MYY KULTAA JA KORUJA

TIENAA RAHAA

 

 

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tienaa rahaa myymällä korusi ja muut arvometallit

Ansaitse rahaa myymällä vanhat kultakorusi

Vanhojen korujen myynti on helppo ja nopea tapa ansaita lisää rahaa. Laita siis käyttämättömät korut kiertoon ja tienaa. 

Kullan myynti etenee seuraavasti :

1. Asiakas tilaa ilmaisen kullan myyntipaketin verkkosivuilta.

2. Asiakas laittaa romukultansa vakuutettuun turvapussiin ja lähettää sen kultaa ostavalle yritykselle.

3. Yritys vastaanottaa, arvioi ja maksaa kullasta asiakkaan pankkitilille.

 

Seuraavat yritykset ovat ainakin kotimaisia, luotettavia ja maksavat kullasta reilun hinnan:

“ (*)Verkkokulta tarjoaa nopean, huolettoman ja helpon tavan realisoida jalometalleja alan parhaimpaan hintaan aidon hintatakuun turvin. Olemme alan vanhin ja luotetuin palvelu kahden vuosikymmenen kokemuksella. Ostamme pääosin kultaa, hopeaa, palladiumia ja platinaa kaikessa muodossa. Verkkokullan jalometallienmyyntipalvelu on asiakkaalle täysin maksuton ja prosessi täysin kuluton. Jalometallien myyntipakkaus on vakuutettu vähintään 5000 euroon asti.”

” (*) NettiKullan kullanmyyntipalvelu on asiakkaalle maksuton ja kullan myyntipaketti on täysin vakuutettu 5000 euroon asti. Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille. 100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!”

Miten voi ansaita rahaa myymällä kultaa ja koruja?

Myyminen voi olla erinomainen tapa tienata ylimääräistä rahaa, ja yksi suosittu myyntikohde on korut, kulta ja muut arvometallit. Jos sinulla on käyttämättömiä tai tarpeettomia koruja tai arvometalleja, tässä on joitain vinkkejä ja ohjeita, miten voit tienata niillä:

1. Arvioi tuotteidesi arvo: Ennen kuin aloitat myymisen, on tärkeää arvioida korujen ja arvometallien arvo. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä ammattimaiseen koruostajaan tai kullan ostajaan, joka voi tarkastella ja arvioida tuotteitasi. Saat selville nykyisen kullan, hopean tai muiden arvometallien markkinahinnat ja arvioitu arvo.

2. Etsi luotettava ostaja: Kun tiedät korujesi tai arvometallien arvon, seuraava askel on löytää luotettava ostaja. On tärkeää tehdä taustatutkimusta ja valita rehellinen ja hyvämaineinen yritys tai kullanostaja, joka tarjoaa kohtuullista hintaa tuotteistasi. Voit kysyä suosituksia ystäviltäsi tai tutustua verkkosivustojen ja asiakasarvioiden kautta saatavilla oleviin ostajiin.

3. Vertaile tarjouksia: Älä tyydy ensimmäiseen tarjoukseen, vaan vertaile eri ostajien tarjouksia. Kullan ja muiden arvometallien hinnat voivat vaihdella, joten kannattaa ottaa aikaa vertailla ostajien tarjoamia hintoja. Tämä auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen hinnan koruistasi tai arvometalleistasi.

4. Tutustu myyntikanaviin: On useita tapoja myydä koruja, kultaa ja muita arvometalleja. Voit valita fyysisen kullan ostajan, joka sijaitsee lähellä asuinpaikkaasi, tai hyödyntää verkossa toimivia kullan ostajia. Verkkosivustot ja alustat, kuten huutokauppa-sivustot tai erikoistuneet kullan ostopalvelut, voivat tarjota helpon ja kätevän tavan myydä tuotteitasi.

5. Huolehdi turvallisuudesta: Kun myyt koruja tai arvometalleja, on tärkeää huolehtia turvallisuudesta. Varmista, että käytät turvallista tapaa lähettää tuotteet ostajalle, jos myyt verkossa. Fyysisissä tapauksissa, kuten myydessä koruja henkilökohtaisesti ostajalle, on suositeltavaa valita turvallinen tapa tapaaminen ja vaihto. Voit sopia tapaamisen julkisessa paikassa, kuten kahvilassa tai ostoskeskuksessa, ja pitää mukanasi luotettavaa henkilöä tai ilmoittaa jollekin luotettavalle henkilölle tapaamisesta.

6. Valmista tuotteet myyntiä varten: Ennen myyntiä kannattaa valmistaa korut tai arvometallit myyntikuntoon. Puhdista korut huolellisesti ja varmista, että ne ovat esillä houkuttelevalla tavalla. Voit myös ottaa laadukkaita valokuvia tuotteista, jos myyt niitä verkossa, jotta potentiaaliset ostajat saavat hyvän kuvan tuotteiden ulkonäöstä.

7. Ole rehellinen tuotteiden kunnon suhteen: Rehellisyys on tärkeää myydessä koruja ja arvometalleja. Ilmoita ostajalle tuotteiden kunto ja mahdolliset puutteet tai vauriot. Tämä auttaa luomaan luottamusta ostajan kanssa ja välttämään mahdollisia riitoja myöhemmin.

 

 

Muista, että korujen, kullan ja muiden arvometallien arvo voi vaihdella markkinoiden mukaan, joten ei ole aina taattua, että saat tietyn summan myydessäsi niitä. On myös hyvä pitää mielessä, että tunnearvo voi olla suurempi kuin taloudellinen arvo tietyille koruille tai perintökappaleille, joten harkitse huolellisesti ennen myyntiä.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua tienaamaan myymällä koruja, kultaa ja muita arvometalleja. Muista tutkia markkinoita ja valita luotettavat ostajat, ja pidä mielessä turvallisuus- ja veroseikat.

Kokeile näitä – kulta rahaksi luotettavasti ja helposti

Miten löytää luotettava ja turvallinen myyntikanava?

 Verkko voi olla täynnä epäluotettavia toimijoita, joten on tärkeää tehdä huolellista taustatutkimusta löytääkseen luotettavan kullan ostajan. Tässä on joitain vinkkejä, miten voit löytää turvallisen ja luotettavan myyntikanavan korujen, kullan ja muiden arvometallien myyntiin verkossa:

1. Lue asiakasarvioita ja kokemuksia: Ennen kuin teet päätöksen kullan ostajan valinnasta, lue muiden asiakkaiden arvioita ja kokemuksia. Tämä antaa sinulle paremman käsityksen yrityksen maineesta ja luotettavuudesta. Etsi luotettavia arvostelusivustoja, keskustelupalstoja tai sosiaalisen median ryhmiä, joissa käyttäjät jakavat kokemuksiaan eri kullan ostajista.

2. Tutki yrityksen tausta: Tarkista kullan ostajan yrityksen tausta ja historia. Kuinka kauan he ovat olleet toiminnassa? Onko heillä tarvittavat luvat ja sertifikaatit? Voit tarkistaa yrityksen tiedot yritysrekistereistä, sertifiointiorganisaatioilta tai muilta luotettavilta lähteiltä. Huomioi myös, jos yrityksellä on hyvämaineisia kumppaneita tai sidosryhmiä, sillä tämä voi olla merkki luotettavuudesta.

3. Tarkista turvallisuuskäytännöt: Turvallisuus on tärkeä tekijä kullan ostajan valinnassa. Selvitä, miten yritys huolehtii turvallisuudestaan. Käyttävätkö he turvallisia toimitustapoja? Miten he suojaavat henkilökohtaisia ja maksutietoja? Onko heillä palautus- tai takuupolitiikka? Yrityksen verkkosivuilla tulisi olla selkeästi nähtävissä tietoa heidän turvallisuuskäytännöistään.

4. Selvitä hintatarjousprosessi: Kullan ostajan tulisi tarjota selkeä ja läpinäkyvä prosessi hintatarjouksen tekemiseen. Heidän tulisi pystyä antamaan sinulle yksityiskohtainen arvio tuotteidesi arvosta ja selittää, miten hinta lasketaan. Vältä yrityksiä, jotka eivät anna selkeitä vastauksia tai pyrkivät tekemään tarjouksen ennen kuin ovat nähneet ja arvioineet tuotteitasi.

5. Ota yhteyttä asiakaspalveluun: Kokeile ottaa yhteyttä kullan ostajan asiakaspalveluun ennen myyntipäätöksen tekemistä. Tarkkaile heidän vastausaikaa ja palvelualttiutta. Luotettava kullan ostaja tarjoaa hyvää asiakaspalvelua ja on valmis vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan tarvittavaa tukea.

6. Vertaile tarjouksia: Älä hyväksy ensimmäistä tarjousta, vaan vertaile eri kullan ostajien tarjouksia. Lähetä tuotteidesi tiedot ja kysy hinta-arviota useammalta ostajalta. Tämä auttaa sinua saamaan paremman käsityksen markkinahinnoista ja varmistamaan, että saat oikeudenmukaisen hinnan tuotteistasi.

7. Kysy suosituksia: Kysy suosituksia ystäviltäsi, perheenjäseniltäsi tai muilta luotettavilta lähteiltä. Jos joku on myynyt koruja, kultaa tai muita arvometalleja verkossa aiemmin ja saanut hyviä kokemuksia, he voivat suositella sinulle luotettavaa kullan ostajaa.

8. Älä unohda luottamusta ja intuitiota: Luota aina omaan intuitioosi. Jos jokin kullan ostaja tuntuu epäilyttävältä tai liian hyvältä ollakseen totta, kannattaa ehkä harkita muita vaihtoehtoja. Tärkeintä on, että tunnet olon mukavaksi ja luottavaisesti valitsemasi kullan ostajan kanssa.

 

 

Muista, että jokainen myyntitilanne on yksilöllinen, ja on tärkeää tehdä oma taustatutkimus ja harkita kaikkia vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä. Turvallinen ja luotettava kullan ostaja auttaa sinua saamaan oikeudenmukaisen hinnan koruista, kullasta ja muista arvometalleista, samalla kun tarjoaa turvallisen ja luottamuksellisen myyntikokemuksen.

Luotettavia ovat ainakin kotimaiset yritykset, kuten (*) Verkkokulta ja (*) NettiKulta

Osallistu – netin ilmaiset arvonnat ja kilpailut

Tutustu myös muihin kyselytutkimuksiin

* Kuluttajapaneeli.fi

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voi lunastaa lahjakortteja tai nostaa rahana

voit päästä osallistumaan myös isompiin haastatteluihin tai tutkimuksiin

kyselyt arvoltaan 0,3 - 4€

* Mielipidemaailma

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voi lunastaa lahjakortteja tai nostaa rahana

voit päästä osallistumaan myös isompiin haastatteluihin tai tutkimuksiin

kyselyt arvoltaan 1-5€

* Toluna

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voi lunastaa lahjakortteja tai nostaa rahana

arvontoja

kyselyt arvoltaan 1-5€

* Monosurveys

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voi lunastaa lahjakortteja tai nostaa rahana

voit päästä osallistumaan myös isompiin haastatteluihin tai tutkimuksiin

kyselyt arvoltaan 0,4 - 4€

* AttaPoll

ILMAINEN, vain mobiilisovellus

kerrytä oikeaa rahaa

voit kutsua kavereita mukaan ja ansaita myös sitä kautta

kyselyt arvoltaan 0,1 - 5€

* Norstatpanel

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voit lunastaa lahjakortteja

voit päästä mukaan isompiin haastatteluihin, joista voi tienata n. 50€

kyselyt arvoltaan 1-7€

Tienaa rahaa netissä

Lue myös kaikki rahan tienaamista käsittelevät blogipostaukseni täältä.

 

Ja ota @kukkaronrouva seurantaan Instagramissa.

 

avainsanat: tienaa, tienaaminen, tienaa rahaa, ansaitse rahaa, voita rahaa, ilmaista rahaa, lisätuloja, lisää rahaa, miten tienata rahaa, miten saada lisää rahaa, mistä saada rahaa, miten saada rahaa, rahaa kyselyistä, maksetut kyselyt, rahaa kilpailuista, kyselyt, kilpailut, arvonta, arvonnat,

Tienaa rahaa netissä

Maksetut kyselyt

lue täältä miten voit tienata rahaa vastaamalla kyselyihin netissä

Skannaa ostoksesi

lue täältä miten voit tienata rahaa skannaamalla ostoksesi      

Osallistu arvontoihin

lue täältä miten voit tienata rahaa osallistumalla arvontoihin ja kilpailuihin netissä

Myy kultaa

lue täältä miten voit tienata rahaa myymällä kultakorusi ja muita arvometalleja

Sijoita

lue täältä miten voit tienata rahaa sijoittamalla pörssiin, Bitcoiniin tai kiinteistöihin

Vuokraa tai myy omaisuutta

linkki tulossa

Myy osaamistasi

linkki tulossa

Sisällöntuotanto

linkki tulossa

Pin It on Pinterest