Blogi

Arvonta: voita talous-aiheinen kirja!

Kivasti lähtenyt tämä bloggaaminen käyntiin ja innostus vain kasvaa. Toivottavasti olen pystynyt tarjoamaan myös lukijoille mielenkiintoista sisältöä. Luonnoksissa on jo paljon kiinnostavia artikkeleita, joten toivottavasti jäät seuraamaan mitä on tulossa.

Blogin kymmenennen postauksen kunniaksi, pistetään käyntiin arvonta! Hankin talous-aiheisen kirjan, jonka nyt haluaisin arpoa lukijoilleni.

Erilainen ote omaan talouteen

Tuoko raha onnea? Paljonko rahaa on riittävästi? Tarkoittaako säästäminen aina niukkuutta?Onnellisen elämän tavoittelu saa meidät helposti taloudelliseen umpikujaan. Onni on kuitenkin jotain ihan muuta kuin urheiluauto tai huvila meren rannalla. Tässä kirjassa raha laitetaan sen oikealle paikalle ja valjastetaan toimimaan elämänlaadun edistäjänä. Erilainen ote omaan talouteen antaa ohjeet oman taloudenpidon eri osa-alueille ja syyt, miksi näitä ohjeita kannattaa noudattaa. Taloudellinen vapaus tuo onnea ja rohkeutta tehdä uusia valintoja.

 

Kirjaa on paljon kehuttu, mutta itse en ole sitä lukenut. Hankin sen kuitenkin arvontaa varten, sillä se vaikutti mielenkiintoiselta ja sopii varmasti kaikille jota hiukankin raha-asiat kiinnostavat. En halunnut hankkia mitään liian vaikeaa sijoitusopusta, jotta palkinto sopisi myös aloittelijoille. Tämän kirjan pistän postiin arvonnan voittajalle ja täytyy varmasti mennä vielä itselleni ostamaan samanlainen kirja.

 

Miten osallistua?

Käy tykkäämässä blogin facebook-sivusta ja ota se seurantaan.

Kommentoi tätä postausta. Kerro siis kommenttikentässä toiveitasi tulevista postausaiheista. Mistä aiheesta haluaisit lisää tietoa tai herättää keskustelua? Muista lisätä kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla voittajaan yhteydessä.

Osallistumisaikaa on aina jouluun asti, eli viimeinen osallistumispäivä on 23.12. Arvonnan tulokset julkaistaan 26.12 ja laitan sitten paketin postiin voittajalle.

 

Jos haluat ostaa lisää sijoitus- ja talousaiheisia kirjoja, löydät ne edullisesti osoitteesta Adlibris.com

*postaus sisältää affiliate-linkkejä

22 thoughts on “Arvonta: voita talous-aiheinen kirja!

 1. Blogi näyttää mielenkiintoiselta 🙂 Haluaisin käytännön vinkkejä mihin aloittelijan kannattaisi sijoittaa.

 2. Kiva blogi, seuraan! Alottelijalle säästö- ja sijoitusvinkkejä kaipaisin.

  1. Kiitos! Aloittelijoille sopivia vinkkejä varmasti tulossa tulevaisuudessa 🙂

 3. Minua kiinnostaa ihan kaikki mikä liittyy rahaan ja sen ansaitsemiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen. Aloittelijan näkökulmasta lähinnä. Kiinnostava kirja! 🙂

  1. Kiitos kommentista! Näistä aiheista kirjoittelen mielelläni tulevaisuudessa 🙂

 4. Mä haluisin kuulla luottoasioista, miten niistä pääsee eroon, kuka auttaa, millaista erää niitä kannattaa maksella ja kuinka työn ja tuskan takana se eroon päöseminen on.

  1. Kiitos kommentistasi! 🙂 Valitettavasti luottoasioista minulla ei juurikaan ole tietoa tai omaa kokemusta, joten hirveästi ei ole tästä aiheesta kirjoiteltavaa.

  1. Kiitos kommentistasi 🙂 Tarkoitat varmaan perinnön suunnittelua? Katsotaan keksisinkö tästä jotain kirjoitettavaa

 5. Kulutusluottojen poismaksusuunnitelma. Laadukkaiden vaatteiden valinta.

  1. Kiitos kommentistasi 🙂 Hyviä aihevinkkejä! Laadukkaiden ja kestävien vaatteiden ja muidenkin tuotteiden valinta on alkanut kiinnostaa itseänikin enemmän viime aikoina, joten tästä voisin myöhemmin kirjoitella.

 6. Mitenkä pienillä muutoksilla saa talouden kohenemaan? Mitä nuo pikku asiat voisivat olla?

Kommentoi