Luukku 4 – Joulukalenteri 2022

mennessä 4.12.2022joulukalenteri1 Kommentti

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Puhelinlasku pienemmäksi

 

Kulu joka meillä jokaisella toistuu kuukausittain on puhelinlasku. Tältä ei oikein voi välttyä, mutta onneksi sen suuruuteen voi vaikuttaa. Puhelinliittymän kilpailutus onkin yksi helpoimmista keinoista saada aikaan isoakin säästöä. Jos liittymän kuukausimaksu pienenee 2€, tulee tästä vuositasolla säästöä jo 24€. Jos taas saat liittymän hintaa tiputettua jopa kympillä kuussa, tulee vuodessa säästöä jopa 120€. Puhumattakaan, että saat samat säästötoimenpiteet tehtyä koko perheelle. Mitä useampi liittymä, sitä tärkeämpää jo tuo muutaman euron säästö.

Vuoden lopussa onkin hyvä aika kilpailuttaa puhelinliittymä ja valita edullisempi kuukausihinta ensi vuodelle! 

Tässä luukussa onkin sulle haaste: kilpailuta liittymäsi jos et ole sitä hetkeen tehnyt! Vertaile hintoja ja kysy palveluntarjoajilta tarjouksia. Muista myös hyvä vinkki, että saatat saada omalta operaattorilta paremman hinnan vasta kun olet ”vaihtamassa” muualle.

 

Ja tässä tulee vielä mun suosittelemat liittymät ja tarjoushinnat, katso jos saisit jo näiden avulla tiputettua puhelinliittymän hintaa:

 

Markkinoiden edullisin liittymä (*) Moi Potti vain 9€/kk.

Toimiva ja riittävä liittymä valtaosan tarpeisiin. Useimmat meistä viettävät paljon aikaa kotona ja työpaikalla, jossa on usein käytössä wifi. Sitä voi vallan hyvin käyttää myös puhelimella, jolloin mobiilidataa ei tarvita niin paljon. Koko perheen mobiilidatat menevät myös yhteen pottiin, eli tämä mahdollistaa sen että joku muu voi käyttää nettiä enemmän jos joku muu käyttää vähemmän. Lisäksi liittymässä on hintakatto, joka tarkoittaa sitä että lisämaksut ei voi nousta yli 15€/kk, vaikka netin käyttö menisikin yli rajojen. Myöskään tavallisia puheluita tai tekstiviestejä ei kovin moni meistä lähetä, vaan kommunikointi hoituu erilaisten pikaviestinten avulla, joten valtaosalle on melko turha liittymä joka sisältää rajattoman määrän puheluita ja tekstareita.

Saatavilla myös edullinen (*) Moi Rajaton vain 18€/kk. Tässä ei ole rajaa netin käytölle.

 

Luotettava ja varma (*)Telia alk. vain 23,99 €/kk.

Lisäksi muita mahtavia etuja kuten C More jopa vuodeksi ilmaiseksi! 

 

Edullinen ja toimiva (*) DNA alk. vain 23,99 €/kk.

Muista kilpailuttaa liittymäsi ennen vuoden vaihdetta ja säästä rahaa.

Mä viimeksi vaihdoin liittymää kesällä. Milloin sä oot viimeksi kilpailuttanut liittymän?

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

1 Kommentti

  1. Yy

    Mä oon kans tykännyt tosta Moista ja kaikki tutut aina ihmettelee et miten mulla voi olla niin halvat puhelinlaskut. Mut ite en ymmärrä miks kaikki muut maksaa turhasta kun toi riittää ihan hyvin. Aika paljon tulee säästöä vuositasolla verrattuna 2 tai 3 kertaa kalliimpaan kuukausimaksuun.

    Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This