Arvonnan voittajat

mennessä 21.01.2019Kilpailut1 Kommentti

Nettisivu-uudistuksen kunniaksi järjestetty arvonta on päättynyt. Palkintojen määrä määräytyi facebook-seuraajien ja postauksen kommenttien mukaan. Seuraajia on tällä hetkellä 206 kpl ja kommentteja tuli 18kpl. Eli alkuperäiseen pottiin lisättiin kaksi lahjakorttia lisää.

Yhteensä minulla oli siis arvottavan kolme Offerillan lahjakorttia 18 kommentoijalle. Eli joka kuudes osallistuja voittaa! Arvoin voittajat satunnaislukugeneraattorilla ja arpaonni suosi nimimerkkejä:

  • Sini
  • Tero
  • Soili Päkkilä

 

Laitan onnekkaille voittajille sähköpostia vielä tänään!

Onneksi olkoon teille ja sydämelliset kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille <3

 

 

Lopuksi haluan vielä vinkata teille tekemästäni haastattelusta Eurotarkan blogissa. Haastattelussa pääsin kertomaan itsestäni ja blogistani. Käyhän lukemassa mitä kaikkea minulla oli sanottavana. Lisäksi Eurotarkalla on muutenkin mahtava blogi, jossa on paljon mielenkiintoisia postauksia.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko. Työskentelen erään yrityksen laskutus- ja henkilöstöasioiden parissa ja tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Lue lisää minusta ja blogistani

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

1 Kommentti

  1. Eurotarkka

    Kiitos haastattelusta sekä onnea ja menestystä tällä vuodelle!

    Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This