Luukku 13 – Joulukalenteri 2022

mennessä 13.12.2022joulukalenteri1 Kommentti

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Opi uutta kuuntelemalla

Opiskelu ja itsesi kehittäminen on paras sijoitus jonka voit tehdä. Perinteisten kirjojen ohella nykyään suurin osa kirjoista löytyy myös äänikirjana. Äänikirjaa on helppo kuunnella arjen askareiden lomassa. Lukemalla ja kuuntelemalla kirjoja sivistät itseäsi ja saat valtavasti uutta tietoa. Erilaisista äänikirjapalveluista löydät viihdekirjallisuutta, mutta myös paljon erilaisia talous- ja sijoitusaiheisia kirjoja. 

Tästä joulukalenteri-luukusta löydät ILMAISET kokeilujaksot jopa kolmeen eri äänikirjapalveluun:

(*)BookBeat ilmainen kokeilu

BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa yli 500 000 e- ja äänikirjaa. BookBeatista löydät mm. seuraavat mielenkiintoisen raha-aiheiset kirjat:

 • Kaikki rahasta ja Kaikki kuluttamisesta by Julia Thuren
 • Vaurastu kuin nainen by Moona Laakso
 • ja lukuisia muita…

BookBeat on normaalisti alkaen 9,99€/kk mutta tämän (*)linkin kautta pääset kokeilemaan BookBeatia maksutta 30 päivän ajan, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin. Saat 20 tuntia kuunteluaikaa. Etu koskee uusia BookBeat-käyttäjiä. BookBeat tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa.

 

(*)Storytel ilmainen kokeilu

Storytel on äänikirjapalvelu, jossa on yli 500 000 äänikirjaa. Storytelistä löydät mm. seuraavat mielenkiintoiset raha-aiheiset kirjat:

 • Sijoittajaksi 7 päivässä by Unna Lehtipuu ja Merja Mähkä
 • Rahastokirja vasta-alkajille: (ja niille jotka haluavat päästä sijoittamisessa helpolla) by Merja Mähkä
 • Miten sijoitan pörssiosakkeisiin by Seppo Saario
 • Manifest by Mamma Betalar eli Jasmin Hamid ja Natalia Salmela (yksinoikeudella vain Storytelissä)
 • ja lukuisia muita…

Storytel on normaalisti alkaen 14,99€/kk mutta tämän (*)linkin kautta pääset testaamaan Storyteliä maksutta 14 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana! Etu koskee uusia Storytelin asiakkaita. Storytelin tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa.

 

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

1 Kommentti

 1. binance тркеу

  I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

  Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This