Edullista tekemistä kesäksi

mennessä 2.07.2018Säästäminen0 Kommenttia

Hei nyt on jo heinäkuu! Monella lomat alkavat ja sitä kaipailisi kivaa tekemistä kesäksi. Aina rahat ei vaan riitä kaikkeen mitä haluaisi tehdä.

Mutta onneksi Offerilla tarjoaa paljon edullisia diilejä, joilla saat reilusti alennusta esimerkiksi ravintoloista, hemmotteluhoidoista ja kaikenlaisista aktiviiteeteistä. Offerillan sivuilta voit ostaa diilejä moniin palveluihin jopa 50-90 prosentin alennuksella. Alueellisia palveluita on myynnissä pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seuduilla. Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka.

Tekemistä ja palveluita löytyy niin pariskunnille, lapsiperheille, kaveriporukoille kuin ihan yksinäänkin. Helsingissä tarjolla on mm. risteilyä, teatteria, pakohuonepelejä, erilaista urheilua ja paljon paljon muuta. Turussa voit ostaa esimerkiksi lahjakortin keilaukseen, Tampereella pääset kokeilemaan ilmajoogaa edullisesti, Jyväskylässä pääset minigolffaamaan puoleen hintaan.

Kaikkien näiden aktiviiteettien lisäksi tarjolla on lukuisia kahvila- ja ravintolalahjakortteja jokaisessa edellä mainitussa kaupungissa. Ravintoloista voit valita pizzasta sushiin ja fine diningiin.

Erilaisia hemmotteluhoitoja löytyy myös lukuisia, on kasvohoidoista parturipalveluihin niin naisille kuin miehille. Offerillan diilien avulla on helppo kokeilla vaikka jotain uutta hemmotteluhoitoa joka normaalisti tuntuisi liian kalliilta.

Itse olen Offerillasta ostanut muutamia ravintolalahjakortteja. Ollaan käyty mm. sushilla, nepalilaisessa, kolmen ruokalajin illallisella sekä herkuttelemassa cup cakeilla. Lisäksi ostin meille ja siskolle avopuolisoineen viime jouluna lahjakortin keilaukseen ja burgereille. Kukaan meistä ei tarvinnut mitään turhaa tavaraa, joten sovimme että lahjoja ei osteta. Mutta tälläinen kaikkia ilahduttava yhteinen tekeminen oli oikein tervetullutta joulun jälkeen ja voitteko kuvitella, että sain siis neljälle hengelle keilauksen ja hampurilaisateriat vain 49 eurolla.

Nyt kun katselen Offerillan diilejä, niin silmiini osui pakohuonepeli Turussa vain 59 eurolla, aika houkutteleva tarjous. Lisäksi aion ostaa fiksuruoka.fi -lahjakortin puoleen hintaan! Olen aiemmin tilannut elintarvikkeita Matsmartin kautta, mutta Fiksuruokaa en ole vielä kokeillut. Tämä on muutenkin mielestäni loistava tapa tilata edullisia elintarvikkeita ja vähentää ruokahävikkiä. Vielä kun ennestään edulliset tuotteet voi maksaa puoleen hintaan lunastetulla lahjakortilla, ei maksettavaa jää juuri mitään.

Eiköhän kaikista näistä palveluista ja aktiviteeteistä varmasti löydy kaikille jotain kivaa kesätekemistä halvalla. Palveluiden lisäksi Offerilla löytyy myös erilaisia tuotteita laidasta laitaan.

Oletko sinä kokeillut Offerillan diilejä ja mitä mieltä olet niistä?*postaus sisältää affiliate-linkkejä

 

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This