Uudet tuulet puhaltavat blogissa

mennessä 26.11.2018Muut0 Kommenttia

Blogin alkuajoista saakka en ole itse ollut kovin tyytyväinen blogin ulkoasuun. Loin blogista sellaisen kuin sillä hetkellä osasin, pystyin ja ehdin tekemään. Halusin päästä nopeasti alkuun itse bloggaamisessa, joten ulkoasu jäi hieman vajaaksi.

Minulla on kuitenkin ollut jo pitkään suunnitelmia miltä haluaisin blogini näyttävän. Nyt olen ostanut wordpressiin uuden teeman sekä suunnitellut blogin logoa ja ulkoasua. Näiden päivitysten tekeminen vie kuitenkin jonkin verran aikaa. Toivotaan kuitenkin, että lopputulos on kaiken vaivan (ja rahan!) arvoinen.

Tavoitteissa on toimivampi sivusto, sekä uusi hieno värimaailma. Haluan myös kehittää omaa brändiäni ja tehdä blogistani entistä ammattimaisemman.

Tästä syystä suljen blogin väliaikaisesti tämän viikon aikana ? Tällöin saan rauhassa kehittää blogia ja ensi vuonna pyrin julkaisemaan uudistetun blogin. Blogiin et siis valitettavasti pääse joulukuun aikana. Joten jos siis vielä haluat lukea jonkun postauksen tai ottaa joitain vinkkejä talteen, tee se nyt.

Täysin hiljaiseloa en kuitenkaan aio viettää, sillä facebookissa tapahtuu. Haluan jakaa blogini facebook-seuraajille säästövinkit-joulukalenterin. Luvassa siis joka päivä uusi säästövinkki facebookissa. Säästövinkit kiinnostavat ihmisiä paljon, joten haluan vastata tähän kysyntään ja tarjota omat 24 säästövinkkiä.

Ota siis facebook-sivuni seurantaa, niin et missaa näitä ainutlaatuisia huippuvinkkejä!

 

Kiitos blogini seuraamisesta! Nähdään ensi vuonna uudistetussa blogisa! <3

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This