Luukku 18 – Joulukalenteri 2022

mennessä 18.12.2022joulukalenteri0 Kommenttia

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Huippuetuja ja alennuksia!

Tällä kertaa vinkkaan teille palvelusta jonka kautta voit saada huimaa säästöä. Jos olet esimerkiksi ostamassa itsellesi tai lahjaksi jotain palvelua, esim. ravintolaillallista, hierontaa, kasvohoitoa jne., niin katso ensin löytyisikö kyseinen palvelu Offerillasta.

(*)Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Palvelun kautta voi ostaa poikkeuksellisen edulliseen hintaan lahjakortteja alueellisiin palveluihin kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarvitsemiin palveluihin. Palvelulahjakorttien lisäksi myydään myös muita tuotteita. Alennusprosentti on yleisesti 50-90%.

Itse olen monesti ostanut tätä kautta lahjakortteja ravintoloihin, kampaajaan ja kasvohoitoon. Alennukset ovat oikeasti hyviä ja samalla tuet paikallisia palveluja.

(*)Tutustu tästä tällä hetkellä Offerillassa oleviin tarjouksiin.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This