Äitiysloma – blogin tulevaisuus?

mennessä 29.08.2021Minä1 Kommentti

Tässä eletään jo viimeisiä viikkoja (tai toivottavasti päiviä) ennen vauvan syntymää. Mieli ja keho alkaa olla jo valmiita synnytystä varten. Olen jo ihan vauvakuplassa ja päivään ei oikein enää mahdu aikaa tai ajatuksia blogia varten.

Niinpä aloitan nyt määrittelemään mittaisen ”tauon”. 

En sano, etteikö blogiin tulisi enää mitään julkaisuja. En vain ole enää valmis sitoutumaan julkaisemaan ainakaan joka viikko. Jos aikaa ja inspiraatiota löytyy, saatan kirjoittaa ja julkaista postauksia. Mutta blogi saattaa nyt ainakin hiljentyä joksikin aikaa.

Lisäksi en vastaa sähköposteihin tai kommentteihin kuin vain kerran viikossa. Kommentteja, palautetta tai postaustoiveita saa toki silti oikein mielellään laittaa. Luen ne kaikki oikein mielelläni <3

Blogitauosta huolimatta, en kuitenkaan hiljene aivan täysin. Olen suunnitellut ja tehnyt valmiiksi Instagram-julkaisuja tämän ”lomani” ajaksi. Siellä siis yritän pysyä aktiivisena ja julkaista raha-aiheista sisältöä. Ota siis viimeistään nyt Instagram-tilini seurantaan, niin et missaa uusimpia kuulumisia ja hyödyllistä sisältöä. Löydät minut instasta nimellä @kukkaronrouva

Kännykällä Instagramin päivittäminen ehkä onnistuu jossain välissä, vaikka vauva ja taapero varmasti pitävätkin minut kiireisenä. Perhe kuitenkin menee etusijalle ja haluan antaa molemmille lapsille kaiken heidän ansaitsemansa huomion <3

Blogista löydät paljon vanhoja postauksia, joiden aiheet ovat yhä ajankohtaisia. Niitä kannattaa lukaista läpi vaikkei uutta sisältöä tulekaan. Tästä voit lukea itseäsi kiinnostavia artikkeleita:

Lisäksi suosittelen tutustumaan tekemiini tuotteisiin, jotka tarjoavat sinulle lisää tukea taloudellisissa taidoissa. Näiden avulla saat konkreettista apua ja toimivia työkaluja oman taloustilanteesi kartoittamisessa ja parantamisessa.

 

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

1 Kommentti

  1. Sandra

    Kiitos Heidi asiapitoisesta mutta viihdyttävästä blogista ja onnittelut perheenlisäyksen johdosta! Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden ja se on muuttunut aina vain paremmaksi:) Oletkin yksi esikuvistani bloggaamisessa, jossa itse olen vasta alkutaipaleella. Toivotan sinulle ihanaa aikaa perheen parissa!

    Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This