MAKSETUT KYSELYT

TIENAA RAHAA

 

 

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tienaa rahaa vastaamalla kyselyihin netissä

Ansaitse rahaa vastaamalla kyselyihin

Vaikuta asioihin hauskalla tavalla ja saat siitä palkkion. Ansaitse rahaa tai lahjakortteja vastaamalla mielipidetutkimuksiin.

Erilaisia tutkimuspaneelit onkin siis yksi mahdollisuus hankkia lisätuloja. Osasta maksetaan ulos ihan rahaa, kun taas osassa kerätään pisteitä joilla saa lunastettua lahjakortteja. 

Vastaaminen sujuu helposti iltaisin samalla telkkaria katsellessa. Kuukaudessa näistä voi ansaita muutamista euroista useisiin kymmeniin euroihin.

Kyselyitä ei tule kovin usein, joten voi vaikka liittyä kaikkiin ja hyvin ehtii vastailemaan.

Itselläni on kokemuksia näistä kaikista. Kaikki ovat luotettavia ja ainakin oman kokemukseni mukaan kyselyitä tulee ihan hyvään tahtiin säännöllisesti. Pelkällä yhdellä palvelulla ei pääse kovin paljon tienaamaan, mutta liittymällä kaikkiin, voi saada jo ihan mukavaa tuloa aikaiseksi. 

 Kokeile ainakin näitä tutkimuspaneeleita:

(*)Norstatpanel

(*)Kuluttajapaneeli

(*)Mielipidemaailma

(*)Toluna

(*)Monosurveys

(*)AttaPoll

(*)Mielipidetutkimus

Kyselytutkimukset -vertailu

* Kuluttajapaneeli.fi

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voi lunastaa lahjakortteja tai nostaa rahana

voit päästä osallistumaan myös isompiin haastatteluihin tai tutkimuksiin

kyselyt arvoltaan 0,3 - 4€

* Mielipidemaailma

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voi lunastaa lahjakortteja tai nostaa rahana

voit päästä osallistumaan myös isompiin haastatteluihin tai tutkimuksiin

kyselyt arvoltaan 1-5€

* Toluna

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voi lunastaa lahjakortteja tai nostaa rahana

arvontoja

kyselyt arvoltaan 1-5€

* Monosurveys

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voi lunastaa lahjakortteja tai nostaa rahana

voit päästä osallistumaan myös isompiin haastatteluihin tai tutkimuksiin

kyselyt arvoltaan 0,4 - 4€

* AttaPoll

ILMAINEN, vain mobiilisovellus

kerrytä oikeaa rahaa

voit kutsua kavereita mukaan ja ansaita myös sitä kautta

kyselyt arvoltaan 0,1 - 5€

* Norstatpanel

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voit lunastaa lahjakortteja

voit päästä mukaan isompiin haastatteluihin, joista voi tienata n. 50€

kyselyt arvoltaan 1-7€

Lisää infoa erilaisita kyselyistä ja tutkimuksista

Lisätulojen hankkiminen voi olla mahdollista osallistumalla erilaisiin kyselyihin ja tutkimuksiin. Yritykset ja organisaatiot etsivät jatkuvasti tietoa ja palautetta kuluttajilta ja kohderyhmiltä, ja he ovat valmiita palkitsemaan ihmisiä näiden tietojen keräämisestä.

Kyselyt ja tutkimukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa helposti ja joustavasti omalta kotisohvaltasi käsin. Voit käyttää vapaa-aikaasi vastaamalla kysymyksiin ja jakamalla mielipiteesi eri aiheista. Tässä on muutamia tapoja, miten voit hyödyntää kyselyitä ja tutkimuksia lisätulojen hankkimisessa:

 

1. Rekisteröidy luotettaviin kyselysivustoihin: On olemassa useita luotettavia kyselysivustoja, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden osallistua erilaisiin kyselyihin. Rekisteröitymällä näille sivustoille voit saada säännöllisesti kutsuja vastata kyselyihin, joista saat palkkion rahana tai lahjakortteina.

2. Valitse aiheet, jotka kiinnostavat sinua: Kyselysivustot lähettävät sinulle yleensä kyselyitä, jotka perustuvat sinun profiiliisi ja kiinnostuksen kohteisiisi. Valitse aiheet, jotka kiinnostavat sinua ja joihin voit antaa aidon ja mielenkiintoisen palautteen. Tällä tavoin nautit osallistumisesta ja saat samalla parempia tuloksia.

3. Ole aktiivinen ja vastaa kyselyihin nopeasti: Kyselyt voivat olla aikarajoitettuja, joten ole aktiivinen ja vastaa niihin nopeasti saadaksesi paremmat mahdollisuudet ansaita enemmän. Pidä myös silmällä sähköpostiasi tai kyselysivuston ilmoituksia, jotta et menetä mahdollisuuksia vastata uusiin kyselyihin.

4. Osallistu paneelitutkimuksiin: Lisäksi kyselyiden lisäksi voit harkita osallistumista paneelitutkimuksiin, joissa saatat saada palkkion isommasta ja syvällisemmästä osallistumisesta. Paneelitutkimukset saattavat edellyttää enemmän sitoutumista, mutta tarjoavat myös suurempia palkkioita ja mahdollisuuden vaikuttaa suoraan tuotteiden ja palveluiden kehitykseen. Näihin tutkimuksiin osallistuminen voi olla erityisen mielenkiintoista, jos sinulla on tiettyä asiantuntemusta tai kokemusta kyseiseltä alalta.

5. Tutustu kilpailuihin ja arvontoihin: Lisäksi kyselysivustot ja yritykset järjestävät usein kilpailuja ja arvontoja osallistujilleen. Osallistuminen näihin voi tarjota mahdollisuuden voittaa rahapalkintoja tai muita arvokkaita palkintoja. Muista kuitenkin olla varovainen ja tarkista, että kilpailut ja arvonnat ovat luotettavia ja turvallisia.

 

On tärkeää huomata, että lisätulojen hankkiminen kyselyiden ja tutkimusten kautta ei välttämättä tarjoa säännöllistä tai vakaata tuloa. Kyselyiden määrä ja saatavilla olevat mahdollisuudet vaihtelevat, ja palkkiot voivat vaihdella riippuen tutkimuksen kestosta ja vaativuudesta. Kyselyiden ja tutkimusten avulla ansaitut tulot voivat kuitenkin tarjota sinulle lisärahaa ja mahdollisesti myös mielenkiintoisen tavan ilmaista mielipiteesi ja vaikuttaa tuotteiden ja palveluiden kehitykseen.

Muista myös pitää mielessä tietosuoja ja luotettavuus. Rekisteröityessäsi kyselysivustoille varmista, että ne noudattavat asianmukaisia tietosuojakäytäntöjä ja että annat vain luotettavia ja turvallisia tietoja. Älä koskaan maksa osallistumisesta kyselyihin tai tutkimuksiin, sillä luotettavat sivustot eivät vaadi maksuja osallistumisesta.

Lisätulojen hankkiminen kyselyiden ja tutkimusten kautta voi olla mukava tapa ansaita rahaa omalta kotisohvaltasi käsin. Muista olla aktiivinen, valita aiheet jotka kiinnostavat sinua ja osallistua mahdollisuuksien mukaan. Eri ihmisten kokemukset kyselytutkimuksista saattavat vaihdella, joten kokeile rohkeasti sopiiko tämä sinulle. Aloittaminen on täysin ilmaista!

Osallistu – netin ilmaiset arvonnat ja kilpailut

Usein kysyttyä – kyselytutkimukset kokemuksia

PALJONKO KYSELYISTÄ VOI TIENATA?

Yhdellä kyselyllä voi ansaita noin 0,10–5 euroa riippuen kyselyn pituudesta. Kokonaistienestit riippuvat siitä, paljonko saat kyselyitä ja kuinka moneen vastaat. 

 

VOIKO MINULLA OLLA TILI USEAMPAAN KYSELYTUTKIMUSPALVELUUN?

Kyllä, ja se on jopa suositeltavaa jotta pääset vastaamaan mahdollisimman moneen kyselyyn.

 

ONKO KYSELYTUTKIMUKSET LUOTETTAVIA?

Yllä mainitsemani kyselytutkimukset ovat luotettavia ja olen kaikkia niitä itsekin testannut. On olemassa myös huijaussivustoja, joten katso tarkkaan mihin kyselytutkimuksiin liityt.

 

TÄYTYYKÖ KYSELYPALKKIOISTA MAKSAA VEROA?

Kyllä, maksetuista kyselyistä saadut tulot ovat verotettavaa tuloa. Ilmoita ne täydentämällä esitäytetyn veroilmoituksen kohta ”Muut ansiotulot”

Tienaa rahaa netissä

Lue myös kaikki rahan tienaamista käsittelevät blogipostaukseni täältä.

 

Ja ota @kukkaronrouva seurantaan Instagramissa.

 

avainsanat: tienaa, tienaaminen, tienaa rahaa, ansaitse rahaa, voita rahaa, ilmaista rahaa, lisätuloja, lisää rahaa, miten tienata rahaa, miten saada lisää rahaa, mistä saada rahaa, miten saada rahaa, rahaa kyselyistä, maksetut kyselyt, rahaa kilpailuista, kyselyt, kilpailut, arvonta, arvonnat,

Tienaa rahaa netissä

Maksetut kyselyt

lue täältä miten voit tienata rahaa vastaamalla kyselyihin netissä

Skannaa ostoksesi

lue täältä miten voit tienata rahaa skannaamalla ostoksesi      

Osallistu arvontoihin

lue täältä miten voit tienata rahaa osallistumalla arvontoihin ja kilpailuihin netissä

Myy kultaa

lue täältä miten voit tienata rahaa myymällä kultakorusi ja muita arvometalleja

Sijoita

lue täältä miten voit tienata rahaa sijoittamalla pörssiin, Bitcoiniin tai kiinteistöihin

Vuokraa tai myy omaisuutta

linkki tulossa

Myy osaamistasi

linkki tulossa

Sisällöntuotanto

linkki tulossa

Pin It on Pinterest