Luukku 18 – Joulukalenteri 2022

mennessä 18.12.2022joulukalenteri0 Kommenttia

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Huippuetuja ja alennuksia!

Tällä kertaa vinkkaan teille palvelusta jonka kautta voit saada huimaa säästöä. Jos olet esimerkiksi ostamassa itsellesi tai lahjaksi jotain palvelua, esim. ravintolaillallista, hierontaa, kasvohoitoa jne., niin katso ensin löytyisikö kyseinen palvelu Offerillasta.

(*)Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Palvelun kautta voi ostaa poikkeuksellisen edulliseen hintaan lahjakortteja alueellisiin palveluihin kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarvitsemiin palveluihin. Palvelulahjakorttien lisäksi myydään myös muita tuotteita. Alennusprosentti on yleisesti 50-90%.

Itse olen monesti ostanut tätä kautta lahjakortteja ravintoloihin, kampaajaan ja kasvohoitoon. Alennukset ovat oikeasti hyviä ja samalla tuet paikallisia palveluja.

(*)Tutustu tästä tällä hetkellä Offerillassa oleviin tarjouksiin.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko. Työskentelen erään yrityksen laskutus- ja henkilöstöasioiden parissa ja tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Lue lisää minusta ja blogistani

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This