Kuulumisia

mennessä 30.06.2019Minä0 Kommenttia

Ihanaa ja aurinkoista kesää kaikille lukijoille! Kiva kun jaksat näin kesälläkin seurata blogiani vaikka postaustahti onkin hidastunut. Tässä postauksessa ajattelin kertoa hieman kuulumisiani ja pohtia mihin suuntaan blogi tulevaisuudessa kehittyy.

Kesäinen ilma ja auringonpaiste on vetänyt minua puoleensa ja vapaa-aika onkin kulunut ulkoillessa. Olen keväästä asti vähentänyt tietokoneella oloa, jolloin blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle. Viikonloput ovat kuluneet mökkeillessä ja siellä ei ole mieleenikään tullut kaivaa tietokonetta esille. Muutenkin tuntuu että kaikkea muuta tekemistä on ollut niin paljon ettei blogiin ole riittänyt aikaa joka viikko. 

Kaiken tämän lisäksi käynnissä on nyt valtava elämänmuutos. Täällä nimittäin odotellaan esikoista syntyväksi marraskuussa. Tässä kaikessa vauva-innostuksessa ei ole blogi ensimmäisenä pyörinyt mielessä. 

Kaikesta tästä huolimatta blogi on kuitenkin erittäin tärkeä minulle ja paljon ideoita sen suhteen on. Välillä vain tuntuu ettei aika tai energia riitä kaikkeen. Toivon kuitenkin, että jaksan silti tulevaisuudessakin ylläpitää blogia.

En kuitenkaan yhtään osaa luvata pysyykö säännöllinen postaustahti juuri alkavan kesäloman ja myöhemmin äitiysloman myötä. Voi olla että aikaa on entistä enemmän, jolloin postauksia syntyy tiuhaan. Tai sitten aikaa ja mielenkiintoa blogille ei riitä yhtä paljon kuin ennen. 

Todennäköisesti vauva-aiheet nousevat blogiin, mutta teeman liittyvällä tavalla. Ideana olisi esimerkiksi tehdä laskelmia “kuinka paljon vauva maksaa” ja kirjoittaa esimerkiksi siitä miten varautua äitiyslomaan taloudellisesti.

Jatka siis ihmeessä blogini seuraamista vaikkei postauksia joka viikko ilmestyisikään. Parhaiten saat tiedon uusimmista postauksista facebookin kautta, jonne julkaisen heti tiedon uuden postauksen ilmestyttyä.

 

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko. Työskentelen erään yrityksen laskutus- ja henkilöstöasioiden parissa ja tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Lue lisää minusta ja blogistani

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This