Kuukauden blogisuositus: Omavaraisuushaaste

mennessä 31.05.2018Bloggaaminen1 Kommentti

Luen paljon blogeja eri aiheista, esim. ruoka-, kauneus-, perhe-, lifestyle- ja sijoitusblogeja. Blogeista saa paljon hyviä neuvoja, ideoita ja inspiraatiota. Lukeminen on sekä opettavaista, että hyvää ajanvietettä.

Aloitin helmikuussa uuden blogisarjan, jossa esittelen joka kuukausi yhden blogin tarkemmin. Suosituslistalleni pääsee blogit, joiden aiheet liittyyvät jollain tavalla oman blogini aiheisiin. Näin siis lukijani voivat löytää lisää luettavaa samasta aihepiiristä. Täältä löydät aiemmin suosittelemani blogit.

En halua ajatella muita bloggaajia kilpailijoina, vaan mielelläni kehun ja mainostan heitä. Jakamalla hyvää, voin myös saada hyvää. Kiva jos joku lukijoistani löytää myös uusia mielenkiintoisia blogeja seurattavaksi.

Minulla on jo pitkä lista blogeja, joita haluan suositella, mutta aloitetaan nyt satunnaisella järjestyksellä. Jos kuitenkin haluat vinkata oman blogisi suosituslistalleni, niin laita ihmeessä kommenttia tähän tai s-postia suoraan minulle. Valitsen kuitenkin suosittelemani blogit itse ja suosittelen vain sellaisia joista oikeasti itse pidän.

No niin, nyt päästään siis tarkemmin tutustumaan toukokuun blogisuositukseen:

Omavaraisuushaaste

Omavaraisuushaaste on 26-vuotiaan kirjoittajan matka kohti taloudelliseen riippumattomuuteen. Hän kertoo itsestään näin:

Kulutan vähemmän. Tienaan enemmän. Sijoitan yksinkertaisesti ja säännöllisesti.

Yksinkertaisia hyviä vinkkejä, jotka jokaisen kannattaisi muistaa. Monella meistä taloudellinen riippumattomuus on myös jonkinlainen unelma, joten Omavaraisuushaaste-blogista on hyvä lukea kokemuksista ja vinkeistä kohti taloudellisesta riippumattomuutta.

Kirjoittaja jakaa blogissaan myös sijoitusstrategiansa ja tavoitteensa.

Blogin kirjoittajalla on paljon mielipiteitä ja hän kirjoittaakin päättäväisesti asioista. Artikkelit jakavatkin välillä paljon mielipiteitä. Itsekään en ole aina samaa mieltä kaikesta, mutta postaukset ovat silti hyvin kirjoitettuja ja mielipiteet hyvin perusteltuja.

Blogi on ollut pystyssä hieman yli kaksi vuotta ja uusia postauksia tulee sopivaan tahtiin. Blogin ulkoasu on hieman yksinkertainen ja tylsä, mutta se ei lukukokemusta häiritse. Artikkelit ovat hyvin jäsenneltyjä ja sopivan pituisia.

Omavaraisuushaaste-blogin kaikkien aikojen suosituin postaus on Aktiiviset suomalaiset talous- ja sijoitusblogit ikäjärjestyksessä (linkki ohjaa suoraan päivitettyyn 2018-versioon). On mahtavaa, että joku listaa kaikki talous- ja sijoitusblogit yhteen paikkaan. Jos siis etsit vielä lisää blogeja seurattavaksi, kannattaa kurkata tämä listaus.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

1 Kommentti

  1. omavaraisuushaaste

    Kiitos suosittelusta! Kiva kuulla, että tekstini eivät ole aina pelkkää ”juujuu”-tasoa vaan niiden kanssa kehtaa olla erikin mieltä. Ja hyvä kommentti blogin ulkoasusta! Olisi kiva kehittää blogin ulkoasua, mutta kun en omaa esteettistä silmää, niin hieman vaikeaa.

    Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This