Luukku 20 – Joulukalenteri 2022

mennessä 20.12.2022joulukalenteri0 Kommenttia

Kaupallinen yhteistyö Lexlyn kanssa ja alekoodi

Lakipalvelut edullisesti verkosta

Jos olet seurannut blogiani ja someani, olet varmasti nähnyt Lexlyn kanssa yhteistyössä tehdyt kampanjat. Näissä postauksissa olen kertonut lisää lakiasiakirjoista ja miten turvaat niiden avulla taloutesi:

Teimme avioehdon turvaamaan suvun omaisuutta

Raha-asiat kunnossa vaikka itselle sattuisi jotain

 

Lue siis yllä olevat tekstit ja pohdi miten sinä voisit parantaa omaa ja läheistesi taloudellista tilannetta lakiasiakirjojen avulla.

Muista nyt viimeistään vuoden lopussa tehdä itsellesi tärkeät paperit kuntoon, niin ei tarvitse näitä sitten myöhemmin murehtia.

Lisäksi tämä on mitä mainioin lahjaidea omille vanhemmille tai muille sukulaisille/läheisille. Voit askarrella oman lahjakortin, jossa tarjoudut maksamaan ja auttamaan heitä testamentin ja/tai edunvalvontavaltuutuksen tekemisessä. Varmasti hyödyllinen lahja, joka tuo iloa saajalle sekä myös antajalle.

Lexlyn palvelussa ei voi varsinaisesti ostaa suoraan lahjakorttia, mutta voit joko tehdä “oman lahjakortin” tai sitten voit olla minuun yhteydessä ja voidaan yhdessä sopia Lexlyn ylläpidon kanssa lahjakortista, eli sellainen saadaan kyllä tarvittaessa järjestymään. Ota siis rohkeasti yhteyttä jos lahjakortti kiinnostaa! Sähköpostilla heidi (at) kukkaronrouva.fi tai Instagramissa DM @kukkaronrouva

Tässä joulukalenterin luukussa haluan muistuttaa teitä alekoodista, joka on voimassa blogini ja instagramin seuraajille. 

Koodilla KUKKARONROUVA saat 10% alennusta kaikista verkkopalvelun kautta tehtävistä lakiasiakirjoista.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This