Haluatko vieraskynäkirjoittajaksi?

mennessä 16.08.2020Muut0 Kommenttia

Haluatko päästä julkaisemaan omaa sisältöä blogissani ja tavoittaa uusia lukijoita?

Nyt sinulla on mahdollisuus kirjoittaa vieraskynäpostaus, joka julkaistaan blogissani. Linkitän postauksesta sinun blogiisi ja/tai someesi. Saat lisää uusia lukijoita kanaviisi sekä parannat hakukonenäkyvyyttä.

Tavoitat uusia ihmisiä joista voi tulla lukijoitasi. Blogissani vierailee yli 6000 uniikkia lukijaa kuukaudessa. Lisäksi jaan postauksen aina facebookin ja instagramiin.

Aiheita joista otan vastaan vieraskynä postauksia:

  • Säästäminen, säästövinkit, omat tapasi säästää …
  • Sijoittaminen, vinkit aloittelijoille, kokeneemman sijoittajan pohdintoja …
  • Lisätulot, sivutyöt, yrittäjyys, digiyrittäjyys …
  • Sisällöntuottaminen, bloggaaminen …
  • Omat tarinat ja kokemukset rahasta, henkilökohtaisesta taloudesta, velkaantumisesta, rikastumisesta, sijoittamisesta, tienaamisesta, taloudellisesta hyvinvoinnista, lapsen vaikutuksesta talouteen jne.

Tervetulleita ovat asiantuntijapostaukset sekä henkilökohtaiset tarinat. Tutustuthan kuitenkin ensin blogini muihin postauksiin, ettet kirjoita täysin samanlaista postausta. Artikkelin pituus olisi hyvä olla noin 400-1400 sanaa. Kirjoita täysin uniikkia sisältöä, jota ei ole julkaistu muissa kanavissa. Artikkeli ei saa sisältää affiliate-linkkejä tai muuta kaupallista yhteistyötä. Vain lähdeviitteet ovat sallittuja. 

Artikkelin lisäksi toivon sinun kirjoittavan lyhyen esittelyn itsestäsi ja blogistasi. Halutessasi voit liittää mukaan myös kuvan. Lisään tämän tekstin artikkelin loppuun ja siihen linkin blogiisi.

Jos kiinnostuit, niin laita minulle viestiä heidi(at)kukkaronrouva.fi

Lähetä artikkeli minulle docs- tai pdf-tiedostona. Kerro viestissä myös mihin sivulle haluat minun linkittävän.

 

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This