Luukku 11 – Joulukalenteri 2022

mennessä 11.12.2022joulukalenteri0 Kommenttia

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Sähkölasku pienemmäksi

 

Sähkölaskut nousevat ja yleiseltä sähkönhinnan nousulta ei oikein voi välttyä. Sähköyhtiöitä voi kuitenkin kilpailuttaa ja näin saada hintaa ehkä tiputettua. Kaikkien palveluiden kilpailuttaminen säännöllisesti on järkevää ja sähköyhtiö ei ole siinä poikkeus. Aina kannattaa siis vertailla hintoja ja kysyä uutta tarjousta. Myös pörssisähköön siirtyminen voi olla järkevä valinta.

Vuoden lopussa onkin hyvä aika kilpailuttaa sähköyhtiö ja valita edullisempi sähkösopimus ensi vuodelle (mikäli et ole kiinni määräaikaisessa sopimuksessa).

 

Tähän luukkuun sain yhteistyössä teille seuraavat tarjoukset:

(*)Fortum Tarkka – Pörssisähkösopimus

Fortum Tarkka sopimus seuraa pörssi­sähkön hintaa tunneittain – sinä voit seurata Oma Fortum-sovel­luksen kautta tunti­hintoja ja kulutus­ke­hi­tystä. Ja näin ajoittaa kulutustasi edulli­sille tunneille. Pörssisähkösopimus saattaa olla näinä aikoina kaikkein edullisin sopimus, jos onnistut tarkkailemaan ja ajoittamaan kulutustasi.

(*)Fortum Vakio

Fortum Vakio -sopimuksesta maksat kiinteän kuukausihinnan arvioidun vuosikulutuksesi perusteella. Kulu on ennalta tiedossa ja näin ollen budjetointi helpottuu. Sähkölaskun suuruus ei siis pääse enää yllättämään. Tiedät siis etukäteen mitä kulloinkin sähköstäsi maksat. Sopimus on voimassa toistai­seksi kahden viikon irtisa­no­mi­sa­jalla. Sopimus on helppo ja huoleton. Sähkön tuotannossa ei ole käytetty fossiilisia polttoaineita, vaan sähkö on 100% hiilidioksidivapaata. (*)Katso kiinteät hinnat tästä.

 

(*)Fortum Takuu 24kk

Fortum Takuu 24kk -sopimuksella saat kiinteän kWh hinnan kahden vuoden ajaksi. Määräaikaisella TAKUU-sopimuksella suojaudut hintatason nousulta. Sopimus on yksinkertaisesti hinnoiteltu ja sähkön hinta tiedossa etukäteen, jolloin tiedät kulusi etukäteen pidemmäksi ajaksi. Sähkö on ilmastoystävällistä. Tämän (*)linkin kautta pääset tutustumaan säshkösopimukseen ja lisäksi saat perusmaksun nyt kampanjahintaan.

 

 Bonus:

Näiden lisäksi haluan vinkata yleisestä sähkönkilpailutus-sivustosta. Tämän avulla vertailet sähkösopimukset helposti ja valitset edullisimman.

(*)Zmarta – sähkövertailu

Zmartan sähkönvertailupalvelu auttaa löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon lukuisten luotettavien kotimaisten yhteistyökumppanien joukosta. Palvelun käyttö on täysin maksutonta!

 

Kilpailuta siis sähkösopimuksesi ja mieti mitä palvelulta arvostat. Toinen haluaa edullisimman hinnan, kun taas toinen arvostaa ennakoitavuutta. Valitse itsellesi helpoin ja sopivin.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This