Luukku 17 – Joulukalenteri 2022

mennessä 17.12.2022joulukalenteri0 Kommenttia

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Vakuutusmaksut edullisemmaksi

Taas olisi yhden kilpailutuksen aika. Olet toivottavasti aiempien luukkujen haastamana jo kilpailuttanut puhelinliittymät ja sähkösopimukset, ja saanut näillä aikaan säästöä. Nyt olisi vielä aika kilpailuttaa vakuutukset. Tässäkin voit saada säästöä aikaiseksi jopa satoja euroja vuodessa.

Vakuutukset voit kilpailuttaa ottamalla suoraan yhteyttä omaan ja kilpaileviin yhtiöihin, ja pyytää tarjousta.

Voit myös kokeilla helppoa kilpailutusta valmiin palvelun avulla. Esimerkiksi (*)Vakuutustiedot.fi on palvelu, jossa jokainen voi ilmaiseksi kilpailuttaa mitä tahansa vakuutuksia. Vakuutusedustajilta saa asiantuntevaa apua vakuutusten valintaan ja omia vakuutustietoja voi säilyttää kätevästi yhdessä paikassa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista!

Bonus:

Erityisesti haluan itse suositella POP Vakuutusta, johon itse vaihdoimme automme vakuutukset tänä vuonna. Saimme sieltä hyvän tarjouksen, jolla säästöä jopa 200 vuodessa.

Tähän ei ole mitään mainosta tai yhteistyötä, vaan haluan jakaa teille suosittelukoodin, joka jokaisen asiakkaan on mahdollista jakaa muille. Eli tämän koodin avulla saat uusista vakuutussopimuksista 25 € alennusta (ei koske liikennevakuutusta).

Käytä vakuutuksen oston yhteydessä koodia JULMEI ja hyödynnä 25€ alennus ekasta laskusta.

Tutustu POP Vakuutuksen edullisiin hintoihin ja hyödynnä etu (suosittelulinkki)

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko. Työskentelen erään yrityksen laskutus- ja henkilöstöasioiden parissa ja tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Lue lisää minusta ja blogistani

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This