Luukku 8 – Joulukalenteri 2022

mennessä 8.12.2022joulukalenteri2 Kommentit

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Voita rahaa ja tuotepalkintoja kilpailuista

Netti on pullollaan erilaisia kilpailuja. Osasta voi voittaa palkinnoksi tuotteita ja osasta jopa ihan rahaa. 

Tässä luukussa haluankin esitellä teille useamman kilpailun, joissa ainakin on arvokkaat palkinnot. Osallistu itseäsi kiinnostaviin tai vaikka kaikkiin! Testasin kaikki nämä itse ja lisäsin linkin perään vielä kommenttini.

Aika paljon näiden jälkeen tuli erilaisia markkinointisähköposteja, mutta ainakin minulla ohjautuivat suoraan roskapostikansioon. Lisäksi näiltä sähköpostilistoilta oli helppo poistaa omat yhteystiedot yhdellä klikkauksella. 

 

(*)VOITA Apple MacBook Air 13,6″ M2 (2022) 256 Gt, arvo 1559€ (Telia, edellyttää yhteydenottopyynnön jättämistä)

(*)VOITA Apple IPhone 13 Pro 5G, arvo 1179€ (DNA, edellyttää yhteydenottopyynnön jättämistä)

(*)VOITA Weber kaasugrilli, arvo 999€ (kisatverkossa.fi, sivusto sisältää mainoksia, osallistumalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

(*)VOITA ruokalahjakortti, arvo 1000€ (kilpailu.fi, pitää vastata lukuisiin kysymyksiin ja samalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

(*)VOITA Prisma lahjakortti, arvo 1000€ (pitää vastata muutamaan kysymykseen ja samalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

(*)VOITA LEGO® kirjoituskone, arvo 249,99€ (Tieteen Kuvalehti, Ehtona kilpailuun osallistumiselle on, että suostut vastaanottamaanTieteen Kuvalehden uutiskirjeitä.)

(*)VOITA LEGO® NASAn avaruussukkula, arvo 199€ (KotiMikro, Ehtona kilpailuun osallistumiselle on, että suostut vastaanottamaan KotiMikro-lehden uutiskirjeitä.)

(*)VOITA polttoainelahjakortti, arvo 1000€ (kilpailu.fi, pitää vastata lukuisiin kysymyksiin ja samalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

(*)VOITA Apple Watch Ultra Ocean-rannekkeella, arvo 1009€ (Telia, edellyttää yhteydenottopyynnön jättämistä)

(*)VOITA iPhone 12, arvo 1000€ (kisatverkossa.fi, sivusto sisältää mainoksia, osallistumalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

(*)VOITA 1000€ sähköön (kilpailu.fi, pitää vastata lukuisiin kysymyksiin ja samalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

(*)VOITA Auto (pitää vastata muutamaan kysymykseen ja samalla suostut että kilpailun järjestäjä ja sponsorit voivat olla sinuun yhteydessä)

 

 

Nyt siis vain arpaonnea odottelemaan!

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

2 Kommentit

 1. Riikka r

  Kiitos, osallistuin kaikkiin 😀

  Vastaa
  • Lipi

   Nice!

   Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This