Säästäjän värityskirja – paperinen

9,90 

15 värityskuvaa ja muuta tehtävää. Postitetaan kotiisi.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tee säästämisestä hauskaa ja motivoivaa Säästäjän värityskirjan avulla!

Säästäminen ja vahvat rahataidot ovat avaintekijöitä, jotka voivat vaikuttaa elämäämme positiivisesti. Mutta miksi säästämisen pitäisi olla tylsää ja hankalaa? Nyt voit astua taloudellisen hyvinvoinnin maailmaan värikkäällä ja innostavalla tavalla Säästäjän värityskirjan avulla!

Säästäjän värityskirja on täynnä hauskoja ja opettavaisia tehtäviä niin aikuisille kuin lapsillekin. Se auttaa sinua seuraamaan säästöjäsi, sijoituksiasi, lisätulojasi ja muita taloudellisia tavoitteitasi tavalla, joka on sekä informatiivinen että viihdyttävä.

Mitä löydät Säästäjän värityskirjasta?

  • Värityskuvia: Tartu värikyniin ja tuo elämää säästöjesi seurantaan värittämällä kauniita kuvia, jotka inspiroivat ja motivoivat sinua matkallasi taloudelliseen hyvinvointiin.
  • Tehtäviä ja haasteita: Kehitä rahataitojasi haastavien tehtävien ja pelien avulla, jotka opettavat sinulle säästämisen ja taloudellisen suunnittelun saloja hauskalla ja interaktiivisella tavalla.
  • Rahakasvatus: Tarjoa lapsille ja nuorille ainutlaatuinen mahdollisuus oppia rahojen hallintaa ja säästämisen tärkeyttä samalla kun he nauttivat värittämisestä ja leikkisistä tehtävistä.

Säästäjän värityskirja ei ole vain tavallinen värityskirja – se on työkalu, joka auttaa sinua saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi ja tekemään säästämisestä hauskaa ja motivoivaa! Osta omasi ja aloita matkasi kohti taloudellista menestystä tänään!

Värityskirja tulostetaan A4-paperille ja postitetaan kotiisi.

HUOM! Tilaus on henkilökohtainen. Ethän jaa kopioita aineistosta luvattomasti eteenpäin.

(Saatavilla myös digituote, jonka voit tulostaa itse)

Voit jakaa somessa kuvia/videoita värityskirjastasi! Muista tägätä @kukkaronrouva niin näen jukaisusi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Säästäjän värityskirja – paperinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest