Luukku 1 – Joulukalenteri 2022

mennessä 1.12.2022joulukalenteri1 Kommentti

Tervetuloa Kukkaron rouvan oman talouden hallinnan joulukalenteriin. Tämä ilmainen joulukalenteri on tarkoitettu kaikille teille blogini seuraajille. Joulukalenteri on täynnä tarjouksia, etuja, alennuksia, säästövinkkejä, lisätulovinkkejä, arvontoja ja paljon muuta. Ota oma talous hallintaan ja aloita uusi vuosi vauraammin.

Olen saanut joulukalenteriin paljon yhteistyökumppaneita, tarjousten ja kilpailujen muodossa. Näiden avulla voit säästää rahaa, saada hyödyllisiä vinkkejä talouteesi ja jopa ansaita lisää rahaa.

Muista siis tulla joka päivä vierailemaan ja klikkaa auki uusi luukku joulukalenterista!

1. luukun Bonus:

Lisäksi luukuista saattaa paljastua arvontoja tai alekoodeja minun omiin tuotteisiini. Tämän lisäksi esitän meille kaikille yhteisen ”haasteen”. Lupaan nimittäin lahjoittaa kaikista joulukalenterin aikana myydyistä tuotteista 50snt Pelastakaa Lapset Joulukeräykseen. Joulukeräyksellä autetaan vähävaraisia perheitä ja ehkäistään lasten ja nuorten syrjäytymistä kotimaassa. Eli jokaisesta myydystä tuotteesta ajalta 1.12 – 26.12 lähtee 50snt Pelastakaa Lapset keräykseen. (Esimerkiksi jos tuotteita myydään yhteensä 30kpl, niin lahjoitan 15€.) Teen lahjoituksen 27.12. Raportoin edistymistä Instagramissa @kukkaronrouva

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

1 Kommentti

  1. Jaana

    Kuullostaa hyvältä👌

    Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This