Sydämellisesti tervetuloa uudistettuun blogiini! (ARVONTA!)

mennessä 12.01.2019Kilpailut, Muut18 Kommentit

Nettisivun uudistamisessa kului hiukan odotettua pidempään. Mutta nyt alkaa olla valmista. Toki pieniä bugeja ja ongelmia voi vielä esiintyä. Toivoisinkin että ilmoitatte minulle jos joku osio sivusta ei toimi.

Itse olen oikein tyytyväinen nettisivun ulkoasuun ja toiminnallisuuteen. Parasta on, että sain luotua tämän aivan itse ja matkan varrella olen oppinut todella paljon nettisivujen teosta. Kirjoitan myöhemmin postauksen, jossa kerron tarkemmin miten toteutin sivuston.

Vaikka blogin uudistaminen oli pitkä ja aikaa vievä projekti, oli se myös todella antoisaa ja kivaa. Pieniä parannuksia ja lisäyksiä teen sivulle toki vielä myöhemminkin, eli ihan valmista ei taida koskaan tulla.

Tästä lähtien blogiin ilmestyy uusi postaus aina sunnuntaisin. Näin tiedät jo milloin odottaa uutta mielenkiintoista luettavaa.

Kiitos kun jaksoit odottaa vaikka blogi oli tauolla ja mahtavaa kun palasit katsomaan uudistettua blogiani. Tutki rauhassa mitä kaikkea löydät sivustolta ja toivoisin myös kommentteja, palautetta ja mielipiteitä uudistetusta sivustosta.

Arvonta

Haluankin nyt kiittää sinua blogini tukemisesta, jonka takia laitan pystyyn arvonnan. Tällä kertaa voittajia on useampia, sillä palkintojen määrä kasvaa mitä enemmän saan kommentteja ja seuraajia.

En halunnut ostaa palkinnoiksi mitään tavaraa, sillä niiden postittaminen on hankalaa ja kallista. Lisäksi en muutenkaan tue turhan tavaran ostamista. Ajattelin siis, että aineeton palkinto, jonka voisin lähettää sähköisesti olisi paras. Niinpä päädyin Offerillan lahjakortteihin.

Lahjakortilla saaja voi itse valita yli 600 diilin valikoimasta mieluisensa. Offerillasta löydät satoja erilaisia kauneus-, ravintola- ja elämysdiilejä. Itse ainakin ostan usein Offerillasta erilaisia ravintola- tai palvelulahjakortteja.

Alkuun potissa on 1kpl 5€ arvoinen lahjakortti, mutta määrä nousee aina kommenttien ja facebook-seuraajien myötä. Joka kolmaskymmenes (30) kommentti tuo pottiin lisää aina yhden 5 euron lahjakortin. Eli esimerkiksi 90 kommentilla/osallistumisella pottiin lisätään 3 lahjakorttia. Ja kun facebookissa menee rikki 200 seuraajan raja, niin pottiin lisätään 2 lahjakorttia, 300 seuraajasta 3 lahjakorttia jne. Tällä hetkellä seuraajia on 145, eli kahteensataan ei ole enää pitkä matka.

Mitä enemmän saat siis houkuteltua ystäviä, sukulaisia ja tuttavia seuraamaan ja kommentoimaan blogia, sitä suuremmat mahdollisuudet on voittaa. Muista, että itse voit osallistua vain kerran.

Kukin osallistuja voi kuitenkin voittaa vain yhden 5€ lahjakortin. Palkinnon arvo on pieni, mutta näin voin palkita useamman kilpailuun osallistuvan, enkä vain yhtä. Lahjakortin voit käyttää mihin vain itse valitsemaasi Offerillan diiliin.

Osallistuaksesi arvontaan, kommentoi tätä postausta. Kerro kommentissasi esimerkiksi mitä mieltä olet uudistetusta nettisivusta tai millaisia postauksia haluaisit lukea tai muuta palautetta. Muista laittaa mukaan sähköpostiosoitteesi johon voin lähettää palkinnon jos voitat.

Arvonta on käynnissä su 20.1 klo 18 asti. Sen jälkeen katson seuraajien ja kommenttien määrän ja ostan lahjakortteja sen mukaan. Tämän jälkeen arvon satunnaislukugeneraattorilla voittajat kaikkien kommentoijien joukosta. Voittajien nimimerkit julkaistaan tällä sivulla maanantaina 21.1 ja olen heihin yhteydessä sähköpostilla.

 

Onnea arvontaan ja huomenna nähdään uuden postauksen merkeissä!

*postaus sisältää affiliate-linkkejä

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

18 Kommentit

 1. Hanna Kooo

  Mukana ollaan. 🙂 Toivon vinkkejä miten tavallisessa arjessa voi säästää, ruokaostoksissa yms 🙂

  Vastaa
 2. riikka

  mukana

  Vastaa
 3. Jenny

  Mukana arvonnassa. Viime kerralla taisinkin kirjoitella toiveita. Hauskaa että uusia postauksia tulee näin usein jatkossa 🙂

  Vastaa
 4. Sini

  Kaikki säästämiseen liittyvä kiinnostaa, jokin säästöhaaste olisi kiinnostava. Uusi ulkoasu on hieno 🙂

  Vastaa
 5. Tuija

  Oispa kiva voitto? Iän myötä oon yrittänyt alkaa säästämään ja miettimään tarkemmin mihin rahani laitan,joten siksi blogisi kiinnostaa?

  Vastaa
 6. Emppu

  Mukana ?

  Vastaa
 7. Tero

  Hyvältä näyttää ? jos et ole vielä asiasta kirjoittanut, niin lyhyt katsaus ja suositteluja sijoittamis aiheisista kirjoista kiinnostaa.

  Vastaa
 8. Lilli

  Talouden suhdanteista olisi kiinnostavaa aina silloin tällöin saada analyysiä 🙂

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista!

  Vastaa
 9. Sissi

  Hyvältä näyttää blogi, odotan innolla tulevaa. Minua kiinnostaa palkat. Millaisia palkkoja ihmisille eri ammateissa maksetaan, erityisesti yksityisellä puolella.

  Vastaa
 10. Harriet

  Mukana ja seuraan mielenkiinnolla Blogia!

  Vastaa
 11. Anne

  Vau, hieno uudistus!

  Vastaa
 12. Saara

  Toivon arkeen helposti sujautettavia ns. uusia tapoja säästää rahaa. Pikkujuttuja, jotka täytyy vain huomata tehdä saadakseen rahaa kasaan.

  Vastaa
 13. Raili

  Mukana! Toivon arjen säästövinkkejä!

  Vastaa
 14. Salla

  ??‍♀️

  Vastaa
 15. Tarja

  Mukana arvonnassa ja tykkään uuden nettisivusi värimaailmasta 🙂

  Vastaa
 16. Soili Päkkilä

  Mukana! Selkeä ulkoasu ja mielenkiintoinen artikkeli?

  Vastaa
 17. Heli

  Mukana. Et ole kirjoittanut oikeastaan juuri mitään, mitä en tiedä, mutta ohjeiden noudattaminen on välillä vähän haasteellisempaa.
  Siksi tykkään blogista. Hauki on kala metodi toimii minulla. Ajatus herpaantuu älyttömän helposti.

  Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This