Olen kirjoittanut kirjan

mennessä 29.11.2020Muut2 Kommentit

Jos kuulut sisäpiirini, niin olet saattanut tällä viikolla jo lukea, että olen kirjoittanut kirjan.

Paljastin tiedon ensimmäisenä sisäpiiriläisille, ja heille tarjoan myöhemmin myös ennakko-osto-oikeuden alennettuun hintaan. Tällä tavalla haluan kiittää heitä luottamuksesta ja tuesta tekemääni työtä kohtaan. Jos tuleva kirjani kiinnostaa, niin vielä ehdit liittyä mukaan sähköpostilistalleni, jolloin et missaa uusimpia uutisia ja parhaimpia tarjouksia.

Kirjani on juuri tullut oikoluvusta, ja on viimeisiä korjauksia vaille valmis. Kirjan on tarkoitus tulla myyntiin jo alle kahden viikon kuluttua. Hui, nyt toden teolla alkoi jännittää, sillä olen tehnyt itselleni virallisen ja julkisen deadlinen.

Voin rehellisesti todeta olevani todella ylpeä itsestäni. Kirjoitin kirjan parissa kuukaudessa kiireisen vauva-arjen lisäksi. Vaikka haluan olla paras äiti vauvalleni (tai nyt jo 1-vuotias taapero, APUA) ja teenkin kaiken hänen ehdoillaan, haluan myös silti toteuttaa omiakin unelmiani ja tehdä vapaa-ajalla jotain omaa juttua. Niinpä uskaltauduin aloittaa kirjan kirjoittamisen, jota olen suunnitellut jo pitkään.

Päätin, että juuri nyt on hyvä aika elämästä toteuttaa tämä. Ei ensi vuonna, ei viiden vuoden päästä, vaan NYT. Tartuin tuumasta toimeen ja aloitin. Kuten olen aiemmin sijoittamisen kohdalla todennut, aloittaminen on se vaikein askel. Kun uskalsin sen ottaa, kirja syntyi kuin itsestään.

Minulla oli niin paljon sanottavaa ja annettavaa, jonka halusin saada kansien väliin kaikkien luettavaksi. Tämä projekti on opettanut minulle valtavasti, ja toivon, että voin kirjallani opettaa myös sinuakin. Sillä haluan juuri sinun oppivan hyödyllisiä rahataitoja sekä miten saavutat taloudellisen hyvinvoinnin.

Me emme ole hyvätuloisia, mutta silti pystymme elämään hyvää elämää ja olemme tyytyväisiä talouteemme. Haluan sinullekin opettaa, miten voit saavuttaa taloudellisen hyvinvoinnin ja kokea itsesi vauraaksi.

Kirjan avulla opit pienentämään menojasi, hankkimaan lisätuloja, säästämään ja sijoittamaan ylijäämän sekä pohtimaan omaa taloustilannettasi.

Kirja tarjoaa sinulle erilaisia tehtäviä, jotka auttavat sinua kohti taloudellisia tavoitteitasi. Kirja sisältää konkreettisia neuvoja, ohjeita, vihjeitä, tietoa ja hyödyllisiä tehtäviä, joiden avulla pääset tekemään muutoksia talouteesi.

Ensi viikolla esittelen blogissa jo yhden kirjan tehtävistä, jotta saat hieman ennakkomakua millaisesta teoksesta on kyse.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

2 Kommentit

 1. Gotler

  Onnet kirjan kirjoittamisessa, se on ollut valtava ponnistus arjen keskellä.
  Mukavaa Joulun odotusta 2020 .
  -Gotler-

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos ja mukavaa joulun odotusta myös sinulle! 🙂

   Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This