Luukku 6 – Joulukalenteri 2022

mennessä 6.12.2022joulukalenteri3 Kommentit

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Hanki passiivisia tuloja sijoittamalla

 

Kun itse tajusin sijoittamisen ihmeellisyyden viisi vuotta sitten, olen innoissani suositellut muillekin samaa. Sijoittaminen ei oikeasti ole yhtään vaikeaa ja alkuun pääse jo vaikka 15 eurolla. Koenkin tämän olevan yksi helpoimmista keinoista vaurastua. Sijoittamisen voi aloittaa siis pienilläkin tuloilla ja sen voi täysin automatisoida, jolloin aikaakaan ei kulu paljoa. 

Sijoittaminen onkin tehokas keino hankkia passiivisia tuloja ja kasvattaa omaa varallisuuttaan. Anna siis sinäkin itsellesi tämä joulun paras lahja ja aloita kasvattamaan varallisuuttasi!

Itse sijoitan Nordnetin kautta ja suosittelen sitä muillekin helppokäyttöisyyden ja edullisten kulujen takia. Rahastosäästämisen voit esimerkiksi aloittaa täysin ilman kuluja! Niinpä tässä luukussa mulla on teille linkki, jonka kautta pääset aloittamaan sijoittamisen helposti ja edullisesti.

(*)Nordnet – liity ilmaiseksi

Nordnet AB on osake- ja rahastovälittäjä, nettipankki, joka tarjoaa palveluitaan Pohjoismaissa. Nordnetillä on Suomessa jo yli 500 000 asiakasta. Nordnetin sijoitusvalikoima on laaja ja kulurakenne selkeä. Lisäksi sivusto on helppokäyttöinen ja sisältää paljon hyödyllistä tietoa ja oppaita. Tämän (*)linkin kautta pääset avaamaan maksuttoman sijoitussalkun Nordnettiin ja saat lisäksi uuden asiakkaan edut, jolloin kaupankäyntikulut ovat entistäkin edullisemmat.

 

Lisäksi suosittelen lukemaan blogistani muitakin sijoittamista käsitteleviä postauksia.

 

Tämä ei ole sijoitussuositus. Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

3 Kommentit

 1. Minna

  Tili avattu. Vielä ei päässyt talletusta tekemään, kun se rahajuttu on aika finaalissa omalta tililtä. Mutta jos muutaman päivän päästä kun palkka saapuu, maksais itselleen ensin ja katsoo mitä alkaa tapahtua. Kiitos kannustuksesta, että minituloillakin voi alkaa sijoittamaan ja kannattaa jopa. Ennen uskoin, ettei mitään ole tehtävissä jos ei tienaa paljon.

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentista! Tosi kiva kuulla jos kannustuksestani on ollut hyötyä ja olet ottanut rohkea ensimmäisen askeleen! Paljon iloa loppuvuoteesi <3

   Vastaa
 2. Kaija

  Mäkin siirryin joku aika sitten kans kokonaan Nordnettiin tekemään kaikki sijoitukset, on jotenkin yksinkertaisempi kuin oma pankkini

  Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This