Video: Oman talouden seuranta | Excel Budjetti

mennessä 20.09.2020Muut talousaiheet0 Kommenttia

 

Tällä kertaa blogissa ei nähdä kovin pitkää artikkelia, vaan pohjustus ensimmäiselle tekemälleni videolle. (Tai no mies auttoi editoinnissa, kun enhän minä siitä tajunnut mitään)

Aluksi oli tarkoitus tehdä kunnon video omalla naamalla ja äänellä, mutta eihän siitä mitään tullut. Introrvertti-luonteelleni ei sovi esiintyminen yhtään ja video oli kamalaa katsottavaa. Ajattelin siis säästää kaikki siltä myötähäpeältä ja tästä tuli nyt tällainen tekstitetty versio.

Videossa siis näytän miten me seurataan meidän perheen tuloja ja menoja käyttäen Exceliä. Jos olet siis ladannut jo tekemäni Excel-pohjan ja sinulla on ongelmia sen käytössä tai se vaikuttaa liian monimutkaiselta, niin katso tämä video. Toivottavasti tästä on apua ja näet kuinka helposti ja nopeasti oman talouden kirjanpito sujuu.

Sain ahdettua koko videon reiluun kolmeen minuttiin, joten tässä lyhyt ja ytimekäs Excel tutoriaali. Tämän katsottuasi innostut varmasti itsekin seuraamaan ja budjetoimaan omaa talouttasi, sillä tämän helpommaksi se ei käy.

 

Youtube: Oman talouden seuranta | Excel Budjetti

 

Jos et ole vielä ehtinyt lataamaan itsellesi Exceliä, niin saat sen alla olevan linkin kautta. Lisäksi kannattaa lukea postaukseni tulojen ja menojen seurannasta.

 

 

P.S. Kerro ihmeessä mitä mieltä olit videosta ja haluaisitko nähdä tällaista sisältöä lisää! 🙂

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This