Sijoittaminen lapselle – postaussarja alkaa

mennessä 23.08.2020Perheen talous, Sijoittaminen0 Kommenttia

Nyt oman lapsen myötä olen alkanut pohtimaan lapselle sijoittamista.

Mitä hyötyä siitä on? Vai onko siitä mahdollisesti jotain haittaa? Mitä tulee ottaa huomioon sijoituksia tehtäessä? Verotus? Vaikutus tuleviin opintotukiin? Mihin kannattaa sijoittaa? Millaisia summia? Miten minimoida kulut? Miten opettaa sijoittamista lapselle? Jne.

Aihe on niin laaja, ettei se millään mahtuisi yhden otsikon alle. Niinpä tästä alkaa postaussarja: Sijoittaminen lapselle

Jaan aiheen useaan postaukseen, jossa käsitellään lapselle sijoittamista ja pohditaan seuraavia aiheita:

 

Toivon että tästä kattavasta tietopaketista tulet löytämään vastaukset kaikkiin kysymyksiin koskien lapselle sijoittamista.

Pysy siis kuulolla, jos lapselle sijoittaminen on itsellesi nyt tai tulevaisuudessa ajankohtaista. Ota blogi seurantaan facebookissa, instagramissa tai kommentoimalla julkaisua laita rasti ruutuun kohtaan ”Ilmoita uusista artikkeleista sähköpostilla”, jolloin saat heti tiedon uudesta postauksesta.

Tämän sarjan postaukset eivät tule ulos peräkkäisinä viikkoina, vaan välillä julkaisen muitakin artikkeleita. Nekin jotka eivät ole tästä aiheesta kiinnostuneita, saavat siis välillä mielenkiintoista luettavaa.

Tulen postauksissa suosittelemaan Nordnettiä, sillä itsekin käytän sitä omiin sekä lapsen sijoituksiin. Nordnetin linkit ovat affiliate-linkkejä, eli tienaan niistä pienen komission jos liityt asiakkaaksi linkkini kautta. Pelkän linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja tai minulle tuloja. Voit toki avata arvo-osuustilin myös menemällä itse suoraan googlen kautta Nordetin sivulle. Jos kuitenkin päätät käyttää linkkiäni, arvostan sitä suuresti ja kiitän sinua blogini tukemisesta. Saatuja tuottoja käytän blogin ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Tämän linkin kautta pääset rekisteröitymään Nordnetin asiakkaaksi ja aloittamaan sijoittamisen lapsellesi ja/tai itsellesi.

 

Kommentoi alle mitä ajatuksia aihe sinussa herättää tai mistä haluaisit saada lisää tietoa?

*postaus sisältää affiliate-linkkejä

Jos lapsiperheen talousasiat kiinnostavat enemmänkin ja haluaisit päästä niistä juttelemaan mukavassa seurassa, liity Facebook-ryhmään Kotiäidin kukkarossa!

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This