Luukku 9 – Joulukalenteri 2022

mennessä 9.12.2022joulukalenteri1 Kommentti

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

 

Torju hävikkiä ja osta edullista ruokaa

 

Tiesitkö, että Suomessa kotitalouksien ruokahävikki on vuosittain arviolta jopa 120 – 160 miljoonaa kiloa, siis 20 – 25 kiloa henkilöä kohden. Ruokahävikin taustalla on muun muassa se, että tähteitä ei hyödynnetä ja parasta ennen -elintarvikkeita käsitellään usein kuin viimeisen käyttöpäivän tuotteita. Lisäksi myymättä jää valtavasti täysin käyttökelpoisia tuotteita, joissa saattaa olla vain viallisia pakkausmerkintöjä.

Olet varmaankin kuullut verkon hävikkiruokakaupoista (*)Fiksuruoka ja (*)Matsmart

Näistä voit juurikin ostaa hävikki uhan alla olevia tuotteita todella edulliseen hintaan. Itse olen useasti ostanut kummastakin kaupasta ja ollut molempiin tyytyväinen. Näistä saa helposti erilaisia herkkuja ja kuivatuotteita kaappiin. Lisäksi on kiva välillä kokeilla jotain erilaisempia tuotteita mitä ei välttämättä muuten tulisi ostaneeksi.

Näissä alennusprosentit ovat jotain 20-90% välillä. Säästöä voi siis saada paljonkin. Rahallisen säästön lisäksi säästät myös ympäristöä kun tuotteet ei päädy roskiin. Muista toki tilata vain tarpeeseen ja sellaisia tuotteita joita varmasti käytät.

Tähän luukkuun sain teille vielä erikoisedut näihin kumpaankin palveluun:

Matsmartilla on nyt uuden asiakkaan etu, jolla uudet tilaajat saavat vielä ylimääräisen 15% alennuksen jo ennestään halvoista hinnoista.(*) Klikkaa tästä ja katso etu.

Fiksuruokaan taas minulla on teille jaettavaksi alekoodi ja/tai linkki, jonka kautta saat 5€ alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. (*)Klikkaa tästä ja katso koodisi.

 

Onko nämä sinulle tuttuja palveluita?

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

1 Kommentti

  1. Lipi

    Fiksuruokaa olen kokeillut mutta en tuota toista

    Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This