Luukku 23 – Joulukalenteri 2022

mennessä 23.12.2022joulukalenteri0 Kommenttia

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Ansaitse rahaa myymällä vanhat korusi

Vanhojen korujen myynti on helppo ja nopea tapa ansaita lisää rahaa. Laita siis käyttämättömät korut kiertoon ja tienaa. Tässä luukussa vinkkaan teille Verkkokulta-palvelusta, joka lupaa koruille hintatakuun. 

“ (*)Verkkokulta tarjoaa nopean, huolettoman ja helpon tavan realisoida jalometalleja alan parhaimpaan hintaan aidon hintatakuun turvin. Olemme alan vanhin ja luotetuin palvelu kahden vuosikymmenen kokemuksella. Ostamme pääosin kultaa, hopeaa, palladiumia ja platinaa kaikessa muodossa. Verkkokullan jalometallienmyyntipalvelu on asiakkaalle täysin maksuton ja prosessi täysin kuluton. Jalometallien myyntipakkaus on vakuutettu vähintään 5000 euroon asti.”

Jalometallien myynti etenee seuraavasti:

  1. Asiakas tilaa ilmaisen kullan- tai hopean myyntipakkauksen verkkosivuiltamme www.verkkokulta.fi. Kullan myyntipakkaus on tarkoitettu kultaa, platinaa palladiumia ja pieniä hopeaeriä varten. Isompiin hopeaeriin hopean myyntipakkaus.
  2. Asiakas laittaa romukultansa vakuutettuun turvapussiin ja lähettää sen Verkkokullalle.
  3. Verkkokulta vastaanottaa, arvioi ja maksaa jalometalleista asiakkaan pankkitilille.

 

(*)Tutustu tästä ja ansaitse rahaa!

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This