Kuukauden blogisuositus: Downshiftaus – Elämän leppoistaminen

mennessä 4.03.2018Bloggaaminen0 Kommenttia

Luen paljon blogeja eri aiheista, esim. ruoka-, kauneus-, perhe-, lifestyle- ja sijoitusblogeja. Blogeista saa paljon hyviä neuvoja, ideoita ja inspiraatiota. Lukeminen on sekä opettavaista, että hyvää ajanvietettä.

Aloitin viime kuussa uuden blogisarjan, jossa esittelen joka kuukausi yhden blogin tarkemmin. Suosituslistalleni pääsee blogit, joiden aiheet liittyyvät jollain tavalla oman blogini aiheisiin. Näin siis lukijani voivat löytää lisää luettavaa samasta aihepiiristä. Viime kuussa suosittelin Rikas Erakko -blogia.

En halua ajatella muita bloggaajia kilpailijoina, vaan mielelläni kehun ja mainostan heitä. Jakamalla hyvää, voin myös saada hyvää. Kiva jos joku lukijoistani löytää myös uusia mielenkiintoisia blogeja seurattavaksi.

Minulla on jo pitkä lista blogeja, joita haluan suositella, mutta aloitetaan nyt satunnaisella järjestyksellä. Jos kuitenkin haluat vinkata oman blogisi suosituslistalleni, niin laita ihmeessä kommenttia tähän tai s-postia suoraan minulle. Valitsen kuitenkin suosittelemani blogit itse ja suosittelen vain sellaisia joista oikeasti itse pidän.

No niin, nyt päästään siis tarkemmin tutustumaan maaliskuun blogisuositukseen:

Downshiftaus – Elämän leppoistaminen

Downshiftaus – Elämän leppoistaminen on myös yksi suosikeistani lukulistallani. Blogin teemoina on blogin teko & ylläpito, harrastukset & urheilu, säästäminen & sijoittaminen sekä raha & talous.

Blogin kirjoittaja on vuonna 1984 syntynyt liikuntaa harrastava sinkkumies. Hän on ammatiltaan osa-aikainen ravintolatyöntekijä ja koulutukseltaan maatalous-metsätieteiden kandidaatti. Blogin kirjoittaja kuvailee blogiaan seuraavasti:

”Sen tavoite on vaatimattomasti olla joskus Suomen paras ajaton ja sivistävä tietolähde rahasta, säästämisestä ja sijoittamisesta kuitenkin sillä mausteella, että liikunta ja stressitön elämä ovat osana blogin ydinsanomaa. Vaikka downshiftaus liikkuukin paljon rahan ympärillä, käsittää se myös minimalismin ja opittujen mallien kyseenalaistamisen. Ajattelu laittaa miettimään asioita totutusta poikkeavasta näkökulmasta. Elämän yksinkertaistamisesta voisi olla apua monelle, myös maapallon kestävälle hyvinvoinnille. Siksi muuhun kuin rahaan liittyvät asiat ovat saamassa enemmän ja enemmän jalansijaa sivustollani.”

Taloudellinen riippumattomuus – Eläkkeelle jo 45 vuotiaana on blogin suosituin postaus. Artikkeli on todella informatiivinen ja inspiroiva. Blogin tekstit ova muutenkin täynnä tietoa sekä hyviä perusteltuja mielipiteitä. Kirjoittaja tekee pohjatyöt kunnolla ja kirjoittaa aiheista monipuolisesti. Artikkelit ovat todella pitkiä, ehkä välillä jopa liian 🙂

Kaiken kaikkiaan blogi on oikein hyvä paketti, joka tarjoaa hyviä oivalluksia ja pohdintoja.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko. Työskentelen erään yrityksen laskutus- ja henkilöstöasioiden parissa ja tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Lue lisää minusta ja blogistani

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This