Luukku 7 – Joulukalenteri 2022

mennessä 7.12.2022joulukalenteri1 Kommentti

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Lisätuloja kryptovaluuttasijoituksilla

Tavallisen pörssisijoittamisen lisäksi sijoitan pienen osan varallisuudestani (noin 5%) myös kryptovaluuttoihin. Kryptosijoittaminen tuo kivaa maustetta sijoitussalkkuun. Kryptovaluuttojen arvot liikkuvat rajusti ylös ja alas, ja uskonkin että kryptovaluutoilla voi saada aikaan kovaa tuottoa pitkällä aikavälillä. Kaikkia rahojani en kuitenkaan uskalla kryptovaluuttoihin sijoittaa.

Jos kryptosijoittaminen kiinnostaa, suosittelen sijoittamaan kryptovaluuttoihin luotettavan palveluntarjoajan kautta. Itse käytän suomalaista (*)Coinmotionia. Palvelu on luotettava, helppokäyttöinen ja edullinen. Lisäksi sen kautta voi helposti ja edullisesti automatisoida kuukausisäästämisen kryptovaluuttoihin. 

Tässä luukussa haluan tarjota teille Coinmotion liittymislinkin, jonka kautta saat välityskulut puoleen hintaan ensimmäisen 30 päivän ajaksi!

(*)Liity tästä!

 

Tämä ei ole sijoitussuositus. Sijoittamiseen kryptomarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

1 Kommentti

  1. Hillo

    Hei kiitos tästä, kryptovaluutat kiinnostaisi mutta en just oo tiennyt miten niihin kannattaa sijoittaa

    Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This