Blogi

Kuukauden blogisuositus: Rikas Erakko

Luen paljon blogeja eri aiheista, esim. ruoka-, kauneus-, perhe-, lifestyle- ja sijoitusblogeja. Blogeista saa paljon hyviä neuvoja, ideoita ja inspiraatiota. Lukeminen on sekä opettavaista, että hyvää ajanvietettä.

Aloitankin nyt uuden blogisarjan, jossa esittelen joka kuukausi yhden blogin tarkemmin. Suosituslistalleni pääsee blogit, joiden aiheet liittyyvät jollain tavalla oman blogini aiheisiin. Näin siis lukijani voivat löytää lisää luettavaa samasta aihepiiristä.

En halua ajatella muita bloggaajia kilpailijoina, vaan mielelläni kehun ja mainostan heitä. Jakamalla hyvää, voin myös saada hyvää. Kiva jos joku lukijoistani löytää myös uusia mielenkiintoisia blogeja seurattavaksi.

Minulla on jo pitkä lista blogeja, joita haluan suositella, mutta aloitetaan nyt satunnaisella järjestyksellä. Jos kuitenkin haluat vinkata oman blogisi suosituslistalleni, niin laita ihmeessä kommenttia tähän tai s-postia suoraan minulle. Valitsen kuitenkin suosittelemani blogit itse ja suosittelen vain sellaisia joista oikeasti itse pidän.

No niin, nyt päästään siis tarkemmin tutustumaan helmikuun blogisuositukseen:

Rikas Erakko

Rikas Erakko on hyvä talousaiheinen blogi, jonka teemoinana on rikastuminen ja riippumattomuus. Kirjoittaja tavoittelee taloudellista riippumattomuutta. Syistä ja keinoista hän kertoo tarkemmin blogissaan.

Kirjoittaja haluaa pysyä anonyyminä, mutta hän kertoo olevansa kolmekymppinen, joka työskentelee asiantuntijana ja tienaa keskinkertaisesti. Hän kuvailee itseään näin: ”En siis ole rikas vielä, enkä täysin erakkokaan. Näistä ensimmäinen on selkeä tavoite. Jälkimmäinen ei ole tavoite, vaan pikemminkin luonteeni ominaisuus, jonka olen huomannut vahvistuvan iän myötä.”

Rikas Erakko on toteuttanut myös muutamia laskureita, esimerkiksi kätevän korkoa korolle-laskurin.

Hän on myös koonnut blogiin tietopaketit osakesijoittamisesta, indeksirahastoista ja ETF:istä.

Blogin viimeisin postaus on Osakevälittäjien hintavertailu, jossa vertailtavan Osuuspankin, Nordean ja Nordnetin kulut. (psst. Nordnet on halvin ;))

Blogi on kaiken kaikkiaan selkeä ja sisältää paljon hyödyllistä tietoa ja mielenkiintoista luettavaa. Postaukset ovat hyvin kirjoitettu ja ne sisältävät paljon tietoa olematta kuitenkaan tylsiä. Kirjoittaja kertoo myös rehellisesti omat mielipiteensä.

 

5 thoughts on “Kuukauden blogisuositus: Rikas Erakko

  1. Kiinnostava ja uniikki blogisarja! Katsoin samalta istumalta myös blogisi läpi ja se näyttää oikein mielenkiintoiselta! On aina mukavaa saada blogiyhteisöön lisää nuoria kirjoittajia ja hieman erilaista näkemystä naiselta talousasioihin! 🙂

    1. Kiitos kommentistasi 🙂 Ja onneksi voimme blogeillamme hieman inspiroida naisia kiinnostumaan enemmän rahasta.

Kommentoi