Tänään on suuri päivä: Kirjani julkaisu

mennessä 12.12.2020Muut6 Kommentit

Tiedätkö mitä? Tänään on todella suuri päivä minulle! Päivä, jonka eteen olen tehnyt koko syksyn töitä. Päivä, josta olen unelmoinut jo pitkään. Päivä, joka on jännittänyt minua kovasti.

Nimittäin uuden kirjani julkaisupäivä.

Oma talous hallintaan – 21 tehtävää tukemaan taloudellista hyvinvointia

Olen haaveillut oman talousaiheisen kirjan kirjoittamisesta jo pitkään. Tänä vuonna sain idean, että haluan tehdä siitä tehtäväkirjan, sillä sellaista ei ole vielä markkinoilla. En aluksi tiennyt mistä olisin aloittanut, ja koko kirjan kirjoittaminen tuntui todella vaativalta projektilta. Lopulta sain kuitenkin projektin aloitettua, koska kerroin tavoitteeni äänen ja uskalsin pyytää siihen apua. Tutustuin Rahat-on nainen -blogin kirjoittajaan Oonaan, jonka kanssa aloimme keskustella omista tavoitteistamme ja projekteistamme. Tämä oli juuri oikeanlainen tsemppi jota kaipasin matkalla tavoitteeseeni.

Kun vihdoin sain aloitettua, kirjan teksti syntyi kuin itsestään. Kirjan tehtävät nimittäin sisältävät samoja tuttuja menetelmiä, joita itsekin käytän arjessani. Ei siis mitään vaikeaa teoriaa, vaan helppoja käytännön juttuja, jotka vaan valitettavasti monelta unohtuvat. Kokosin toimivaksi todetut menetelmät tehtävien muotoon ja loin niistä kokonaisen kirjan. Tehtävien avulla sinäkin voit siis ottaa oman taloutesi hallintaan ja tehdä unelmistasi totta.

Sain kuitenkin todeta, että itse tekstin kirjoittaminen oli vain pieni osuus projektissa. On nimittäin aikamoinen työ tehdä kokonainen kirja omakustanteisesti. Hoidin ulkoasun, taiton, myynnin ja markkinoinnin aivan itse. Mutta ehkä tästä kerron kuitenkin lisää jossain toisessa postauksessa. Todettakoon vain, että usko meinasi loppua monta kertaa matkan varrella.

Onneksi kuitenkin jaksoin puskea läpi vastoinkäymisten ja vihdoin voin saatella kirjani maailmalle.

Lopuksi haluan vielä kertoa sinulle tärkeimmän oppimani asian tämän projektin aikana: Usko unelmiisi. Jos minä pystyin tähän, niin myös sinäkin pystyt toteuttamaan unelmasi. Välillä kuitenkin kannattaa pyytää apua, eikä hakata yksin päätä seinään. Anna minun siis olla apunasi tavoitellessasi taloudellista hyvinvointia ja tutustu juuri julkaistuun kirjaani!

Kirja on jo ollut pari päivää ennakkomyynnissä Sisäpiiriläisille. Ja ennakkomyynti on sujunut odotuksia paremmin. Tehtäväkirjaa on jo myyty toistakymmentä kappaletta ja palaute on ollut positiivista.

 

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

6 Kommentit

 1. Asda

  Rehellinen ”breakdown” kirjan tekemiseen käytetystä ajasta, kuluista ja tuotoista ja niiden lähteistä olisi kyllä kiinnostavaa sisältöä.

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentista Asda 🙂 Paljon toiveita tullut tästä, eli on heti to do -listalla, kunhan muista kiireistä selviän!

   Vastaa
 2. Rahaton Nainen

  Onneksi olkoon vielä kerran tär kautta! Aika on mennyt ihan hurjaa vauhtia ja nyt se on valmis!

  Vastaa
  • Heidi

   Niin on! Uskomatonta, kun juuri vasta haaveilin tästä ja nyt se on jo valmis. Ja kiitos vielä onnitteluista 😀

   Vastaa
 3. Anne

  Mahtavaa! Onnea kirjan julkaisusta! 🙂

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos paljon Anne! 🙂

   Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This