Luukku 15 – Joulukalenteri 2022

mennessä 15.12.2022joulukalenteri0 Kommenttia

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Ansaitse rahaa skannaamalla ostoksesi

Erilaisten kyselytutkimusten lisäksi on olemassa hieman erilainen tutkimuspalvelu joka maksaa rahaa vastauksistasi. Kyseessä on (*)Nielsen IQ Homescan FI, joka toimii tällä tavoin:

“Käyttäjät kirjautuvat ja lataavat ilmaisen mobiilisovelluksen. He ottavat kuvan kassakuitista ja skannaavat ostosten koodit ostosmatkan jälkeen. Aikaa kestää alle 3 minuuttia, jonka jälkeen he voivat aloittaa pisteiden ansaitsemisen. Pisteet voidaan käyttää lahjakortteihin esimerkiksi IKEA: sta, H&M: stä, GoGift SuperGift -kortista, Dressmannista, Ticketmasterista jne. Samalla käyttäjät auttavat valmistajia ja jälleenmyyjiä ymmärtämään minkälaisia ​​tuotteita he arvostavat.”

(*)Liity tästä Nielseniin täysin ilmaiseksi!

Olen kuullut monen olleen jäseniä usean vuoden ajan ja hankkineen ihan mukavia lisätuloja tämän avulla. Itse olin jo liittymässä, mutta sitten koin ettei aikani kuitenkaan ehkä riittäisi tähän. Tästä minulla ei siis varsinaisesti ole omakohtaisia kokemuksia. Mutta aina kannattaa kokeilla, jos vähänkin kiinnostaa.

Kerro kommenteissa omia kokemuksiasi Nielsenistä!

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This