Arvonnan voittaja

mennessä 13.11.2018Kilpailut0 Kommenttia

Blogin 1-vuotispäivän kunniaksi ollut arvonta päättyi sunnuntaina. Postaus keräsi 32 kommenttia, jotka osallistuivat arvontaan. Kommentteihin pyysiin kirjoittamaan suosikkipostauksen blogistani. Eniten kommentteja keräsivät blogini suosituimmista postauksista löytyvät Yli 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja ja Ei ne suuret tulot, vaan pienet menot – 10 vinkkiä rahan säästämiseen. Mutta myös muut yksittäiset postaukset saivat paljon kehuja. Erityisesti mieltä lämmitti kommentit siitä miten jostain postauksesta oli saatu konkreettista apua säästämiseen, sijoittamisen aloittamiseen, bloggaamisen aloittamiseen, blogien seuraamiseen ja palkankorotuksen pyytämiseen.

Ihan mahtavaa, että olen pystynyt inspiroimaan lukijoita ja antamaan toimivia vinkkejä! Kiitos kaikille lukijoille ja arvontaan osallistuneille! Muistattehan jatkossakin lukea, tykätä, kommentoida ja jakaa postauksiani <3 Nyt päästään sitten julistamaan arvonnan voittaja. Satunnaislukugeneraattori arpoi voittajaksi kommentin numero 10, eli nimimerkin Maria Tarkiainen, jonka kommentti kuului näin:

Ei ne suuret tulot, vaan pienet menot kirjoitus. Pienipalkkaisena tulisi entistä suuremmin ottaa asia käytäntöön ajatuksen kanssa. Säästöä se on pienikin säästö.

Suuret onnittelut voittajalle ja olen sinuun yhteydessä sähköpostitse.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This