Luukku 21 – Joulukalenteri 2022

mennessä 21.12.2022joulukalenteri15 Kommentit

Miten tienata kotona?

 

Otsikon kysymys on sellainen jota varmasti moni pohtii. Kotona tehtävä työ on yleistynyt ja moni haluaakin kivan työn tai sivubisneksen jota tehdä kotona tai muuten paikka riippumattomasti. Usein kyseessä onkin juuri sivutulot, jota voidaan hankkia päivätyön ohessa tai sitten esimerkiksi perhevapailla. 

Onneksi tästä aiheesta onkin facebookissa juuri otsikon niminen ryhmä. Miten tienata kotona? -ryhmässä keskustellaan eri sivutulojen hankkimisen muodoista ja pohditaan jopa uusia urapolkuja niiden kautta. Ryhmässä jaetaan paljon vinkkejä ja omia kokemuksia eri tienaamismalleista.

Itse kuulun kyseiseen ryhmään ja olen ollut tyytyväinen keskustelun tasoon ja siellä jaettavaan tietoon. Niinpä otin yhteyttä ryhmän ylläpitäjään ja sovittiin yhdessä että voisin tässä luukussa vinkata kyseisestä ryhmästä ja bonuksena sain teille tähän luukkuun arvottavaksi Sinustako somevaikuttaja? -valmennuksen (Pitkätossula valmennukset).

Sosiaalisella medialla tienaaminen onkin yksi nykypäivän keinoista tienata rahaa kotona. Somevaikuttajaksi voi lähteä kuka vaan. Työtä se toki vaatii, mutta on myös todella palkitsevaa hommaa. Jos siis somevaikuttaminen ja sillä tienaaminen voisi olla sinua kiinnostava työ, niin osallistu alla olevaan arvontaan.

Facebook-ryhmään voivat toki liittyä kaikki muutkin kuin vain somevaikuttamisesta kiinnostuneet, sillä siellä puhutaan kaikenlaisesta tienaamisesta. Liity tästä.

(Tästä yhteistyöstä ei ole minulle koitunut mitään rahallista hyötyä)

 

ARVONTA

Sinustako somevaikuttaja? -valmennus on arvoltaan 79 €. Tässä suositussa ja kattavassa somevalmennuksessa opit, kuinka rakentaa kiinnostava ja toimiva Instagramin vaikuttajatili, jonka avulla voit myös tienata rahaa. Valmennuksesta voit lukea lisää täältä.

Osallistu arvontaan kommentoimalla miten sinä tienaat tai haluaisit tienata kotona. Halutessasi seuraa myös minua @kukkaronrouva ja Peppiä @pitkatossula Instagramissa. Aikaa osallistua on viikko, eli 28.12.2022 asti. Palkinto arvotaan kaikkien kommenttien jättäneiden kesken ja voittajaan olen yhteydessä 29.12.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

15 Kommentit

 1. Erja

  Aloitin juuri konsulttina liittyen kosmetiikkaan ja tämä koulutus olis tällä hetkellä se mitä tarvitsisin!

  Vastaa
  • Kaisa

   Kaikki ideat ovat tervetulleita 🙂

   Vastaa
 2. Kukka

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  Vastaa
  • Linda L.

   Somella tienaaminen kyllä kiinnostaisi ja haluaisin oppia aiheesta uutta

   Vastaa
 3. Henna

  Haluaisin tienata instagramin kautta 🙂

  Vastaa
 4. Kaisa

  Tarvitsisin aloitus avun siihen, miten voisin sivubisnestä tehdä somella☺️

  Vastaa
 5. Eija

  Tarvitsisin opastusta, eli mukana arvonnassa!

  Vastaa
 6. Anne

  Olen mukana arvonnassa. Terveydellisistä syistä olen joutunut pois työelämästä, mutta haluan kuitenkin löytää keinon, millä elättää itseni.

  Vastaa
 7. Katriina

  Digibisnes ja sivutoiminen yrittäjyys kiinnostaisi!

  Vastaa
 8. Mare

  Olen somessa täysin hukassa. Tarvetta olisi.

  Vastaa
 9. Sanna

  Olisi ihanaa tienata kotoa käsin -jo ihan terveyssyistä. Yhteistöiden kautta tienaaminen somessa kiinnostaa erityisesti. Omaa instaa yritän rakentaa perus arjen näkökulmasta. (kun julkaisu tahdin vain saisi kuntoon) Tykkään kokeilla kaikkea mahdollisia uutuuksia ja testailla eri tuotteita. On vaikeaa valita sitä yhtä juttua mikä kiinnostaisi tai edes niitä muutamaa…

  Vastaa
 10. Krista

  Mielenkiinto heräsi, mukana arvonnassa

  Vastaa
 11. Anne Härkönen

  Olisipa mielenkiintoista!! Arvonnassa mukana! ☺️

  Vastaa
 12. T

  Olisi mukava oppia tienaamaan kotona

  Vastaa
 13. Emilia

  Mukana arvonnassa! Näin äitiysvapaalla kotoa tehtävät lisätienestihommat olisivat tosi hyvä juttu!

  Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This