Ansaitse rahaa kännykällä

mennessä 26.11.2017Tienaaminen2 Kommentit

 Nykyään tulee muutenkin räplättyä kännykkää lähes koko ajan, miksei siis samalla voisi ansaita rahaa. Päätin kokeilla erilaisia sovelluksia, joilla voi tienata mm. pelaamalla, katsomalla viedoita ja ottamalla valokuvia. Sovellukset ovat ainakin saatavilla Android puhelimille Play kaupasta. Sovellukset vaativat Pay Pal -tilin, johon maksetaan tienaamasi rahat.

Make Money

Sovelluksessa voit videoita katselemalla ja pelejä pelaamalla tienata credittejä. Kun credittejä kertyy tarpeeksi, voit lunastaa rahat Pay Pal -tilillesi. Credittejä saa myös kirjautumalla joka päivä sovellukseen tai jakamalla sovelluksen facebookissa. Itse olen käyttänyt sovellusta pari viikko ja olen tienannut jo yli 9000 credittiä. Tuhat credittiä vastaa yhtä dollaria.

Jos kiinnostuit, lataa sovellus ja syötä siihen seuraava koodi, jolloin saat liittymisetuna 30 credittiä :

8Y6ICS

Foap

 

Jos pidät valokuvauksesta ja haluat tienata kuvillasi, kokeile Foap:ia. Sovelluksen avulla yritykset voivat ostaa amatöörikuvaajien valokuvia. Voit ladata palveluun omia kuviasi esille ja jokaisesta myydystä kuvasta tienaat viisi dollaria. Sovelluksessa voit suorittaa myös tehtäviä, joissa yritys on antanut kuvalle aiheen. Jos kuvasi voittaa kilpailun voit tienata suurempiakin summia.

Olen ladannut sovellukseen muutaman kuvan, mutta vielä ei ole mitään myyty. Kampanjoihin en vielä ole osallistunut, mutta täytyy varmasti osallistua, jos jokin kiinnostava tehtävä tulee.

Slidejoy

Jos mainokset eivät häiritse sinua, niin lataa Slidejoy. Sovellus näyttää mainoksia puhelimesi lukitusvalikossa. Voit vain pyyhkäistä mainoksen pois ja jatkaa normaalia käyttöä. Sovelluksella ansaitset slidejoy caratteja ja tuhat carattia vastaa yhtä dollaria. Caratteja kertyy melko hitaasti, mutta toisaalta tämä ei vaadi paljon vaivaa. Mainoksiin tottuu puhelimen näytöllä ja caratteja kertyy huomaamattomasti.

 

Yhteenveto

Rikastumaan näillä sovelluksilla ei pääse, mutta muutamia dollareita on helppo tienata samalla kun puhelinta käyttää muutenkin. Sovelluskaupoista löytyy lukuisia muita samankaltaisia sovelluksia ja osa jopa lupailee suuria tuloja. Kannattaa aina kuitenkin muistaa, että liian suuria lupailevat sovellukset ovat varmasti huijausta. Olen lukenut paljon kokemuksia joistain sovelluksista, joilla muka tienaa paljon lyhyessä ajassa, esimerkiksi naputtelemalla puhelimen ruudulla palkintolaatikkoa auki. Usein nämä sovellukset eivät ikinä maksa komissioita ja lopulta koko sovellus poistetaan. Mutta edellä testaamani sovellukset ovat ainakin kokemukseni ja arvosteluiden mukaan luotettavia.

 

 

LUE MYÖS:

MITÄ PASSIIVISET TULOT OVAT JA MIKSI NIITÄ KANNATTAA TAVOITELLA?

MITEN PASSIIVISIA TULOJA SAA? KATSO 7 PARASTA PASSIIVISTA TULONLÄHDETTÄ

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

2 Kommentit

 1. Hilla

  Minkälainen logo tolla make money sovelluksella on?

  Vastaa
  • Heidi

   Sovelluksen logossa on keltaisella pohjalla käsi joka pitelee seteliä. Tämä näkyy melko heikosti tuossa toisessa kuvassa vasemmassa yläkulmassa.

   Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This