Kukkaron rouva

mennessä 21.10.2017Minä0 Kommenttia

Hei, ja sydämellisesti tervetuloa blogiini.

Olen Heidi, kohta 26 vuotta täyttävä turkulainen naimisissa oleva nainen.

Minua kiinnostaa matemaattiset ja loogiset ongelmat, tietokoneet, tilastot, bloggaaminen, tiedonhaku, säästäminen, sijoittaminen, talous ja raha. Tällaisten aiheiden parissa haluaisin myös tulevaisuudessa tehdä töitä. Mutta nyt on aikomus siis pistää oma blogi / nettisivu pystyyn, jossa pohdin ja jaan tietoa kyseisistä asioista.

Bloggaaminen on kiinnostanut minua jo pidempään ja olenkin kolmen ja puolen vuoden ajan jo kirjoittanut ruokablogia. Nautin hyvästä ruoasta ja kokkaaminen on aina kiinnostanut minua. Ruokablogista onkin muodostunut hyvä vapaa-ajan harrastus. Jos jotain sattuu myös tämä aihe kiinnostamaan, niin tässä vielä linkki ruokablogiini: http://ruokafiilis.blogspot.fi/

Valmistuin kesäkuussa Filosofian maisteriksi pääaineenani sovellettu matematiikka. Olen yrittänyt hakea oman alan töitä jo vuoden ajan, niin ennen kuin jälkeen valmistumiseni, mutta työpaikkaa en ole saanut. Kirjoittelen vaikka myöhemmin enemmän kokemuksiani työnhausta.

Tällä hetkellä työskentelen eräänlaisena asiakaspalvelu/toimistotyöntekijänä. Sen enempää en halua nykyisestä työpaikastani kertoa. Pidän nykyisestä työstäni, mutta se ei ole sitä mitä haluaisin pidemmän päälle tehdä. Olen jo hieman luovuttanut työnhaun suhteen, sillä se tuottaa minulle vain ylimääräistä stressiä ja ahdistusta.

Päätin aloittaa bloggaamisen koska kaipaan jotain mielekästä tekemistä työn ohella. Päätin etten ota turhaa stressiä työnhausta. Vaan viihdyn tällä hetkellä nykyisessä työssäni ja kehitän samalla taitojani bloggaamisessa, nettisivujen teossa, koodaamisessa ja raha-asioissa.

Näistä taidoista on itselleni hyötyä ja toivottavasti ne myös helpottavat tulevaisuudessa työpaikan saamista. Ei ole myöskään aivan poissuljettu ajatus, että jos blogi tai sovellusten teko alkaa tuottaa jotain, niin jonain päivänä voisin toiminimen perustaa.

Tavoitteenani on saada kiinnostavaa tekemistä vapaa-aikaani, kehittää osaamistani, jakaa tietoa lukijoille, luoda keinoja näyttää osaamistani tuleville työnantajille tai mahdollisesti rakentaa blogista uraa.

Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin jakaa tietoa ja ideoita lukijoilleni.

Olen yliopistossa oppinut jo koodaamisen perusteet ja haluaisin syventää nyt tätä osaamista. Tietotekniikka ja ohjelmointi on nykyään todella tärkeää aivan joka alalla, joten sen osaamisesta olisi suuri hyöty.

Koska osaan jo perusteet ja opin kyllä uusia asioita todella nopeasti, niin ajattelin että ohjelmoinnin kunnollinen opettelu olisi sopiva projekti minulle. Kaipaan oppimiseen jonkin kunnon tavoitteen, joten päätin että opettelen tekemään jonkin mobiilisovelluksen tai -pelin.

Bloggaaminen tai nettisivujen teko ei käytännössä vaadi koodaustaitoja, vaan worpressillä blogin teko hoituu helposti. Ajattelin aloittaa tällaisella helpolla versiolla, mutta mahdollisesti myöhemmin opettelisin koodaamaan oman sivustoni alusta asti.

 

Blogissa aion siis kirjoittaa sijoittamisesta, säästämisestä, kuluista, arjen menoista, tienaamisesta, bloggaamisesta, koodaamisesta ja nettisivujen teosta. 

Jos löysit blogini ja kiinnostuit aiheista, toivoisin kovasti että ottaisit blogini seurantaan. Jatkossa tulossa paljon mielenkiintoisia ja hyödyllisiä postauksia.

Ilahdutathan minua myös kommentillasi. Vastaan myös mielelläni kaikkiin kysymyksiin.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This