Luukku 19 – Joulukalenteri 2022

mennessä 19.12.2022joulukalenteri0 Kommenttia

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Kehitä itseäsi podcastien avulla

Podcastit voivat olla hyvää viihdettä, mutta ne voivat tarjota myös hyödyllistä ja opettavaista asiasisältöä. Oletko jo kuullut uudesta podcast-alustasta nimeltä Podit?

(*)Podit on uusi podcast-alusta, josta löydät Parhaat business-podcastit ja -äänikirjat. Eli enemmän sisältöä opiskeluun ja itsensä kehittämiseen.

Pysy ajan tasalla ja kehitä itseäsi Poditin tarjoamien asiapodcastien ja -äänikirjojen parissa. Palvelussa on Suomen johtavien kustantamoiden tietoäänikirjat, sekä käsin poimittu valikoima parhaita asiasisältöisiä podcasteja. Vain Poditista löydät eturivin business-ihmisten toimittamat Podit Originals -podcastit. 

Valitse kattavasta ammattiäänikirjojen  ja business podcastien valikoimastamme uutuuksia ja suosikkisi. Löydä ajankohtaisia kirjoja ja podcastejä itsesi johtamisesta, yritysvastuusta, tietoturvasta, markkinoinnista ja myynnistä ja tulevaisuuden tilasta.

Palvelusta on saatavilla koko vuoden tilaus, jolloin säästät kuukausimaksuissa tai sitten kuukausittain veloitettava sopimus. Lisäksi (*) tämän linkin kautta on mahdollista saada 14 vuorokauden ilmainen kokeilujakso.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This