Blogiarvonta 1-vuotispäivän kunniaksi!

mennessä 22.10.2018Kilpailut59 Kommentit

Tasan vuosi sitten julkaisin ensimmäisen postaukseni. Tämän jälkeen postauksia on ilmestynyt 46 kappaletta. Ylivoimaisesti suosituin postaus on yli 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja, jonka on lukenut jo 5000 ihmistä.

Välillä sitä tulee mietittyä omaa blogiaan kovin kriittisesti, mutta onneksi positiiviset kommentit ja rakentavat palautteet antavat tälle hommalla mielekkyyttä. Se, että edes joku lukee tekstejäni ja pystyn herättämään lukijoissa ajatuksia on todella mahtavaa.

Välillä näistä raha-asioista kirjoittaminen tuntuu ihan itsestään selvältä, että kaikkihan nämä tajuaa muutenkin. Mutta sitten kun luen artikkeleita, joissa ihmiset kertovat rahavaikeuksistaan tajuan, että kyllä rahasta pitää vain keskustella entistä enemmän. Jutuissa esiintyy velkaantumista, liian suuria menoja tuloihin nähden, pienituloisuutta tai paljon säästöjä, jotka vain makaavat tilillä tuottamatta mitään. Yhtään siis väheksymättä jutuissa esiintyviä henkilöitä. Näiden tarinoiden avulla vain tajuan, että suomessa on lukuisa määrä ihmisiä, joille esimerkiksi säästäminen tai varsinkaan sijoittaminen ei ole ihan itsestäänselvyys.

Itsekään en vielä kaksi vuotta tiennyt sijoittamisesta mitään, minkä takia koen että voin näyttää hyvää esimerkkiä muillekin parempien rahapäätösten tekemisessä ja tsempata alkuun pääsemisessä. Näin ollen yritän jatkossakin jakaa hyviä vinkkejä säästämiseen, sijoittamiseen ja lisätulojen hankintaan.

Herättämällä keskustelua rahasta voin inspiroida muitakin ottamaan oman taloutensa entistä parempaan hallintaan. Otan myös mielelläni vastaan postaustoiveita, sekä niin positiivista kuin rakentavaa negatiivista kommentointia postauksiini.

Blogiarvonta

Nyt blogin 1-vuotispäivän kunniaksi haluan palkita yhden lukijoistani! Palkintona on Sijoita kuin guru -kirja. Osallistuaksesi arvontaan käy tykkäämässä blogini facebook-sivusta ja kommentoi tähän alle, mikä on suosikkipostauksesi. Muista liittää kommenttiisi sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla voittajaan yhteydessä. Kilpailu päättyy 11.11, jolloin arvon kaikkien kommentoijien kesken palkinnon.

SIJOITA KUIN GURU

Mitä sijoitushistorian menestyneimmät sijoitusgurut ostaisivat tänään?

Jukka Oksaharjun ja Karo Hämäläisen kirja Sijoita kuin guru esittelee sijoituskirjallisuushistorian tärkeimmät sijoitusfilosofiat sadan viime vuoden ajalta – ensimmäistä kertaa suomeksi ja samoissa kansissa.

Sijoita kuin guru esittelee kahdeksan osakesijoittamisen arvostetun auktoriteetin periaatteet ja tuo ne nykyhetkeen. Mihin Helsingin pörssin yhtiöön kannattaisi sijoittaa, jos uskoo tiettyyn sijoitusfilosofiaan? Mitä kukin sijoitusguru ostaisi salkkuunsa tänään? Historia kohtaa nykypäivän – Benjamin Grahamista Warren Buffettiin.

Menesty paremmin – sijoita kuin guru!

Kirjan esipuheen on kirjoittanut Björn Wahlroos.

Esipuheessaan Wahlroos paljastaa, miten sijoituskohteita tulisi valita – ja ennen kaikkea sen, mihin ei missään tapauksessa pidä sijoittaa.

Kiitos blogini seuraamisesta <3 ja onnea arvontaan!

 

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

59 Kommentit

 1. Jenny

  Ei ne suuret tulot vaan pienet menot-kirjoitus ja kaikki tuohon aiheeseen liittyvät blogipostaukset ovat olleet omia suosikkejani. Vaikka olen työelämässä, kaikki säästämiseen ja siihen miten pienillä valinnoilla voi vaikuttaa omaan rahatilanteeseen positiivisella tavalla kiinnostaa älyttömästi. Sijoittamisesta en tiedä ”mitään”, tosin se kiinnostaa voisiko sillä tavalla kohentaa omaa rahatilannetta..

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentistasi ja mahtavaa, että postaukseni kiinnostavat! Onnea arvontaan Jenny 🙂

   Vastaa
 2. Tiina

  Suosikki blogitekstini sinulta on juurikin tuo ”yli 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja”. Kiitos, että jaksat kirjoitella raha-asioista, blogisi lukeminen antaa itsellenikin paljon ajattelemisen aihetta ja uusia ideoita 🙂

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos itsellesi! Positiiviset kommentit antavat energiaa kirjoitella lisää. Ja onnea arvontaan Tiina 🙂

   Vastaa
 3. Tuula Heikkinen

  Ei ne suuret tulot vaan pienet menot kirjoitus. Blogikirjoituksissasi aiheesta on niin paljon järkeä ja ohjeita, että niitä noudattamalla elämä sujuu mallikkaasti, eikä suuria menetyksiä pääse sattumaan. Aina pitää olla tarkkana, koska mitä vaan voi sattua ja pennittömänä ei pärjää. Kannattaa säästää vaikka vähän pahan päivän varalle, eikä tuhlata mielinmäärin . Ei juurikaan heräteostoksia. Kirjoituksesi ovat todella hyviä. Kiitos niistä!??????

  Vastaa
  • Heidi

   Oi, kiitos ihanasta kommentistasi Tuula <3 Paljon onnea arvontaan 🙂

   Vastaa
 4. Ellen

  Monet postauksesi ovat olleet mielenkiintoisia ja hyödyllisiä. Erityisesti mieleen on jäänyt Nordnetistä kertova postaus, koska olen miettinyt sinne sijoittamista. Josta päästäänkin toiseen asiaan eli miksi kirja tulisi heti käyttöön. Sain perinnöksi vaariltani hieman rahaa enkä tiedä miten se olisi järkevintä sijoittaa. Olen tuon myötä myös kiinnostunut sijoittamisesta. Olen vielä alaikäinen (16v), mutta parempi aloittaa ajoissa ;D

  Vastaa
  • Heidi

   Vau, onpa mahtavaa, että olet noin nuorena jo kiinnostunut sijoittamisesta! Kunpa olisin itsekin tajunnut aloittaa ajoissa. Hienoa, että olet hyötynyt postauksistani ja toivon, että jatkossakin saat blogistani hyödyllisiä vinkkejä. Onnea arvontaan Ellen ja tsemppiä sijoitusurallesi! 🙂

   Vastaa
 5. Tarja

  blogi ei ole minulle tuttu, vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyy tutustua oikein ajan kanssa.

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentistasi Tarja ja toivon, että jäät lukijaksi <3 Onnea arvontaan 🙂

   Vastaa
 6. Janetta

  Yli 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja 🙂

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentistasi Janetta ja onnea arvontaan 🙂

   Vastaa
 7. kauko

  En tunne plogia,mutta aion lukea.

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentistasi Kauko ja toivon, että jäät lukijaksi <3 Onnea arvontaan

   Vastaa
 8. Annika Jokinen

  yli 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja
  Hyviä ideoita arkikäyttöön 🙂

  Vastaa
  • Heidi

   Hienoa, että pidät tuosta postauksesta ja tsemppiä arvontaan Annika 🙂

   Vastaa
 9. Piia Heikkinen

  Yli 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja. Kiva ja hyödyllinen blogi.

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentistasi ja mahtavaa jos löydät blogistani hyödyllistä luettavaa! Onnea arvontaan Piia 🙂

   Vastaa
 10. Maria Tarkiainen

  Ei ne suuret tulot, vaan pienet menot kirjoitus. Pienipalkkaisena tulisi entistä suuremmin ottaa asia käytäntöön ajatuksen kanssa. Säästöä se on pienikin säästö.

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentistasi Maria ja olet oikeassa: säästöä se on pienikin säästö. Tsemppiä arvontaan 🙂

   Vastaa
 11. Ruskarouva

  Ei ne suuret tulot, vaan pienet menot

  Vastaa
  • Heidi

   Hienoa, että pidät tuosta postauksesta ja tsemppiä arvontaan Ruskarouva 🙂

   Vastaa
 12. Hansku

  Yli 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja. Huippu vinkkejä. 🙂

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentistasi ja mahtavaa jos olet saanut postauksesta hyviä vinkkejä. Onnea arvontaan Hansku 🙂

   Vastaa
 13. Helmi

  Vasta löysin blogisi, lukenut vasta muutaman postauksen… 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja tuli luettua oikein ajatuksella 🙂

  Vastaa
  • Heidi

   Helmi, hienoa että löysit blogini ja toivottavasti jäät lukijaksi! <3 Onnea arvontaan 🙂

   Vastaa
 14. Kaisa Kaulio

  On varmaankin kiva kirja jonka antaisin joululahjaksi – lahjan saaja on kyllä jo tiedossani.

  Vastaa
  • Heidi

   Hyvä jos kirja tulisi tarpeeseen ja toivottavasti löydät blogistanikin mielenkiintoista luettavaa Kaisa 🙂

   Vastaa
 15. Sanna K

  Täytyykin tutustua tarkemmin. Erityisesti vinkit lisätuloihin kiinnostaisi 🙂

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentistasi ja mahtavaa jos jäät blogin lukijaksi Sanna <3 Onnea arvontaan sinullekin 🙂

   Vastaa
 16. Elias K

  25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja -kirjoitus oli ensimmäinen lukemani blogikirjoituksesi jonka kautta tutustuin muihinkin :).

  Vastaa
  • Heidi

   Hienoa jos olet tuon postauksen myötä löytänyt blogistani muutakin mielenkiintoista luettavaa. Ja onnea arvontaan Elias 🙂

   Vastaa
 17. Laura Lappalainen

  Ei ne suuret tulot vaan pienet menot

  Vastaa
  • Heidi

   Kiva että pidät tuosta postauksesta ja onnea arvontaa Laura 🙂

   Vastaa
 18. Marja-Liisa

  Hyviä ideoita olen täältä saanut! Ruokalaskun pienentäminen; nautin kotiruoan tekemisestä ja valinnoilla on todella paljon merkitystä! Postaus Nordnetista on kiinnostava myös ja pieni salkku siellä onkin jo vähän kuin kokeeksi.
  Ja tuo kirja kiinnostaa ihan tosi paljon!

  Vastaa
  • Heidi

   Oi, kiitos paljon kommentistasi ja mahtavaa jos olen pystynyt antamaan hyviä vinkkejä <3 Onnea arvontaan sinullekin Marja-Liisa 🙂

   Vastaa
 19. Marianne

  Ei ne suuret tulot vaan pienet menot.

  Vastaa
  • Heidi

   Kiva että pidät tuosta postauksesta ja onnea arvontaan Marianne 🙂

   Vastaa
 20. anna s.

  yli 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja 🙂

  Vastaa
  • Heidi

   Kiva että pidät tuosta postauksesta ja onnea arvontaan Anna 🙂

   Vastaa
 21. Heidi

  Miten pyytää ja saada palkankorotus – katso tästä tehokkaat perustelut
  Email: fushwind@ ja loppuosa gmail.com spämmien välttämiseksi

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentista kaimani ja mahtavaa että pidät tuosta postauksesta, se on yksi omista suosikeistanikin. Onnea arvontaan sinullekin 🙂

   Vastaa
 22. Hanna

  Kaikki säästämiseen ja rahankäyttöön liittyvät tekstit ovat olleet hyviä ja osa todella hyödyllisiä – paljon on saanut ajattelemisen aihetta. Kommentoin kuitenkin parhaimmaksi tai hyödyllisimmäksi tekstin blogin perustamisesta, sillä se oli hyvin rohkaiseva ja hyvä tietopaketti tällaiselle aloittelevalle bloggaajalle.

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos Hanna <3 Mahtavaa, että postaukseni ovat olleet hyödyllisiä! Onnea arvontaan ja erityisesti tsemppiä blogiurallesi 🙂

   Vastaa
 23. Milamimi

  Miten pyytää ja saada palkankorotus – katso tästä tehokkaat perustelut. Ehdottomasti tämä postaus, koska hyödynsin sitä viime palkeissa, ja onnistuin! 🙂 Kiitos siis sulle!

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentistasi Milamimi, piristit päivääni! <333 Ihanaa kuulla, että tuosta postauksesta on oikeasti ollut sinulle hyötyä. Mielenkiintoisen näköinen bloginalku sinullakin 😉

   Vastaa
 24. Riiti

  Yli 25 toimivaa keinoa ansaita lisätuloja 🙂

  Vastaa
  • Heidi

   Kiva että pidät tuosta postauksesta ja onnea arvontaan Riiti 🙂

   Vastaa
 25. Leea

  Ei ne pienet tulot… Pidän blogistasi paljon, koska kirjoitat niin maanläheisesti tavallisen kulkijan näkökulmasta. Vaikka olet nuori omaat hyvin järkevän ja analyyttisen taisin siihen mitä teet. Jatka samaan tyyliin!

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kannustavasta kommentista Leea <3 Tsemppiä arvontaan sinullekin 🙂

   Vastaa
 26. Kuuraparta

  Lokilla tiennoominen. Huvitti tuo niin : D). Itellä ei ou ollunna ku menoja, mut tiempä sitä ihan mielen piristteeks. Ihan kiva loki siu, ku ei ihan kaikki jutut ou meikkilöist.

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentistasi Kuuraparta ja onnea arvontaan! 🙂

   Vastaa
 27. Mervi

  Aloitin seuraamisesi heti sen alkumetreiltä. Jonkun toisen blogista taisin vinkin napata? Tuttua asiaa jo muistakin blogeista mutta naisnäkökulma asiaan varmaankin on se mikä minua kiinnostaa eniten. Tässä kohtaa haluan nostaa esiin tekstin ”8 tapaa miten seurata blogia” vaikka se nyt ei varsinaisesti talousaihetta edusta. Itselläni on bloggerissa toiseen harrastukseeni liittyvä seuranta ja en halunnut sotkea sinne talousblogeja sekaan. Kirjoituksestasi löysin ratkaisun miten seurata talousblogeja muutoinkin kuin muistin ja toisten blogien seurantalistojen kautta.

  Vastaa
  • Heidi

   Kiitos kommentistasi Mervi <3 Ihan mahtavaa kuulla, että postauksestani on ollut konkreettista hyötyä! Tsemppiä arvontaan sinullekin 🙂

   Vastaa
 28. Kalle

  Ei ne suuret tulot vaan pienet menot-kirjoitus

  Vastaa
 29. Lars

  Kyllä kaikista kirjoituksista on täkyjä mitä tulee ottaa onkeensa

  Vastaa
 30. pialampola

  Miten P yytää ja saada palkankorotus? Todella hyv itsetunnon kohtus ja muistutus että omasta itsestäänkin kiinni miten voin saada palkankorotuksen aikaiseksi.

  Vastaa

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This