Luukku 24 – Joulukalenteri 2022

mennessä 24.12.2022joulukalenteri0 Kommenttia

Sydämelliset joulun toivotukset!

Luukussa 2 ja 3 olleet arvonnat ovat päättyneet ja voittajiin on oltu yhteydessä. Jos osallistuit, niin muistathan tarkistaa sähköpostisi. Onnea paljon voittajille!

Kiitos myös jokaiselle arvontaan osallistuneelle! Ja erityiskiitokset kaikille jotka jaksoitte viettää aikaa joka päivä joulukalenterin parissa! Toivottavasti saitte kalenterista hyödyllisiä vinkkejä ja tarjouksia.

 

Alekoodi

Viimeisessä luukussa haluan vielä tarjota teille joululahjaksi alekoodin, jolla voitte ostaa kirjani tai budjettityökalun edulliseen hintaan. Koodilla JOULU saat 15% alennusta kaikista tuotteistani. Koodi on voimassa 31.12.2022 asti. Tuote toimitetaan heti sähköpostiin ja sen voi ostaa myös lahjaksi, joten tämän ehtii vielä mainiosti ostaa tänään viime hetken joululahjana.

Lisäksi muistutan vielä 1.luukussa olleesta bonuksesta, jolla voit auttaa minua tekemään hyvää! <3

”1. luukun Bonus:

Lisäksi luukuista saattaa paljastua arvontoja tai alekoodeja minun omiin tuotteisiini. Tämän lisäksi esitän meille kaikille yhteisen ”haasteen”. Lupaan nimittäin lahjoittaa kaikista joulukalenterin aikana myydyistä tuotteista 50snt Pelastakaa Lapset Joulukeräykseen. Joulukeräyksellä autetaan vähävaraisia perheitä ja ehkäistään lasten ja nuorten syrjäytymistä kotimaassa. Eli jokaisesta myydystä tuotteesta ajalta 1.12 – 26.12 lähtee 50snt Pelastakaa Lapset keräykseen. (Esimerkiksi jos tuotteita myydään yhteensä 30kpl, niin lahjoitan 15€.) Teen lahjoituksen 27.12. Raportoin edistymistä Instagramissa @kukkaronrouva

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This