Lisätuloja kultaa myymällä

mennessä 7.08.2022Tienaaminen0 Kommenttia

Kaupallinen yhteistyö Suomen Kultareservi kanssa

Minulta kysytään säännöllisesti vinkkejä erilaisista lisätuloista. Kysyjiä on vaikea lähteä neuvomaan, kun en tiedä mikä kenenkin osaaminen ja kiinnostuksen kohteet ovat. Mutta yksi lisätulovaihtoehto, joka on kenen tahansa helppo toteuttaa, on jo olemassa olevien turhien tavaroiden myyminen. Se on yksinkertainen ja tehokas tapa muuttaa turha omaisuus rahaksi. Se ei vaadi mitään osaamista, pohjatietoja, asioiden opettelua, bisneksen rakentamista, investointeja, aikaa, vaivaa jne. Lähes kaikilla meillä löytyy kotoa jotain turhia tavaroita, joista joku toinen on valmis maksamaan rahaa. Myymällä ne saat nopeasti lisätuloja.

Kullan myyminen on yksi suosittu vaihtoehto saada lisätuloja. Tämä johtuu siitä, että kullan hinta on ollut todella korkea viimeiset kymmenen vuotta. Tällä hetkellä grammasta kultaa maksetaan yli 50 €. Eli jo pienelläkin määrällä kultakoruja voit saada hyvää tuottoa. Suomessa kultakorut ovat yleensä 14K kultaa. Myymällä tällaisia koruja 50g voit tienata 1200 €.

Yleisesti lisätuloissa pätee sääntö, että joko myyt omaa osaamistasi tai omaisuuttasi. Oman osaamisen myynti on yleensä vaivalloisempaa vaikka saattaa tuottaa hyvin. Välillä kuitenkin kaipaa helppoa ja nopeaa keinoa saada lisää rahaa. Tällaisessa tilanteessa kaapit ja laatikot kannattaa katsoa läpi, mikäli sieltä löytyisi vanhoja kultakoruja. Myymällä turhat korut pois, kulta saadaan uusiokäyttöön ja sinä lisätuloja.

Kullan myyminen on helppo keino tienata rahaa kotisohvalta käsin. Se sopii hyvin myös tällaiselle kiireiselle kotiäidille. Lisäksi tähän ei liity mitään riskejä tai ylimääräisiä kuluja. 

 

Miten muuttaa kulta rahaksi ja varmistaa paras hinta kullasta?

Sain tähän artikkeliin yhteistyökumppanikseni Suomen Kultareservin, joka on luotettava kotimainen yritys. He myös lupaavat parhaan hinnan takuun, eli maksavat kullasta enemmän kuin kilpailevat yritykset. Suomen Kultareservi kilpailuttaa hinnat useammalla luotettavalla, kotimaisella toimijalla ja varmistaa asiakkaille parhaan mahdollisen hinnan.

Kokeile Suomen Kultaresevin hintalaskuria, jolla voit laskea tarkan myyntihinnan kultakoruille.

Kultaa ostavista yrityksistä liikkuu ristiriitaisia kokemuksia, sillä alalle mahtuu paljon toimijoita, jotka jopa harhaanjohtavat asiakasta kullan hinnan suhteen. Tästä syystä kullan myynti ja lähettäminen postitse saattaa tuntua epäluotettavalta. Suomen Kultareservi haluaa kuitenkin olla murtamassa näitä uskomuksia, tarjoten luotettavaa palvelua. Yritys on äänestetty Suomen parhaaksi kullan ostajaksi vuonna 2019, 2020 ja 2021.

Kullan myynti on helppoa ja vaivatonta. Sinun ei tarvitse itse tietää korujen painoa tai karaattia, vaan se selviää kyllä kun lähetät korut myyntipakkauksessa. Arviointi ei sido sinua mihinkään eikä maksa mitään, joten voit rauhassa kokeilla palvelua.

Tilaamalla arviointipakkauksen kullalle, Suomen Kultareservi hoitaa asian puolestasi seuraavasti:

  1. Maksuton arviointipakkaus saapuu postitse lähipäivinä. Se sisältää kaikki tarvittavat ohjeet arviointia varten. Myyntipakkauksen tilaaminen on täysin maksutonta ja lähetys on automaattisesti vakuutettu 5000 € arvon edestä. 
  2. Kun lähetys palautuu Suomen Kultareserville, esineesi punnitaan CE-merkityillä vaa’oilla, joka punnitsee esineesi 0.01g tarkkuudella.
  3. Punnituksen jälkeen Suomen Kultareservi kilpailuttaa hinnat kotimaisilla luotettavilla kullanostajilla, jonka jälkeen ovat yhteydessä sinuun.
  4. Mikäli hinta miellyttää sinua, voit hyväksyä tarjouksen puhelimitse tai sähköpostitse. Tällöin maksu suoritetaan tilillesi, rahat näkyvät tililläsi jopa 10 minuutin sisällä.

Halutessasi voit myös valita esineiden palautuksen sinulle täysin maksutta.

Voit tutustua paremmin Suomen Kultareserviin heidän verkkosivuilla, www.suomenkultareservi.fi ja maksuttoman myyntipakkauksen voit tilata täältä.

 

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This