Blogi

Blogiarvonta 1-vuotispäivän kunniaksi!

 

Tasan vuosi sitten julkaisin ensimmäisen postaukseni. Tämän jälkeen postauksia on ilmestynyt 46 kappaletta. Ylivoimaisesti suosituin postaus on yli 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja, jonka on lukenut jo 5000 ihmistä.

Välillä sitä tulee mietittyä omaa blogiaan kovin kriittisesti, mutta onneksi positiiviset kommentit ja rakentavat palautteet antavat tälle hommalla mielekkyyttä. Se, että edes joku lukee tekstejäni ja pystyn herättämään lukijoissa ajatuksia on todella mahtavaa.

Välillä näistä raha-asioista kirjoittaminen tuntuu ihan itsestään selvältä, että kaikkihan nämä tajuaa muutenkin. Mutta sitten kun luen artikkeleita, joissa ihmiset kertovat rahavaikeuksistaan tajuan, että kyllä rahasta pitää vain keskustella entistä enemmän. Jutuissa esiintyy velkaantumista, liian suuria menoja tuloihin nähden, pienituloisuutta tai paljon säästöjä, jotka vain makaavat tilillä tuottamatta mitään. Yhtään siis väheksymättä jutuissa esiintyviä henkilöitä. Näiden tarinoiden avulla vain tajuan, että suomessa on lukuisa määrä ihmisiä, joille esimerkiksi säästäminen tai varsinkaan sijoittaminen ei ole ihan itsestäänselvyys. Itsekään en vielä kaksi vuotta tiennyt sijoittamisesta mitään, minkä takia koen että voin näyttää hyvää esimerkkiä muillekin parempien rahapäätösten tekemisessä ja tsempata alkuun pääsemisessä. Näin ollen yritän jatkossakin jakaa hyviä vinkkejä säästämiseen, sijoittamiseen ja lisätulojen hankintaan. Herättämällä keskustelua rahasta voin inspiroida muitakin ottamaan oman taloutensa entistä parempaan hallintaan. Otan myös mielelläni vastaan postaustoiveita, sekä niin positiivista kuin rakentavaa negatiivista kommentointia postauksiini.

 

Ota säästösi hallintaan
Aktiivinen säästäminen on todennäköisesti paras koskaan tekemäsi sijoitus. Nordnetistä saat työkalut ja inspiraatiota, joiden avulla säästöilläsi on enemmän mahdollisuuksia kasvaa. Avaa tili jo tänään. Se on helppoa eikä maksa mitään.

 

Blogiarvonta

Nyt blogin 1-vuotispäivän kunniaksi haluan palkita yhden lukijoistani! Palkintona on Sijoita kuin guru -kirja. Osallistuaksesi arvontaan käy tykkäämässä blogini facebook-sivusta ja kommentoi tähän alle, mikä on suosikkipostauksesi. Muista liittää kommenttiisi sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla voittajaan yhteydessä. Kilpailu päättyy 11.11, jolloin arvon kaikkien kommentoijien kesken palkinnon.

SIJOITA KUIN GURU

Mitä sijoitushistorian menestyneimmät sijoitusgurut ostaisivat tänään?

Jukka Oksaharjun ja Karo Hämäläisen kirja Sijoita kuin guru esittelee sijoituskirjallisuushistorian tärkeimmät sijoitusfilosofiat sadan viime vuoden ajalta – ensimmäistä kertaa suomeksi ja samoissa kansissa.

Sijoita kuin guru esittelee kahdeksan osakesijoittamisen arvostetun auktoriteetin periaatteet ja tuo ne nykyhetkeen. Mihin Helsingin pörssin yhtiöön kannattaisi sijoittaa, jos uskoo tiettyyn sijoitusfilosofiaan? Mitä kukin sijoitusguru ostaisi salkkuunsa tänään? Historia kohtaa nykypäivän – Benjamin Grahamista Warren Buffettiin.

Menesty paremmin – sijoita kuin guru!

Kirjan esipuheen on kirjoittanut Björn Wahlroos.
Esipuheessaan Wahlroos paljastaa, miten sijoituskohteita tulisi valita – ja ennen kaikkea sen, mihin ei missään tapauksessa pidä sijoittaa.

 

Kiitos blogini seuraamisesta <3 ja onnea arvontaan!

 

*postaus sisältää affiliate-linkkejä

59 thoughts on “Blogiarvonta 1-vuotispäivän kunniaksi!

 1. Ei ne suuret tulot vaan pienet menot-kirjoitus ja kaikki tuohon aiheeseen liittyvät blogipostaukset ovat olleet omia suosikkejani. Vaikka olen työelämässä, kaikki säästämiseen ja siihen miten pienillä valinnoilla voi vaikuttaa omaan rahatilanteeseen positiivisella tavalla kiinnostaa älyttömästi. Sijoittamisesta en tiedä ”mitään”, tosin se kiinnostaa voisiko sillä tavalla kohentaa omaa rahatilannetta..

  1. Kiitos kommentistasi ja mahtavaa, että postaukseni kiinnostavat! Onnea arvontaan Jenny 🙂

 2. Suosikki blogitekstini sinulta on juurikin tuo ”yli 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja”. Kiitos, että jaksat kirjoitella raha-asioista, blogisi lukeminen antaa itsellenikin paljon ajattelemisen aihetta ja uusia ideoita 🙂

  1. Kiitos itsellesi! Positiiviset kommentit antavat energiaa kirjoitella lisää. Ja onnea arvontaan Tiina 🙂

 3. Ei ne suuret tulot vaan pienet menot kirjoitus. Blogikirjoituksissasi aiheesta on niin paljon järkeä ja ohjeita, että niitä noudattamalla elämä sujuu mallikkaasti, eikä suuria menetyksiä pääse sattumaan. Aina pitää olla tarkkana, koska mitä vaan voi sattua ja pennittömänä ei pärjää. Kannattaa säästää vaikka vähän pahan päivän varalle, eikä tuhlata mielinmäärin . Ei juurikaan heräteostoksia. Kirjoituksesi ovat todella hyviä. Kiitos niistä!💗💗💗💗💗💗

 4. Monet postauksesi ovat olleet mielenkiintoisia ja hyödyllisiä. Erityisesti mieleen on jäänyt Nordnetistä kertova postaus, koska olen miettinyt sinne sijoittamista. Josta päästäänkin toiseen asiaan eli miksi kirja tulisi heti käyttöön. Sain perinnöksi vaariltani hieman rahaa enkä tiedä miten se olisi järkevintä sijoittaa. Olen tuon myötä myös kiinnostunut sijoittamisesta. Olen vielä alaikäinen (16v), mutta parempi aloittaa ajoissa ;D

  1. Vau, onpa mahtavaa, että olet noin nuorena jo kiinnostunut sijoittamisesta! Kunpa olisin itsekin tajunnut aloittaa ajoissa. Hienoa, että olet hyötynyt postauksistani ja toivon, että jatkossakin saat blogistani hyödyllisiä vinkkejä. Onnea arvontaan Ellen ja tsemppiä sijoitusurallesi! 🙂

 5. blogi ei ole minulle tuttu, vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyy tutustua oikein ajan kanssa.

  1. Kiitos kommentistasi Tarja ja toivon, että jäät lukijaksi <3 Onnea arvontaan 🙂

 6. yli 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja
  Hyviä ideoita arkikäyttöön 🙂

  1. Kiitos kommentistasi ja mahtavaa jos löydät blogistani hyödyllistä luettavaa! Onnea arvontaan Piia 🙂

 7. Ei ne suuret tulot, vaan pienet menot kirjoitus. Pienipalkkaisena tulisi entistä suuremmin ottaa asia käytäntöön ajatuksen kanssa. Säästöä se on pienikin säästö.

  1. Kiitos kommentistasi Maria ja olet oikeassa: säästöä se on pienikin säästö. Tsemppiä arvontaan 🙂

  1. Kiitos kommentistasi ja mahtavaa jos olet saanut postauksesta hyviä vinkkejä. Onnea arvontaan Hansku 🙂

 8. Vasta löysin blogisi, lukenut vasta muutaman postauksen… 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja tuli luettua oikein ajatuksella 🙂

  1. Helmi, hienoa että löysit blogini ja toivottavasti jäät lukijaksi! <3 Onnea arvontaan 🙂

 9. On varmaankin kiva kirja jonka antaisin joululahjaksi – lahjan saaja on kyllä jo tiedossani.

  1. Hyvä jos kirja tulisi tarpeeseen ja toivottavasti löydät blogistanikin mielenkiintoista luettavaa Kaisa 🙂

 10. Täytyykin tutustua tarkemmin. Erityisesti vinkit lisätuloihin kiinnostaisi 🙂

  1. Kiitos kommentistasi ja mahtavaa jos jäät blogin lukijaksi Sanna <3 Onnea arvontaan sinullekin 🙂

 11. 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja -kirjoitus oli ensimmäinen lukemani blogikirjoituksesi jonka kautta tutustuin muihinkin :).

  1. Hienoa jos olet tuon postauksen myötä löytänyt blogistani muutakin mielenkiintoista luettavaa. Ja onnea arvontaan Elias 🙂

 12. Hyviä ideoita olen täältä saanut! Ruokalaskun pienentäminen; nautin kotiruoan tekemisestä ja valinnoilla on todella paljon merkitystä! Postaus Nordnetista on kiinnostava myös ja pieni salkku siellä onkin jo vähän kuin kokeeksi.
  Ja tuo kirja kiinnostaa ihan tosi paljon!

  1. Oi, kiitos paljon kommentistasi ja mahtavaa jos olen pystynyt antamaan hyviä vinkkejä <3 Onnea arvontaan sinullekin Marja-Liisa 🙂

 13. Miten pyytää ja saada palkankorotus – katso tästä tehokkaat perustelut
  Email: fushwind@ ja loppuosa gmail.com spämmien välttämiseksi

  1. Kiitos kommentista kaimani ja mahtavaa että pidät tuosta postauksesta, se on yksi omista suosikeistanikin. Onnea arvontaan sinullekin 🙂

 14. Kaikki säästämiseen ja rahankäyttöön liittyvät tekstit ovat olleet hyviä ja osa todella hyödyllisiä – paljon on saanut ajattelemisen aihetta. Kommentoin kuitenkin parhaimmaksi tai hyödyllisimmäksi tekstin blogin perustamisesta, sillä se oli hyvin rohkaiseva ja hyvä tietopaketti tällaiselle aloittelevalle bloggaajalle.

  1. Kiitos Hanna <3 Mahtavaa, että postaukseni ovat olleet hyödyllisiä! Onnea arvontaan ja erityisesti tsemppiä blogiurallesi 🙂

 15. Miten pyytää ja saada palkankorotus – katso tästä tehokkaat perustelut. Ehdottomasti tämä postaus, koska hyödynsin sitä viime palkeissa, ja onnistuin! 🙂 Kiitos siis sulle!

  1. Kiitos kommentistasi Milamimi, piristit päivääni! <333 Ihanaa kuulla, että tuosta postauksesta on oikeasti ollut sinulle hyötyä. Mielenkiintoisen näköinen bloginalku sinullakin 😉

 16. Ei ne pienet tulot… Pidän blogistasi paljon, koska kirjoitat niin maanläheisesti tavallisen kulkijan näkökulmasta. Vaikka olet nuori omaat hyvin järkevän ja analyyttisen taisin siihen mitä teet. Jatka samaan tyyliin!

 17. Lokilla tiennoominen. Huvitti tuo niin : D). Itellä ei ou ollunna ku menoja, mut tiempä sitä ihan mielen piristteeks. Ihan kiva loki siu, ku ei ihan kaikki jutut ou meikkilöist.

 18. Aloitin seuraamisesi heti sen alkumetreiltä. Jonkun toisen blogista taisin vinkin napata? Tuttua asiaa jo muistakin blogeista mutta naisnäkökulma asiaan varmaankin on se mikä minua kiinnostaa eniten. Tässä kohtaa haluan nostaa esiin tekstin ”8 tapaa miten seurata blogia” vaikka se nyt ei varsinaisesti talousaihetta edusta. Itselläni on bloggerissa toiseen harrastukseeni liittyvä seuranta ja en halunnut sotkea sinne talousblogeja sekaan. Kirjoituksestasi löysin ratkaisun miten seurata talousblogeja muutoinkin kuin muistin ja toisten blogien seurantalistojen kautta.

  1. Kiitos kommentistasi Mervi <3 Ihan mahtavaa kuulla, että postauksestani on ollut konkreettista hyötyä! Tsemppiä arvontaan sinullekin 🙂

 19. Miten P yytää ja saada palkankorotus? Todella hyv itsetunnon kohtus ja muistutus että omasta itsestäänkin kiinni miten voin saada palkankorotuksen aikaiseksi.

Kommentoi