainakin saanut paljon hyödyllisiä vinkkejä ja näkökulmia teksteistäsi.

{

Kiitos, että jaksat kirjoitella raha-asioista, blogisi lukeminen antaa itsellenikin paljon ajattelemisen aihetta ja uusia ideoita.

U

E-KIRJAN ESIKATSELU

Kirjoittamani Budjetointiopas on 38-sivuinen e-kirja, jonka avulla opit miten suunnittelet ja seuraat talouttasi. Kirja on pdf-tiedosto, jonka lukeminen onnistuu helposti millä tahansa laitteella tai halutessasi saat sen myös tulostettua.

Budjetointiopas ei ole Excel-pohjan tai minkään muun budjetointisovelluksen käyttöopas, vaan yleinen katsaus budjetointiin ja kulujen seurantaan. Tämä on siis varsin hyödyllinen opas riippumatta siitä millä tavalla budjetoit. Kirja antaa paljon hyödyllistä tietoa ja vinkkejä budjetoinnista. Siinä esitellään erilaisia budjetointimenetelmiä sekä erilaisia budjetointialustoja. Opit myös miten varautua harvoin toistuviin menoihin ja hahmotat mitkä ovat oikeasti välttämättömiä kuluja.

Kirja sopii erityisesti niille, jotka eivät vielä budjetoi mutta myös kokeneempikin oman talouden seuraaja voi saada siitä hyödyllisiä vinkkejä. Jos et siis tiedä miksi budjetointi on tärkeää ja mietit mitä hyötyä siitä on, on tämä kirja erityisesti sinua varten. E-kirjasta on sinulle varmasti hyötyä riippumatta siitä millä ja miten seuraat talouttasi.

Jos kuitenkin haluat ostaa myös kattavan taulukkolaskentapohjan budjetointia varten, tutustu Oman taloudenhallinnan työkalupakettiin. Tästä löydät Budjetointioppaan lisäksi Excel-pohjaisen (ja Google Sheets) työkirjan talouden suunnitteluun ja seurantaan sekä bonusmateriaaleja. Lue lisää tästä!

mitä tämä kaikki maksaa?

Tämän kattavan Budjetointioppaan hinta on 9,90 € (sis. alv).

Budjetointioppaan avulla opit budjetoimaan ja seuraamaan talouttasi, jolloin voit parhaimmillaan saada useita satoja euroja säästöön.

Voit myös ostaa koko Oman taloudenhallinnan työkalupaketin hintaan 30,90 €. Työkalupaketti sisältää Budjetointioppaan lisäksi taulukkolaskentapohjan talouden suunnitteluun ja seurantaan sekä bonusmateriaaleja. Lue lisää tästä!

OPI SEURAAMAAN TALOUTTASI!

Todellisen kulutuksen kohtaaminen on paras teko jonka voit taloudellesi tehdä

Budjetointiopas – Näin seuraat tuloja ja menoja

Heidi Sipari

E-kirja

Budjetointiopas - Näin seuraat tuloja ja menoja, e-kirja

* Alennuskoodin käyttö:

Muista lisätä alennuskoodi sille varattuun kenttään ja paina sen jälkeen Jatka. Tarkista, että alennus aktivoituu ja, että ostoskorin saldo muuttuu. Vasta tämän jälkeen klikkaa Vahvista tilaus painiketta.

Jos unohdat käyttää alennuskoodin, niin valitettavasti en voi palauttaa rahoja jälkikäteen.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Pin It on Pinterest