Kukkaron rouvan joulukalenteri 2022

mennessä 27.11.2022Muut2 Kommentit

Tänä vuonna päätin toteuttaa blogiin oman joulukalenterin!

Kun uudistin nettisivuani loppuvuonna 2018, oli sivustoni kiinni ja sillä välin toteutin joulukalenterin facebookissa. Tässä joulukalenterissa oli 24 erilaista säästövinkkiä. Sen jälkeen en ole ehtinyt joulukalenteria tehdä.

Nyt kuitenkin ajattelin, että tänä vuonna olisi hyvä toteuttaa blogin puolella laajempi joulukalenteri. Olen ollut vähän hiljaisempi blogipostausten suhteen ja sisältöni on nykyään siirtynyt enemmän instagramiin. Nyt kuitenkin ajattelin yhden kuukauden ajan tuottaa hyödyllistä sisältöä nettisivuilleni joka päivä. Niinpä olen suunnitellut oman talouden hallinnan joulukalenterin.

Kyseessä on täysin ilmainen joulukalenteri, joka on tarkoitettu kaikille teille blogini seuraajille. Joulukalenteri on täynnä tarjouksia, etuja, alennuksia, säästövinkkejä, lisätulovinkkejä, arvontoja ja paljon muuta. Kerron mm. erilaisista tavoista ansaita lisää rahaa sekä vinkkaan parhaimmat tarjoukset ja alekoodit. Lisäksi tarjoan erilaisia liittymislinkkejä, joilla voit saada palveluja ilmaiseksi käyttöösi tai ansaita krediittejä eri palveluihin.

Olen saanut joulukalenteriin paljon yhteistyökumppaneita, tarjousten ja kilpailujen muodossa. Näiden avulla voit säästää rahaa, saada hyödyllisiä vinkkejä talouteesi ja jopa ansaita lisää rahaa. 

Useat luukuista on toteutettu siis yhteistyökumppaneiden avulla, joten saan mahdollisesti itsekin tuottoja, joilla tuetaan blogini ylläpitoa ja kehitystä. Itse joulukalenterin tekemisestä en ole saanut rahaa, vaan yhteistyökumppanit maksavat minulle komissiota toteutuneiden myyntien ja liittymisten mukaan. Haluan olla tästä rehellinen ja voin joulukuun jälkeen avoimesti myös kertoa minulle tilitetyn summan. Rahan takia en kuitenkaan tätä tee, vaan joulukalenterin tarkoitus on tarjota teille rahanarvoisia vinkkejä. Toivonkin, että nämä teille jakamani edut ovat oikeasti hyödyllisiä ja auttavat teitä säästämään rahaa.

Ota oma talous hallintaan ja aloita uusi vuosi vauraammin. Muista siis tulla joka päivä vierailemaan ja klikkaa auki uusi luukku joulukalenterista! Joulukalenterin löydät suoraan etusivulta 1.12.2022.

 

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

2 Kommentit

  1. Pirkkis Kellosalo

    Oijoi, tätä jään todellakin odottamaan 😍

    Vastaa
  2. Ria

    Mahtavaa, kiitos Heidi 🥰 jos haluat voisit jakaa tän mameihinkin 😊

    Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This