INFO

Kukkaron rouva

Kukkaron rouva -sivusto on ennen kaikkea blogi, jossa kirjoitan säästämisestä, sijoittamisesta, bloggaamisesta yms. Mutta tämä on myös nettisivu, joka kokoaa yhteen parhaat säästövinkit ja keinot hankkia lisätuloja. 

Blogini perustin lokakuussa 2017. Joulukuussa 2018 aloin uudistaa blogiani ja vuoden 2019 alussa nettisivu julkaistiin uudella ulkoasulla.

Kenenpä unelma ei olisi vaurastua

 

Haluan jakaa toimivaksi todetut keinot vaurastumiseen. Yleisesti ottaen vaurastumiseen on kaksi tietä, kuluta vähemmän tai tienaa enemmän. Jollain toimii paremmin menojen vähentäminen ja jollain taas lisätulojen hankinta. Haluan jakaa omat vinkkini ja ohjeeni molempiin tilanteisiin.

Lisäksi haluan kannustaa sijoittamiseen. Sopivilla neuvoilla ja vinkeillä toivon inspiroivani mahdollisimman monia kiinnostumaan sijoittamisesta.

Säästäminen, sijoittaminen ja aika (korkoa korolle) ovatkin parhaita keinoja vaurastua.

Haluan myös esitellä passiivisia tulonlähteitä, esimerkiksi blogilla tienaaminen ja osinkotulot.

Tarkoitukseni on myös kirjoitella ilmasto-asioist, sillä kulutuksen vähentäminen hyödyttää niin kukkaroa kuin ympäristöäkin.

Kerron myös ajatuksiani bloggaamisesta ja jaan vinkkejä miten voit perustaa oman blogin. Kaiken lisäksi haluan avoimesti kertoa miten voit ansaita rahaa blogilla. Täältä voit lukea lisää blogini kaupallisuudesta.

Minullekin nämä taidot ovat jatkuvan opiskelun kohteena. Haluan kehittää itseäni ja samalla opastaa muillekin hyviä taloustaitoja.

Kuka tahansa voi olla Kukkaron rouva tai herra

 

Minun nimeni on Heidi Sipari, mutta voit toki kutsua minua myös Kukkaron rouvaksi jos haluat. En kuitenkaan halua ajatella nettisivun nimen tarkoittavan vain minua, vaan koen ennemminkin että kuka tahansa voi olla Kukkaron rouva tai herra. Blogi on ensisijaisesti tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat ottaa oman taloutesi hallintaan.

Tästä syystä en kirjoita pelkästään omasta näkökulmastani, vaan haluan tuoda esille aiheita jotka auttavat sinua omassa taloudessasi.

Olen alle kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen erään yrityksen laskutus- ja henkilöstöasioiden parissa ja tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Blogi on myös mahtava keino itselleni oppia lisää nettisivujen teosta ja koodaamisesta.

Olen aina ollut säästäväinen ja jonkinlainen piheys on varmaan minulla geeneissäkin. Kuitenkin pienilläkin muutoksilla kuka vain voi opetella säästäväisemmäksi ja ottaa taloutensa paremmin haltuun.

Vaikka säästäväisyyden olen oppinut jo pienestä saakka, niin rahojen sijoittamiseen en ole ikinä saanut oppeja koulusta tai kotoa. Niinpä nyt aikuisiällä olen oman kiinnostukseni kautta opiskellut paljon aiheesta lisää.

Toivon erityisesti, että voin inspiroida muitakin vaurastumaan.

Ja lopuksi muistutan vielä, että vaurastumien ei tarkoita pelkkää rahaa ja rikkauksia. Vaurauteen kuuluu kaikenlainen hyvinvointi ja tasapainoinen elämä.

Tämän linkin takaa löydät lisää postauksia minuun liittyen. Näissä kerron tarkemmin itsestäni ja taloudestani.

 

Klikkaa tästä, jos haluat lähettää minulle palautetta, kysymyksiä, yhteistyö ehdotuksia tai muuten vain viestiä.

Yhteistyöstä kiinnostunut yritys, voit ladata mediakorttini tästä.

Jos olet bloggaaja ja haluat päästä julkaisemaan omaa sisältöäsi blogissani ja tavoittaa uusia lukijoita, klikkaa tästä ja lue ohjeet.

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan!

Heidi

Kukkaron Rouva

DISCLAIMER

Tämä nettisivu ja blogi sisältää artikkeleita sijoittamisesta, mutta haluan kuitenkin muistuttaa, ettei sivulla esiintyvää aineistoa tule millään tavalla tulkita sijoitussuosituksiksi. Blogi sisältää minun henkilökohtaisia mielipiteitäni, eikä niitä ole tarkoitettu sijoitusneuvoiksi. Blogissa kerron mm.  miten itse sijoitan, miksi kannattaa sijoittaa tai mikä on minun mielestäni järkevä tapa sijoittaa. Jokainen lukija tekee kuitenkin sijoituspäätöksensä itse. Varsinainen sijoitusneuvonta, jota tämä blogi ei sisällä, on luvanvaraista toimintaa.

Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Kehotan muutenkin kaikkia lukijoita suhtautumaan blogissa esiintyvään aineistoon kriittisesti ja ymmärtämään, että blogin kirjoittaja ei välttämättä käsittele asioita objektiivisesti, vaan omien mielipiteidensä, arvojensa ja näkemystensä perusteella. Lukijan tulee ymmärtää, että blogissa esiintyvä tieto voi olla virheellistä. En ole sijoitus- tai finanssialan ammattilainen.

Pin It on Pinterest