Kukkaron rouva somessa

mennessä 11.04.2021Bloggaaminen, Muut0 Kommenttia

Oletko jo sinä ottanut seurantaan Kukkaron rouvan sometilit? Tällä hetkellä minut löytää Facebookista ja Instagramista (@kukkaronrouva).

Instagram tilini ylitti viime viikolla 1000 seuraajan rajan ja Facebook sivunkin seuraajamäärät lähentelevät jo tätä (kirjoitushetkellä 864 seuraajaa).

Instagramissa olen huomannut seuraajajoukkoni koostuvan suurelta osin muista raha- ja sijoitusaiheisista tileistä. Ja nämä ovatkin niitä kaikkein aktiivisempia käyttäjiä kommentoimaan ja tykkäämään sisällöstäni. Ns. tavalliset käyttäjät ovat näitä hiljaisempia seuraajia, mutta kyllä heiltäkin tykkäyksiä tulee kiitettävästi <3

Facebook sivulla seuraajat ovat pääosin tavallisia käyttäjiä, mutta eivät läheskään yhtä aktiivisia kuin Instassa. Facebook päivitykseni voivat hyvällä tuurilla saada juuri sen yhden tai kaksi tykkäystä, vaikka useampi sata ihmistä ne näkevät ja lukevat.

Olen kuitenkin kiitollinen joka ikisestä seuraajastani, olivatpa he sitten aktiivisia tai ei-niin-aktiivisia. Kuitenkin näen, että sisältöni kiinnostaa ihmisiä ja blogiani lukee keskimäärin yli 7000 kävijää kuukaudessa. Suurin osa kävijöistä tulee toki Googlen kautta, joten niinpä toivoisin saavani entistä suuremman osan myös sitoutuneemmaksi blogin seuraajaksi.

Jos siis luet tätä postausta, etkä vielä seuraa blogiani aktiivisesti, niin ota seurantaan Instagram ja/tai Facebook tilini. Päivitän niille aina tiedon uusista postauksista, sekä välillä muutakin sisältöä. Varsinkin Instassa yritän toisinaan aktivoitua ja tuottaa muutakin mielenkiintoista sisältöä. 

Uusia postauksia tulee blogiin aina sunnuntaisin, mutta parhaan ja ajankohtaisen tiedon saat somekanavistani. Lisäksi voit saada tiedon uusista postauksista myös suoraan sähköpostiisi, jos kommentoit esimerkiksi tätä postausta ja laitat ruksin ruutuun  “Ilmoita uusista artikkeleista sähköpostilla”. Myös sivuilla blogit.fi tai Bloglovin’ voit ottaa Kukkaron rouvan seurantaan. 

Lisäksi suosittelen lämpimästi liittymään Kukkaron rouvan Sisäpiiriin, joka on sähköpostilista, jonne lähetän hyödyllisiä uutiskirjeitä. Tällä hetkellä on Sisäpiirissä käynnissä budjetointi-viikot, jossa joka viikko (torstaisin) sähköpostiin tulee tietoa ja vinkkejä budjetoinnista. Kirjeitä on lähetetty jo kolme, joten jos vasta nyt liityt listalle ja haluat saada vanhatkin viestit, niin pyydä ne minulta erikseen sähköpostilla heidi@kukkaronrouva.fi.

 

Uusi somekanava?

Jo olemassa olevien somekanavien lisäksi olen miettinyt jonkun uuden somekanavan perustamista. Twitter tai LinkedIn voisi olla mielestäni hyvä vaihtoehto. Mitä mieltä sinä olet missä kanavassa haluaisit myös seurata Kukkaron rouvaa? Otanko seuraavaksi haltuun Twitterin, LinkedInin vai jonkin muun? Kerro mielipiteesi kommenteissa tai esimerkiksi Instassa.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This