Luukku 15 – Joulukalenteri 2022

mennessä 15.12.2022joulukalenteri0 Kommenttia

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Ansaitse rahaa skannaamalla ostoksesi

Erilaisten kyselytutkimusten lisäksi on olemassa hieman erilainen tutkimuspalvelu joka maksaa rahaa vastauksistasi. Kyseessä on (*)Nielsen IQ Homescan FI, joka toimii tällä tavoin:

“Käyttäjät kirjautuvat ja lataavat ilmaisen mobiilisovelluksen. He ottavat kuvan kassakuitista ja skannaavat ostosten koodit ostosmatkan jälkeen. Aikaa kestää alle 3 minuuttia, jonka jälkeen he voivat aloittaa pisteiden ansaitsemisen. Pisteet voidaan käyttää lahjakortteihin esimerkiksi IKEA: sta, H&M: stä, GoGift SuperGift -kortista, Dressmannista, Ticketmasterista jne. Samalla käyttäjät auttavat valmistajia ja jälleenmyyjiä ymmärtämään minkälaisia ​​tuotteita he arvostavat.”

(*)Liity tästä Nielseniin täysin ilmaiseksi!

Olen kuullut monen olleen jäseniä usean vuoden ajan ja hankkineen ihan mukavia lisätuloja tämän avulla. Itse olin jo liittymässä, mutta sitten koin ettei aikani kuitenkaan ehkä riittäisi tähän. Tästä minulla ei siis varsinaisesti ole omakohtaisia kokemuksia. Mutta aina kannattaa kokeilla, jos vähänkin kiinnostaa.

Kerro kommenteissa omia kokemuksiasi Nielsenistä!

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko. Työskentelen erään yrityksen laskutus- ja henkilöstöasioiden parissa ja tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Lue lisää minusta ja blogistani

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This