Luukku 14 – Joulukalenteri 2022

mennessä 14.12.2022joulukalenteri0 Kommenttia

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Helpota ruokaostoksia

 

Tässä luukussa haluan tarjota teille arkea helpottavan vinkin. 

Oletkin saattanut jo kuulla Ruokaboksista tai kenties jo kokeillut sitä. Ruokaboksilla on nimittäin jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta.

(*)Ruokaboksi toimittaa arki-iltojen helpot reseptit ja laadukkaat raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksin avulla syöt vaivatta monipuolista ja terveellistä ruokaa. Samalla käytät kauppareissuihin ja suunnitteluun tarvittavan ajan johonkin mieluisampaan.

Parhaimmillaan säästät siis rahaa, aikaa ja luontoa.

Ruokabokseja on kolme erilaista: sekasyöjien Ruokaboksi Original, lasten suosikki Muksuboksi ja vegeilevien Vegeboksi. Kokoja on kaksi: pieni (1-2 syöjää) ja iso (3-6 syöjää). Toimitukset tehdään maanantaisin.

Ruokaboksin sivuilta löydät lisäinfoa siitä, miten homma käytännössä toimii. Bokseja toimitetaan laajasti koko Suomeen, tarkat toimitusalueet löydät Ruokaboksin sivuilta.

(*)Tämän linkin kautta pääset tutustumaan Ruokaboksiin ja samalla osallistumaan arvontaan, jossa voit voittaa vuoden Ruokaboksit itsellesi!

 

Voit kertoa kommenteissa kokemuksesi Ruokaboksista.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This