OSALLISTU ARVONTOIHIN

TIENAA RAHAA

 

 

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tienaa rahaa osallistumalla arvontoihin netissä

Voita rahaa ja tuotepalkintoja kilpailuista

 

Netti on pullollaan erilaisia kilpailuja. Osasta voi voittaa palkinnoksi tuotteita ja osasta jopa ihan rahaa. 

Haluankin esitellä teille useamman kilpailun, joissa ainakin on arvokkaat palkinnot. Osallistu itseäsi kiinnostaviin tai vaikka kaikkiin! Testasin kaikki nämä itse ja lisäsin linkin perään vielä kommenttini.

Aika paljon näiden jälkeen tuli erilaisia markkinointisähköposteja, mutta ainakin minulla ohjautuivat suoraan roskapostikansioon. Lisäksi näiltä sähköpostilistoilta oli helppo poistaa omat yhteystiedot yhdellä klikkauksella. 

Nettiarvonnat:

 

(*)VOITA Apple MacBook Air 13,6″ M2 (2022) 256 Gt, arvo 1559€ (Telia, edellyttää yhteydenottopyynnön jättämistä)

(*)VOITA Apple IPhone 13 Pro 5G, arvo 1179€ (DNA, edellyttää yhteydenottopyynnön jättämistä)

(*)VOITA Weber kaasugrilli, arvo 999€ (kisatverkossa.fi, sivusto sisältää mainoksia, osallistumalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

(*)VOITA ruokalahjakortti, arvo 1000€ (kilpailu.fi, pitää vastata lukuisiin kysymyksiin ja samalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

(*)VOITA Prisma lahjakortti, arvo 1000€ (pitää vastata muutamaan kysymykseen ja samalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

(*)VOITA LEGO® kirjoituskone, arvo 249,99€ (Tieteen Kuvalehti, Ehtona kilpailuun osallistumiselle on, että suostut vastaanottamaanTieteen Kuvalehden uutiskirjeitä.)

(*)VOITA LEGO® NASAn avaruussukkula, arvo 199€ (KotiMikro, Ehtona kilpailuun osallistumiselle on, että suostut vastaanottamaan KotiMikro-lehden uutiskirjeitä.)

(*)VOITA polttoainelahjakortti, arvo 1000€ (kilpailu.fi, pitää vastata lukuisiin kysymyksiin ja samalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

(*)VOITA Apple Watch Ultra Ocean-rannekkeella, arvo 1009€ (Telia, edellyttää yhteydenottopyynnön jättämistä)

(*)VOITA iPhone 12, arvo 1000€ (kisatverkossa.fi, sivusto sisältää mainoksia, osallistumalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

(*)VOITA 1000€ sähköön (kilpailu.fi, pitää vastata lukuisiin kysymyksiin ja samalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

(*)VOITA Auto (pitää vastata muutamaan kysymykseen ja samalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

 

 

Nyt siis vain arpaonnea odottelemaan!

TOP 4 – testaa ainakin nämä ilmaiset arvonnat ja kilpailut

Nettiarvonnat – mitä ne ovat?

Arvonnat ovat suosittu tapa ansaita rahaa ja voittaa palkintoja netissä. Monet yritykset ja järjestöt järjestävät säännöllisesti arvontoja tarjotakseen käyttäjilleen mahdollisuuden voittaa rahaa tai muita houkuttelevia palkintoja. Tässä artikkelissa käsitellään, miten voit hyödyntää erilaisia arvontoja netissä ansaitaksesi rahaa.

1. Osallistu ilmaisiin arvontoihin: Etsi netistä ilmaisia arvontoja, joissa voit voittaa rahaa tai muita palkintoja. Useat verkkosivustot, sosiaalisen median kanavat ja yritykset järjestävät tällaisia arvontoja houkutellakseen käyttäjiä. Osallistuminen on yleensä helppoa ja vaatii vain lyhyen rekisteröitymisen tai yksinkertaisen tehtävän suorittamisen, kuten kyselyn täyttämisen tai sosiaalisen median jakamisen. Ole kuitenkin varovainen ja varmista, että osallistut vain luotettavien ja tunnettujen tahojen järjestämiin arvontoihin.

2. Maksetut arvonnat: Tietyt yritykset tarjoavat mahdollisuuden osallistua maksullisiin arvontoihin. Nämä arvonnat vaativat yleensä pienen maksun osallistumisesta, mutta ne tarjoavat myös suurempia palkintoja. Sinun tulee olla varovainen ja tutkia huolellisesti maksullisten arvontojen luotettavuutta ja taustaa ennen osallistumista.

3. Kilpailut ja turnaukset: Joissakin tapauksissa voit ansaita rahaa osallistumalla erilaisiin kilpailuihin ja turnauksiin netissä. Esimerkiksi peliturnauksissa voi olla rahapalkintoja parhaille pelaajille. Myös luovuutta ja taitoja vaativat kilpailut, kuten valokuvauskilpailut tai kirjoituskilpailut, voivat tarjota rahapalkintoja.

 

 

On kuitenkin tärkeää muistaa, että arvonnat eivät ole varma tapa ansaita rahaa. Vaikka onkin mahdollista voittaa houkuttelevia palkintoja, on myös tärkeää tiedostaa, että arvontoihin osallistuminen perustuu usein sattumaan. On aina olemassa mahdollisuus, että et voita mitään.

Lisäksi on tärkeää olla varovainen ja harkita huolellisesti osallistumista erilaisiin arvontoihin netissä. Varmista, että osallistut vain luotettavien ja tunnettujen yritysten tai organisaatioiden järjestämiin arvontoihin. Lue tarkasti arvonnan säännöt ja ehdot, jotta tiedät, mitä odottaa ja millaisia sitoumuksia osallistuminen vaatii.

Kaiken kaikkiaan arvonnat voivat tarjota mahdollisuuden ansaita rahaa netissä, mutta on tärkeää olla realistinen odotusten suhteen. Älä laita kaikkia munia samaan koriin, vaan harkitse myös muita keinoja ansaita rahaa ja varmista, että pidät aina turvallisuuden ja luotettavuuden mielessä osallistuessasi arvontoihin.

 

 

Netin ilmaiset arvonnat ja kilpailut

 

Ilmaiset arvonnat ovat yleinen tapa, jolla yritykset ja organisaatiot houkuttelevat käyttäjiä osallistumaan ja tarjoavat heille mahdollisuuden voittaa rahaa tai muita palkintoja. Nämä arvonnat voivat olla erilaisia, kuten kuukausittaisia arpajaisia, päivittäisiä palkintoja tai erityistilaisuuksiin liittyviä kampanjoita. Tässä on joitain vinkkejä ja huomioitavia seikkoja ilmaisiin arvontoihin osallistumiseen:

1. Valitse luotettavat ja tunnetut arvonnat: Varmista, että osallistut arvontoihin, jotka järjestää tunnettu ja luotettava yritys tai organisaatio. Tarkista arvonnan järjestäjän tausta ja maine, lue heidän verkkosivuillaan olevat käyttöehdot ja tutustu mahdollisiin käyttäjäkokemuksiin. 

2. Tutustu osallistumisvaatimuksiin: Jokaisessa arvonnassa on osallistumisvaatimuksia, joita sinun on noudatettava. Tämä voi sisältää esimerkiksi rekisteröitymisen arvonnan järjestäjän verkkosivustolla, vastaamisen tiettyihin kysymyksiin tai tehtävien suorittamisen. Varmista, että täytät kaikki tarvittavat vaatimukset ja seuraat ohjeita tarkasti osallistumisen onnistumiseksi. (tämän sivun alussa kerroin mitä suosittelemieni arvontoihin osallistuminen edellyttää ja mihin sitoudut)

3. Ole aktiivinen seuraamalla arvontoja: Ilmaiset arvonnat saattavat olla ajallisesti rajoitettuja, joten on tärkeää olla aktiivinen ja seurata niitä säännöllisesti. Voit seurata arvontoja yrityksen verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa tai tilaamalla niiden uutiskirjeitä. Tällä tavoin pysyt ajan tasalla uusista arvonnoista ja mahdollisuuksista voittaa palkintoja.

4. Ole varovainen tietosuojan suhteen: Osallistuessaan arvontoihin verkossa on tärkeää kiinnittää huomiota tietosuojaan. Varmista, että ymmärrät, miten arvonnan järjestäjä käsittelee henkilötietojasi ja että olet mukana vain arvonnoissa, joiden tietosuojakäytännöt ovat asianmukaisia ja luotettavia. Älä jaa arkaluonteisia tietoja tai henkilökohtaisia tietoja, jos et ole varma järjestäjän luotettavuudesta.

5. Hallitse odotuksiasi: Vaikka osallistuminen ilmaisiin arvontoihin voi olla jännittävää ja tarjota mahdollisuuden voittaa houkuttelevia palkintoja, on tärkeää hallita odotuksia. Kilpailu voi olla kovaa, ja voittaminen on sattumanvaraista. Älä aseta liian suuria odotuksia voittamisen suhteen, vaan pidä mielessä, että arvontojen tarkoituksena on tarjota hauskaa ja mahdollisuus voittoon, mutta voittaminen ei ole taattua.

6. Seuraa voittomahdollisuuksia: Jos osallistut useisiin ilmaisiin arvontoihin, pidä kirjaa osallistumisistasi ja seuraa voittomahdollisuuksiasi. Tämä auttaa sinua näkemään, mihin arvontoihin olet osallistunut ja mikä on ollut menestysasteesi. Voit myös hyödyntää erilaisia arvontahallintatyökaluja ja -sovelluksia, jotka auttavat sinua seuraamaan ja hallinnoimaan osallistumisiasi.

7. Ole varovainen huijausten suhteen: Valitettavasti verkossa esiintyy myös huijauksia, jotka väittävät olevansa ilmaisia arvontoja, mutta pyrkivät vain keräämään henkilötietojasi tai petkuttamaan sinua muulla tavalla. Ole tarkkana epäilyttävien arvontojen suhteen ja vältä antamasta henkilökohtaisia tietojasi tai maksutietojasi ilmaisten arvontojen yhteydessä. Luota vain tunnettuihin ja luotettaviin arvontojen järjestäjiin.

Ilmaiset arvonnat voivat olla hauska ja jännittävä tapa osallistua ja mahdollisesti voittaa rahaa tai muita palkintoja. Muista kuitenkin aina olla tarkkaavainen ja varovainen osallistumisen suhteen. Valitse luotettavat arvonnat, noudata ohjeita ja huolehdi tietosuojastasi. Hallitse odotuksiasi ja nauti prosessista sen sijaan, että keskittyisit pelkästään voittoon.

 

 

 

 

TOP 4 – testaa ainakin nämä ilmaiset arvonnat ja kilpailut

Tutustu myös kyselytutkimuksiin

* Kuluttajapaneeli.fi

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voi lunastaa lahjakortteja tai nostaa rahana

voit päästä osallistumaan myös isompiin haastatteluihin tai tutkimuksiin

kyselyt arvoltaan 0,3 - 4€

* Mielipidemaailma

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voi lunastaa lahjakortteja tai nostaa rahana

voit päästä osallistumaan myös isompiin haastatteluihin tai tutkimuksiin

kyselyt arvoltaan 1-5€

* Toluna

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voi lunastaa lahjakortteja tai nostaa rahana

arvontoja

kyselyt arvoltaan 1-5€

* Monosurveys

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voi lunastaa lahjakortteja tai nostaa rahana

voit päästä osallistumaan myös isompiin haastatteluihin tai tutkimuksiin

kyselyt arvoltaan 0,4 - 4€

* AttaPoll

ILMAINEN, vain mobiilisovellus

kerrytä oikeaa rahaa

voit kutsua kavereita mukaan ja ansaita myös sitä kautta

kyselyt arvoltaan 0,1 - 5€

* Norstatpanel

ILMAINEN koneella ja mobiilissa

kerrytä pisteitä, joilla voit lunastaa lahjakortteja

voit päästä mukaan isompiin haastatteluihin, joista voi tienata n. 50€

kyselyt arvoltaan 1-7€

Tienaa rahaa netissä

Lue myös kaikki rahan tienaamista käsittelevät blogipostaukseni täältä.

 

Ja ota @kukkaronrouva seurantaan Instagramissa.

 

avainsanat: tienaa, tienaaminen, tienaa rahaa, ansaitse rahaa, voita rahaa, ilmaista rahaa, lisätuloja, lisää rahaa, miten tienata rahaa, miten saada lisää rahaa, mistä saada rahaa, miten saada rahaa, rahaa kyselyistä, maksetut kyselyt, rahaa kilpailuista, kyselyt, kilpailut, arvonta, arvonnat,

Tienaa rahaa netissä

Maksetut kyselyt

lue täältä miten voit tienata rahaa vastaamalla kyselyihin netissä

Skannaa ostoksesi

lue täältä miten voit tienata rahaa skannaamalla ostoksesi      

Osallistu arvontoihin

lue täältä miten voit tienata rahaa osallistumalla arvontoihin ja kilpailuihin netissä

Myy kultaa

lue täältä miten voit tienata rahaa myymällä kultakorusi ja muita arvometalleja

Sijoita

lue täältä miten voit tienata rahaa sijoittamalla pörssiin, Bitcoiniin tai kiinteistöihin

Vuokraa tai myy omaisuutta

linkki tulossa

Myy osaamistasi

linkki tulossa

Sisällöntuotanto

linkki tulossa

Pin It on Pinterest